• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - az első kiválasztás: a lakók Évát küldték párbajozni

0



ÉVÁT KÜLDIK PÁRBAJOZNI A VILLALAKÓK!

Hat jelet kapott Éva, így a Törtető lány lett a ValóVilág 4 első kiválasztottja. Hétfőn kiderül, kit visz magával párbajozni Éva.

Eseménydúsan telt az elmúlt huszonegy nap a Villában: szövődnek az első szerelmek, Alekosz és Laci keményen összekaptak, egyszóval zajlik odabent az élet. A tét és a főnyeremény óriási. A Villalakók nehéz döntés előtt állnak, meg kell nevezniük azt a személyt, akit nem szeretnének többé a villában látni.

Balázs miután tájékoztatta a lakókat az esti eseményekről, feladatot adott Zsófinak, Olivérnek és Lászlónak. A szőke naivának a bőröndöt, a fiúknak pedig a kiszavazó táblát kellett behozniuk a raktárból. Miután mindenki visszatért a nappaliba, Balázs ismertette a Kiválasztás szabályait. A Villalakók ezt követően egy-egy papírlapra felírták a számukra legellenszenvesebb személy nevét, akivel a jövőben nem szeretnének együtt élni.

A folytatásban felidéztek néhány kevésbé kellemes emléket, amiből kiderült, hogy hol feszülnek a legnagyobb ellentétek a társaságban, hogy mik voltak idáig a legjelentősebb konfliktusok.
Videó

A sort Alekosz kezdte, az okostojás már a beköltözés óta igyekszik párt találni, egyelőre sikertelenül. A videóból úgy tűnik, a görög harcos tolakodó magatartása kiverte a biztosítékot a csajoknál.
Videó


Éva és Olivér balhéja is bekerült a legjelentősebb konfliktusok közé. A Villa Vagánya kemény szavakkal illette Évát, megnyilvánulásával a Törtető lány mellé állította a lakók többségét.
Videó


Évának azonban nem csak Olivérrel gyűlt meg a baja: Leonidásszal sem lettek „kebelbarátok”, a konfliktus valódi okára azonban már az érintettek sem nagyon emlékeztek.
Videó


A Jerzy és Gombi közötti ellentét, a beszavazó show-n történtekre vezethető vissza. A Szépfiúknak azonban azóta már sikerült tisztázniuk a félreértést.
Videó


Alekosz és László között sem felhőtlen a viszony: a nőcsábász egy kerekasztal beszélgetés közben fellökte a rendmániás Lászlót, aki ettől teljesen kikészült és fenyegető szavakkal félemlítette meg Alekoszt.
Videó


Rövid szünet után megkezdődött a Kiválasztás.

A Villalakók közül Olivér voksolt először, Zsófira tette a kiválasztó jelet. Zsófi Alekoszt jelölte meg, Gigi pedig Zsuzsit tartotta a legellenszenvesebbnek, így Őt jelölte meg. Lászlótól kapta első kiválasztó jelét Éva, a folytatásban Éva Olivért ajándékozta meg egy jellel. Második jelét is begyűjtötte Éva, Gombi a Törtető lány viselkedésével magyarázta döntését. Szandika Gombit küldené párbajra, a Szépfiú a jelet annak köszönheti, hogy nem szárította be a Plasztikcica haját. Anikó Alekoszt jelölte, Alekosz pedig Anikót. Zsuzsi következett, Ő két ember közül választotta Alekoszt, szerinte ugyanis a görög harcosnak baja van az agyával. Leonidász Évát száműzné a Villából. A Házaspárok közül elsőként Gina voksolt, Éva tőle kapta meg negyedik jelét. Jerzy kétnapos ismeretség után Ginára szavazott. Kristóftól szerezte meg ötödik, Bécitől pedig hatodik jelét Éva.



A Villalakók tehát úgy döntöttek, hogy Éva legyen a ValóVilág 4 első kiválasztottja. Hétfőn kiderül, kit visz magával párbajozni Éva.
Videó



Az első kijelölés: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.