• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - A villába is megérkezett a Mikulás

0

Címkék: , , , , , , , , ,


A Villalakók túl vannak az első egymásra találáson, összeveszésen, viszonyaik újra és újra átalakulnak. A kialakult viszonyokat valószínűleg ma este átírja az újabb Villalakó érkezése.

Alekosz rányitott Szandikára
Videó



Alekosz egyre nehezebben viseli a magányt, főleg a nőhiányt. Gigi távolságtartása után inkább Szandikánál próbálkozik, a szőkeség először megsajnálja és közelebb engedi magához, végül mégis leállítja a görög harcost.
Videó


Alekosz újabb sikertelen csajozási kisérletét "elsírja" Olivérnek.

A Villában már nemcsak Éva és Olivér között feszült a viszony, összeugrottak a testvérek is: Gigi egy üveg vízzel öntötte arcon testvérét, aki viszonzásul egy vödör vizet zúdított a lányra.
Videó


Víz után azonban jött a tej. A neten voksolók ugyanis arról dönthettek, hogy Alekoszék tejivó vagy sörivó versenyt rendezzenek a Villában. A többség a tejre voksolt: Béci és László csapata mérte össze erejét, végül kisebb-nagyobb nehézségek árán, de Béciék vitték el a pálmát.
Videó


A folytatásban Szandika csajozási tanácsokkal látta el Alekoszt, lássuk be szavai kemények voltak, de igazak. Az őszinte szőkeség kerek-perec megmondta a lányok nem férfiasnak, hanem bolondnak tartják a Villa okostojását.
Videó

Valószínűleg Szandika szavai mélyen érintették Alekoszt, hiszen az udvarlás helyett inkább barátkozni kezdett: Leonidász-szal zuhanyzott, a gőzben pedig a közös görög ismerősökről dumáltak.
Videó


Természetesen a Villába is megérkezett a Mikulás, az interneten voksolók Lászlót választották a nagyszakállúnak. Küldetését ugyan nehezen, de tudta teljesíteni.
Videó



A hétfő esti összefoglaló: Videó





Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.