• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Alekoszt kiosztották a lányok, de miért jár ezért Lacinak is bünti?

0

Címkék: , , , , , , , , , ,


DURVÁN NEKIMENTEK ALEKOSZNAK A VILLALÁNYOK

Az Okostojás viselkedése végleg kiverte a biztosítékot a Villa nőnemű tagjainál, akik finomkodás nélkül rázúdították a sérelmeiket.

A tizennyolcadik napon kiborult a bili, a villalakók többsége Alekosz ellen fordult, de szinte mindenki haragszik mindenkire valamiért.

Laci, Gigi és Jerzy kezdte a napot. A később Zsuzsival kiegészülő négyes Szandika előző esti műsorát beszélte ki. Senkinek sem tetszett a lány viselkedése.
A plasztik cica teljesen maga alatt volt, amikor szembesült, azzal, hogy pontosan mit is tett a buli hevében. Még olyan hangzatos kijelentést is tett, hogy nem iszik többet, ami azért merész ígéretnek tűnt.
Videó



A sorra felébredő lányok mind Alekosz köré gyűltek, de nem jó szándékból. Az összes villalány a „görög isten” szemébe mondta problémáját. Legjobban Anikó volt kiborulva az előző esti - vélt vagy valós - lökdösődésen, de a villa okostojásának legnagyobb fájdalmára Gigi is az ellene beszélők csoportját erősítette.

Alekosz saját védelmében Lacin próbálta bemutatni a tegnapi lökést, de pont az ellenkező hatást érte el. A villa dokija, a harmadik próbálkozásra székkel együtt felborult, a harcművészetekben is jártas László nagy indulattal kelt fel a földről, majd erőt vett magán és mégsem ment neki az aktuális fekete báránynak.
Büntetésként a két villalakót elkülönítették társaiktól, Laci a szaunában, Alekosz pedig a mosókonyhában gondolkodhatott a történteken.
Videó



A villában maradt lakók maguktól rájöttek a problémák eredetére és önszántukból minden tömény italt visszapakoltak a raktárba.



Később Alekosznak és Lacinak össze kellett költözniük a mosókonyha és a szauna közti elkülönített szobába. A két lakónak így volt alkalma alaposan átbeszélni a problémákat, másokkal nem is kommunikálhattak a fiúk.
Videó



Még el sem csitultak az érzelmek a konfliktusok után, máris újabb nehézségek előtt álltak a villalakók, meg kellett válniuk az egyik kiskutyától. A lányok megkönnyezték a döntést, de a fiúk is nehéz szívvel váltak meg egyik kedvencüktől.
Videó



Úgy látszik ez egy érzelgős nap, a kutyus siratása után, a szerelem volt a fő téma a Villában. Anikó bevallotta Giginek, hogy tetszik neki Béci, ami miatt a táncoktató lány kicsit kellemetlenül érezte magát, hiszen jóban van bátyja barátnőjével. Cserébe viszont ő is megosztott egy titkot Anikóval. Elmondta, hogy neki Jerzy tetszik a legjobban, teljesen zavarban van, ha az erotika iparban dolgozó srác közelében van.


Vasárnap esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.