• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Farsangi bál és rock’n’roll produkciók

0

Címkék: , , , , , , , , ,


FARSANGI BULI A VILLÁBAN

Az elmúlt napok feszültsége és nyomott hangulata után végre feloldódtak egy kicsit a Villalakók, a veszekedéseket pedig az önfeledt bulizás váltotta fel.

A szombati Párbajon Önök arról döntöttek az online szavazásunkon, hogy mit kapjon a Párbaj-győztese. A legtöbb voksot az kapta, hogy a nyertesnek ágyban tálalják fel a reggelit, mivel a Párbajt Alekosz nyerte, így tegnap reggel őt kényeztették a többiek.

Nem Alekosz volt azonban az egyetlen, akinek jól indult a napja. A Nagy Fitt Program elején ugyanis minden Villalakó felírhatta egy listára, hogy mi a lenne a kívánsága, ha ő nyerné a versenyt. A lányok közül Gigi lett a győztes, ő fejlődött a legtöbbet, így az ő kívánsága teljesült. Kedvenc koreográfusa, Papp Timi tartott táncórát neki és a többi Villalakónak. Alekosz ismét hozta a formáját, hisz nem is ő lett volna, ha kihagyja a helyzetet és nem kezd udvarolni Timinek.
Videó



Tegnap este Alekoszt faggathatták az igazmondó hintában, ma azonban fordult a kocka, és Alekosz tehetett fel kérdéseit a többieknek. Ő pedig úgy gondolta, felméri, ki hogyan látja a Villán belüli erőviszonyokat.
Videó



A Villalakók a nap további részében félretették a gyűlölködést, és farsangi bált rendeztek. Mindenki megkapta álmai jelmezét, Éva Lady Gagának öltözött, Szandika Szörnyellának, Alekosz Kovács Kokó Istvánnak, Jerzy kalóznak, Laci keresztes lovagnak, Béci Zorrónak, Anikó tündérnek, Gigi pedig Arielnek, a kis hableánynak.



Egy jelmezbálhoz illően pontozniuk is kellett egymás jelmezét. A Villa legjobb jelmeze címét pedig Lacinak ítélték a többiek.
Videó



A jelmezverseny után a Villalakók egy másik területen is összemérhették erejüket. Akrobatikus rock’n’roll produkciókat kellett bemutatniuk egymásnak. Alekosznak Éva volt a párja, Szandikának Béci, Giginek Jerzy, Anikónak meg Laci. Minden egyes lakó a látványosságra törekedett, nagyon odatették magukat.
Videó



Míg Szandika és Anikó azon agyalt, hogyan tudnák kiejteni Évát, addig Bécinek csak azon kattogott az agya, hogy hány százalékkal került vissza Alekosz a Villába. A Villa Okostojása azonban nem hajlandó elmondani az eredményeket, amin Béci egy kicsit kiborult.
Videó





Hétfő esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Való Világ 4 - Jerzy három barátjával műrepülni mehetett, Alekosz visszatérésnek a Párbajból csak Éva örült igazán

0

Címkék: , , , ,


CÉLKERESZTBEN ALEKOSZ?!

Alekosz magabiztos győzelme után sem pihenhet, ezúttal Villatársai támadásait kell kivédenie.

Véget ért a Nagy Fitt Program a Villában: az abszolút győztes Jerzy lett, ő fejlődött a legtöbbet fittség terén az elmúlt tíz nap alatt. Jutalma az volt, hogy három társával együtt kimehetett a luxusbörtönből, kipróbálni a műrepülést. Jerzy nehéz döntés előtt állt, Gigi és Béci mellett a harmadik személy kiválasztása nem kis fejtörést okozott a Szépfiúnak. Először Szandikára, majd Anikóra gondolt, végül Gombit vitte magával. Egy biztos: a fiataloknak a felszabadultság helyett a meggyötörtség ült ki az arcukra az út végén.
Videó



