• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Emlékkönyv a párbajozóknak és görög est a Villában

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , ,


VAJON ÉVA VAGY LEONIDÁSZ NYERI A PÁRBAJT?

Izgalmas este előtt állunk: ma este kerül sor a ValóVilág 4 első párbajára. Már csak az a nagy kérdés, hogy kit szeretnének a nézők a Villában látni, Évát vagy Leonidászt?

Feszült a helyzet a Villában, nem telik el úgy egy nap sem, hogy Olivér valakit ki ne kezdjen. A Vagány srác teljesen kiakadt azon, hogy Gombinak hiányzik Zsuzsi. Olivér nem tűr meg semmiféle Zsuzsi-nosztalgiát, éppen ezért jól bemószerolta Gombit a többieknél, vagyis megpróbálta. Tettével azonban nem okozott osztatlan sikert, hiszen a Villában egyre több mindenkinek kezd elege lenni a szókimondó pasiból.
Videó



A folytatásban kiderült, Olivér szereti ugyan a viccet, de csak akkor, ha nem róla szól. Szandika poénból rányitott a nagy taktikusra, aki a toalett magányában éppen a barátnőjére emlékezett... Ettől Olivér annyira kikészült, hogy kiabálni kezdett Szandikával. A szőke csaj engesztelésül egy „különleges” ajándékot tett Oli csajának fényképe mellé, amitől ismét kirobbant a harc Szandika és Olivér között. Végül Szandi bocsánatot kért, amit Oli nagy duzzogva elfogadott.
Videó



Mivel villalakók még nem tudják, hogy kitől kell majd búcsút venniük, úgy döntöttek, hogy Évának és Leonak is készítenek egy-egy emlékkönyvet, amibe őszintén leírják a könyv tulajdonosával kapcsolatos érzéseiket. Természetesen ez sem ment zökkenőmentesen, Éva ugyanis teljesen kiakadt azon, hogy Zsófi nem tudja eldönteni, kit vár vissza. Véleménye csak azután változik meg a Naíváról, amikor elolvassa, hogy mit írt neki Zsófi.
Videó



Az már biztos, hogy maradandó emlékeket visz magával a mai párbaj vesztese, de ezek nem feltétlenül az emlékkönyvben lesznek.
Videó



Rövid szünet után kiderült, Gigi és Jerzy között még mindig tart a romantikus sztori. Hiszen amíg a többiek balhéztak, sírtak, addig Gigi és Jerzy csakis egymással voltak és vannak elfoglalva. Mivel önmegtartóztatást fogadtak, nem történhet köztük semmi.
Videó



A villában jelen pillanatban még két görög tartózkodik, Alekosz és Leonidász. Ám lehet, hogy a párbaj után már csak egy lesz, ezért a Villallakók úgy döntöttek, hogy amíg még ilyen sok hellénjük van, gyorsan rendeznek egy igazi görög estet.
A villalakók jó göröghöz méltó módon ettek-ittak, mulattak, majd nekiálltak drámázni.
Videó



Talán Éva őrizte meg leginkább a nyugalmát, és egész este a percenként összeomló Szandikát vigasztalta.
Videó



László is kiborult, szokás szerint a rendetlenség miatt őrjöngött, de elege van már a szerinte mindenkit manipulálni akaró Olivérből is.





Vajon ki fog visszamenni a Villába? Éva, a ValóVilág oldal nézői népszerűségi indexe alapján a második legkedveltebb Villalakó, vagy Leonidasz akinek a népszerűsége ezen az indexen csak a 9-ik helyhez elég?




Szerda esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.