• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - A lányok külső programja: szépítkezés

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

A LÁNYOKNAK IS JÁRT EGY KÜLSŐ PROGRAM

A fiúk disznóvágása után a lányok is szívhattak egy kis kinti levegőt, több mint egy hónap villalét után.



A valovilag.hu szavazói úgy döntöttek, hogy egy szépségszalont látogassanak meg a villalányok.
Egy luxus limuzin vitte a versenyzőket Hajas László szalonjába, ahol teljes generál várt a lányokra. Először szembesültek a villalakók a műsor adta ismertséggel is, Szandika teljesen kiakadt, amikor autogramot kértek tőle. Autogramot? Mert? Ki vagyok én? – kérdezte a Plasztik cica.
A fiúk sem maradtak feladat nélkül, egy Mr. Izom bemutatóval kellett hazavárniuk a megszépült lakótársakat. Alekosz, a többiek legnagyobb örömére Jerzytől vett tanórákat, hogy milyen pózokban tudja legelőnyösebben megmutatni izmait.



Éva a szépítkezés közben újabb ellenfélre talált. Ildikó a szemére vetette, hogy állandóan puncsol Giginek, akit elvileg nem is kedvel. A göndör lány ezt természetesen kikérte magának.
Videó



Évát annyira kiborították a történtek, hogy még este a villában is minden szembejövőnek szidta egykori beszavazó ellenfelét, előbb Olivérrel és Alekosszal később pedig Zsófival és Bécivel osztotta meg gondolatait.

A nyugiszobában Alekosz és Olivér már a párbajról beszéltek, szerintük úgy lenne igazságos, ha azok mennének ki, akik ki is szeretnének, hiszen sokan vannak így, ők viszont maradnának a játék végéig.
Videó



A kihíváson Olivér nem okozott meglepetést, Laci és Kristóf között vacillált, végül pedig Kristófot választotta párbajellenfeléül. Páran nem értették a döntést, hiszen a nehezebb ellenfélnek tűnő Lacit várták volna. Alekosz szerint László feltűnően felszabadult, mikor megtudta, hogy nem kell párbajoznia.
Videó



Olivér újabb ötletet eszelt ki barátja, Alekosz megsegítésére. Elültette a bogarat Ildikó fülében, hogy valami nagyot kell villantania ahhoz, hogy megkedveljék a nézők. A villa vagánya szerint erre a legjobb megoldás, ha lefekszik Alekosszal.
Videó



Gina, a magyar Pretty Woman
Videó




A csütörtök esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.