Nem csak a Nagy Fitt Program, de a Villa Parlament időszaka is véget ért, bár ez utóbbi nem túl dicsőségesen. Ha még emlékeznek rá, a Parlament működésképtelennek ítélte és feloszlatta önmagát. Ezután a Villalakók az Alkotmánybíróság, vagyis a műsor szerkesztőségének jóváhagyását kérték, hogy érvényteleníthessék a saját maguk által hozott törvényeket. Természetesen az Alkotmánybíróság jóváhagyja a kérést: Béci ezen kiakadt, sőt: Évával ellentétben Laci sem örült a döntésnek, Szandikát viszont hidegen hagyta a változás.
Videó



A folytatásban kicsit álmodozhattak a Villalakók: néhány fotó segítségével ugyanis elengedhették fantáziájukat és elmondhatták, hogyan is élnének ők álmaik otthonában.
Videó



Az álmodozás után a játékosok hamar visszaszálltak a földre, hiszen már csak pár óra volt hátra a Párbajig. Két nagyon különböző személyiségű Villalakó készülődött megküzdeni egymással.
Videó



Túl vagyunk a Való Világ4 hatodik Párbaján: tegnap este Gombi és Alekosz csapott össze egymással. A hellén nőfaló magabiztos győzelemmel ment vissza a luxusbörtönbe, társai azonban kifejezetten rossz hangulatban fogadták a nyertest.
Videó



Ám a Villalakók megpróbálták rendezni ezt a helyzetet: leültek és mindenki feltehette a kérdéseit Alekosznak. Hogy volt-e értelme a beszélgetésnek, ez egyelőre még a jövő kérdése?
Videó



Vasárnap esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Való Világ 4 - Alekosz nyerte meg Párbajt, 71 százalékkal mehet vissza a Villába

0

Címkék: , , , , ,


ALEKOSZ 71 SZÁZALÉKKAL MAGA ALÁ GYŰRTE GOMBIT

A Szépfiú kíváncsi volt rá, van-e helye a Villában, ezért a legerősebb ellenfelet hívta ki. De nem tudta legyőzni.

Ez történt a Párbajon

Lilu és Balázs szólította a Villalakókat, majd Balázs megkérdezte Jerzyt, mi történt a kameramentes óra alatt a nyugiszobában? Jerzy meg sem tudott szólalni, de teljesen elvörösödött, Gigi zavartan nevetett, velük együtt pedig a közönség is.

Gombinak elérkezett a pillanat, hogy kiálljon a lakók elé és elbúcsúzzon tőlük. Lacinak megköszönt mindent, Gigit és Jerzyt gyönyörű párnak nevezte és örök szerelmet kívánt nekik, Anikónak az édesanyjáról beszélt, Szandikának pedig egyszerűen azt mondta: imádlak! Bécit legjobb barátjának nevezte, Évát arra kérte, hogy egy picit vegyen vissza magából, mert úgy király csajszi lesz, Alekosznak pedig sok szerencsét kívánt.
Videó



Gombi bevonulása:Videó

Alekosznak is eljött a búcsú pillanata, Giginek azt mondta, hogy próbálja meg visszanyerni a versenysúlyát, Jerzyt megkérte, hogy viselje gondját Giginek és megdicsérte szakácstudományát. Anikót különlegesnek nevezte, akit meg kell fejteni, Szandikáról azt mondta, hogy Éva után ő ismeri legjobban, az őszinteség mintaképnek nevezte. Béci felé elismerte, hogy valóban néha belelát a fejébe, ahogy azt Béci már többször megemlítette. Alekosz a Villából kilépve megállt a rajongók előtt, megpuszilgatta a lányokat, kezet fogott a fiúkkal.
Videó



Alekosz bevonulása: Videó

Alekosz a stúdióban Balázsnak elmondta, hogy nagyon kevés időt tölt a stúdióban, ezért szeretné arra fordítani azt a kevés időt, hogy felmérje a felhozatalt. Balázs kérdésére elmondta, hogy Olivér távozása után egy hétig nem találta a helyét, de utána erőt merített a szelleméből.

Best of Gombi: Videó

Best of Alekosz: Videó

Gombi többször került mélypontra Villaléte alatt, de sok barátot is szerzett, és a stúdióban elmondta, hogy Olivért is a barátjának tartja annak ellenére, hogy dühös rá. Alekosz szerint Gombi enyhe befolyásoltság alatt állt, amikor őt hívta ki párbajozni. A Szépfiú szerint viszont ez nem igaz, mert ő úgy gondolja, hogy az nyerheti meg a játékot, aki Alekosz ellen nyer. Gombi megosztó személyiségnek tartja az Okostojást, akárcsak legjobb barátját, Évát, ezzel magyarázta, hogy olyan sűrűn változik a pártfogóik száma.

