• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Zsuzsi Leonidaszt csábította...... volna,

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , ,


BONTAKOZÓ SZERELMEK

Gigi és Jerzy egyre közelebb kerülnek egymáshoz, de Zsuzsi és Leonidasz között is alakul valami.

Balhék színesítették az éjszakát és a reggelt is, buli, csók, füstös ruha, és tűzőrzés, volt minden mi szemnek és balhéfaktornak ingere.
Anikó és Évi a párbajról beszélgettek miközben a tüzet őrizték. Kit hív ki vajon Évi? Holnap eldől. Évi a tűz őrzése után, befeküdt Gombi ágyába, aki ettől paprikás hangulatba került, mert a lány, fürdés nélkül, ruhában bújt a takaró alá.

Olivér és Gina megbeszélték, hogy ha most kimenne Kristóf, akkor Gina is, gondolkodás nélkül utána menne. Alekosz mindeközben haditervet szőtt, hogy behálózza a házaspár gyengébbik tagját.
Gombi sztriptízt „dobna” Évinek, ha kivenné párbajozni, legalább is ezt ígérte egy beszélgetés során. Gombi egyébként igyekezett megbeszélni a dolgot Évával. Nagyjából sikerült is.
Videó



Alekosz terveket szőtt, hogy hogyan hálózhatná be Ginát. És ezt megosztotta Olivérrel is aki remekül szórakozott a szövevényes gondolatokon.

Éva és Kristóf nyugiszobára „kárhoztattak”. Halk zene, meditáció stb. Minden, ami kell, hogy megbeszélték a gondjaikat. Eközben Alekosz tovább szőtte a terveket és Olivérrel stratégiáztak: „ha kimegy a Kristóf és kinn marad, Gina elbizonytalanodik, és nem nyílik meg, ha benn marad a srác, elképzelhető egy hármas is.” Mondani sem kell, Olivér remekül szórakozott az agyament gondolatokon.
Videó



Éva és Kristóf megbeszélték a jelölést. Béci közben elmondta Gombinak, hogy örülne, ha őt vinné, csak szerinte egy gond lenne „úgyis visszajönnék” mondta ásítva.
Alekosz ismét várakozó állásponton van – legalábbis ő így mondta. Évától függ, hogy vajon megoldódik-e a probléma, vagy sem. Kiviszi-e Kristófot vagy trió lesz a buli végén?

Szerelmes verset kellett írni a fiúknak, mert a szerkesztők látják, hogy kezd felforrni a levegő odabenn, ha pedig így van, mondják ki. Olivér nem épp a legromantikusabb a villában, de Szandika veszi a poént, ugyanis neki írt verset. A lány hangos sikításokkal reagált, majd verést imitált és megölelték egymást.
Gigi szíve láthatóan megdobbant mikor Jerzy felolvasta a szerelmes sorokat. Béci pedig már Zsófin izzadna, legalábbis a vers szerint.
Videó



Átmozgatták a Villalakókat, Gigi és Béci vezetésével koreográfiát kell tanulni, mert táncversenyt szerveztek. Anikó bevallása szerint nem tudja ropni. Bár egész jól riszálta az „összecsapás” során. De hogy ki nyer, azt majd a nézők szavazatai döntik el.
Videó



Este pedig buli volt.

Olivér és Jerzy, Gigiről beszéltek. Gombi mindeközben magánszerenádot tartott, a lelkizők mellett. Zsuzsi bevallotta, hogy szerelmes Leonidászba. A fiú adott neki egy szájra puszit és Zsuzsi máris csókot akart.
Videó





Olivér közben kerítőt játszott és Gigihez zavarta Jerzyt. Az biztos, hogy ebből még lesz valami!
Zsuzsi és Loenidasz pedig már a szerelem ösvényeiről beszéltek. Egymásról, és arról, hogy vajon jó lenne-e az a csók abban a pillanatban, ami tudvalevő, hogy meg is történt. Itt láthatod: Zsuzsi lépett de Leonidasz ellenkezett, majd nem bírt ellenállni. Szandika szerint a srác pedig egy „szobamamusz”.

Leonidasz kérte Zsuzsit, hogy kevésbé illuminált állapotban is beszélgessenek az érzéseikről. Leo úgy gondolta, hogy Zsuzsi először a lelkét szeretné megszerezni, Zsuzsi azonban csábos mosollyal mindenki tudtára adta, hogy nem ez volt a cél, legalábbis első sorban. Abban maradtak végül, hogy majd másnap megbeszélik a történteket.


Karácsonyi ajándékozásra is készülnek a lakók, nevet kellett húzni és felírni, mivel ajándékozzák meg egymást
Videó



Szombat esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu



Comments (0)

Megjegyzés küldése

.