• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Anikó együtt zuhanyzik a fiúkkal

0

Címkék: , , , , ,


Olivér lebetegszik, Anikó együtt zuhanyzik a fiúkkal, és Zsófi elárulja, hogy ki tetszik neki a Villából.


Tizenkettedik napjukat töltik együtt a Villalakók, ez az idő elég arra, hogy tíz ember egyre gyakrabban menjen egymás idegeire.

Az új villalakó, Leonidasz első reggele nem indult túl békésen, telibe kapta ugyanis a hisztérikusan ébredő Éva és Olivér ütközetét! Az Anyukák kedvencét egyelőre azonban még nem zavarja Olivérék harca, valószínűleg azért, mert ideje nagy részét Zsófira fordítja. Leonidasz szerint Zsófival rokonlelkek. Hogy lesz-e közöttük a "lakótársi viszonynál" több, az a jövő zenéje.
Videó


Újabb megpróbáltatáson vannak túl a Villalakók: az előző napi szembekötős feladat után tegnap összekötözve kellett élniük. A szoros kötödés kicsit megnehezítette az életüket, mivel mindent együtt kellett csinálniuk: a házimunkát éppúgy, mint a legintimebb tevékenységeket… A csapatból elsőként Szandika hólyagjai adták fel a küzdelmet, és így magával vonszolta hét társát a wc-re, ami elképesztően vicces helyzetet szült. A feladat alól Gigi és Olivér felmentést kapott: a szókimondó srác ugyanis benyelt valami vírust, Gigi pedig ápolta. Így nyugodtan kibeszélhették a többieket, pontosabban csak Évát.
Videó


Olivér imádja megviccelni lakótársait, most például Alekoszt szerette volna kellemetlen helyzetbe hozni a többiek előtt. A Villa "okostojásának" ágyneműjébe bugyikat rejtett, remélve, hogy Alekosz kiakad, csakhogy épp az ellenkezője történt.
Videó



Közben Éva ellen újabb merénylet készült, ezúttal azonban nem Olivér, hanem Gigi főzte ki a cselszövést. A megviccelés viszont nem jött össze, hiszen Gigi saját csapdájába sétált bele.

Korábban a neten voksolók arról dönthettek, hogy melyik villalakó zuhanyozzon délután háromkor. Anikó nyerte meg ezt a feladatot, akkor azonban még senki sem tudhatta, hogy a tusoláshoz díszkíséret is jár majd. A Rosszkislány mellé ugyanis becsoportosult még hét, vele összekötözött társa is a fürdőszobába.
Videó


Üzenet a Mikulásnak kívánságlista
Videó



Leonidasz az igazmondó hintában
Videó



Vasárnapi adás: Videó


Forrás rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.