Gombi villakapcsolatai: Videó

Alekosz villakapcsolatai: Videó

Gombi megkapta a kegyelemdöfést, levetítették érzékeny pillanatait, amikor Picúr után vágyakozott. Lilu észrevette, hogy Gombi ezen a kisfilmen is meghatódott. Alekosz viszont másképp közelít a szerelemhez, a Villában megforduló összes nőre rámozdult már, a közönség egyenesen egy szex cyborgnak tartja, akinek minél több nőt meg kell termékenyíteni.

Egy dolog közös a két Párbajozóban: mindketten szeretnek nevetni és a nevettetésben is kiválóak, igaz, teljesen másképpen szórakoztatnak. Ezt legviccesebb pillanataik is alátámasztották.
Alekosz a nevettető: Videó

Gombi a nevettető: Videó

Ismét visszakapcsoltak a Villába, ahol Jerzy és Éva várta kortesbeszédével a Párbajozókat. Jerzy szeretetteljes, visszafogott szavakkal kampányolt Gombi mellett, Éva viszont üvöltve buzdította a szavazókat, hogy juttassák vissza Alekoszt. A Villából Gigi, Jerzy, Laci, Béci és Szandika Gombit várja vissza, Anikó és Éva viszont Alekoszt.
Videó



Ex-villalakók véleménye: Videó

Alekosz szerelmei: Videó

Gombi szerelme: Videó

Kit várnak vissza a Villalakók: Videó

Balázs lezárta a szavazást. Alekosz 71 százalékkal győzte le Gombit, de furcsa módon Alekosz nem örült, és azt mondogatta hevesen gesztikulálva Gombinak, hogy „kellett ez?” Láthatóan mérges volt, hogy Gombi „kiejtette magát” a döntésével.
Videó



Alekosz még a Villába vezető kapuban is Gombit ünnepeltette.
Videó



Gombi búcsúfilmje: Videó

A vesztes Párbajozó Lacitól köszönt el utoljára.
Videó




A szombat esti Összefoglaló és a Párbaj: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Való Világ 4 - Szandikának születésnapja volt, Gigi és Jerzy kihasználták a kameramentes órát

0

Címkék: , , , , , , ,

ELJÖTT A GOMBI-ALEKOSZ PÁRBAJ IDEJE!

A Szépfiú kíváncsi rá, van-e helye a Villában, ezért a legerősebb ellenfelet hívta ki. Ma este kiderül, le tudja-e győzni?

Az Összefoglaló eseményei

Szandika betöltötte 21. életévét, ezért Halász Judit slágere ébresztette a lakókat.


A Plasztik cica teljesen meghatódott a többiek köszöntésén, állítása szerint ilyesmi még soha nem adatott meg neki. Első ajándékként egy új frizurát kapott, aminek mindennél jobban örült. De azért megkérte Évát, hogy legalább a születésnapján ne ejtsen ki hangos szót a száján. Senki nem tartotta be a tilalmat, miszerint senki nem beszélhet Évával Alekoszon kívül, amin Béci ki is akadt. A téma a Villaparlament ülésén is téma volt, Béci kikelt magából, majd Gigi is, szerintük semmit nem lehet betartatni, Anikó viszont ellentmondott és szembesítette azzal, hogy ő is szegett már meg büntetést. Végül a Béci és Anikó közötti feszültségbe csapott át az ülés és leszavazták a korábban meghozott törvényt. Éva és Anikó újra egymásra talált, míg Béci Lacival, Gigivel és Gombival „bandázott” a mosókonyhában. Később Laci Anikó panaszát hallgatta a szaunában, a Rosszkislány szerint Béci semmivel nem különb Évánál, csupán a megnyilvánulási forma más, de ugyanúgy támadnak, ha nem ért velük egyet valaki.
Videó



Újra megérkezett Katus Attila a Villába, megtornáztatta a lakókat, közben pedig mérték a teljesítmény-változást. A fitt hét abszolút győztese Jerzy lett, ő fejlődött legtöbbet, így három Villabarátjával együtt mehet a nyeremény-repülésre. A lányok közül Gigi lett az első, ő is kaphat ajándékot.



Anikó a takaró alatt zokogott a kudarc miatt, alig kapott levegőt, Szandika vigasztalta. A Plasztik cica annyira segíteni akart rajta, hogy Jerzy meghívását a nyeremény-repülésre is átadta neki, de Anikó elutasította. A Rosszkislány vigasztalhatatlan volt, amiért nem nyerte meg a versenyt és nem találkozhat az anyukájával.
Videó



Péntek délután a NekedValó adásában a Párbajozók pártfogoltjai kérdezhettek az ellenféltől. Gombit Alekosz unokatestvére, Jorgosz faggatta, Alekoszt pedig Gombi bátyja, Ernő, de nehezen mondta el kérdéseit, mert Olivér folyamatosan bekiabált Alekosznak és Évának.



Gombi teljesen kiborult ezen, magából teljesen kikelve „büdös, ócska kutyának” nevezte Olivért és bosszút esküdött. Közben Éva és Alekosz szívélyesen elbeszélgetett egymással az udvaron. Gombi még Laci szerint is túlzásba esett, annyira felhergelte magát, hogy az ajtóba csapott ököllel és lyukat ejtett rajta.
Videó



Levél érkezett a Villába, amelyben feladatot adtak Alekosznak és Gombinak. Az Okostojásnak Villahimnuszt kellett írnia, a Szépfiú pedig fodrásztudását igazolhatta azzal, hogy frizurát készített Giginek. Gombi nem akarta elvégezni a feladatot, Alekosz viszont örömmel vetette bele magát a dalírásba, a végeredménynek pedig nagyon örültek a Villalakók. Balázs a stúdióban megszólította Olivért, megkérdezte tőle, mit szól Gombi „ócska kuyta” jelzőjéhez, de a Vagány szerint Gombi ezt nem gondolta komolyan.

Alekosz Himnusza a Villalakókról: Videó




Gigi megszépült Gombi kezétől: Videó



Szandikára újabb meglepetés várt, a legjobb barátnője, Kobra. Bár Szandi Sanyira számított, megkönnyezte Kobra érkezését, nagyon boldog volt.



Majd visszatérve a nappaliba felolvasta üdvözlőkártyáját, amit édesanyja írt, közben elsírta magát a meghatottságtól. Ezután mindenki átadta saját ajándékát Szandikának.



Eközben Gigi és Jerzy kihasználta kameramentes óráját, majd a boldog óra végén egyenesen Szandika pink partyjába sétáltak be. A Plasztik cica tiszteletére mindenki rózsaszínbe öltözött és indulhatott a buli.
Videó






Szombat esti Összefoglaló és a Párbaj: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Való Világ 4 - Éva üvölt, amitől Laci gyomorgörcsöt kap

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,


JERZY FÉRFIASSÁGA MIATT ŐRLŐDIK, ÉVA BÜNTETÉSBEN VAN

A Törtető és a Szépfiú újra egymásnak feszült, az üvöltésbe többen bekapcsolódtak.

Éva rosszkedvű volt. Ráadásul Jerzy meg akarta sürgetni a zuhanyzását, mert Gigi gyógyszert kapott, fáradt volt és minél hamarabb ágyban kellett lennie. De a balhé csak egy nap múlva robbant ki, amikor Jerzy megemlítette, hogy két perc helyett húsz percig fürdött. Éva üvöltött, ismét Gyagyás Tóninak nevezte, amiért belekötött a zuhanyzás miatt. Jerzy és Éva összevesztek, már Béci sem bírta hallgatni a kiabálást. Béci megkérdezte Évát, van-e testvére? Mikor Éva megmondta, hogy két huga van, Béci nekiszegezte a kérdést, irigy volt-e rájuk, ha kaptak valamit, amit ő nem? Mert Béci szerint Éva elképesztően irigy. Az őrjöngő Évának Gombi is beszólt, még akkor is mondta a magáét, amikor a Törtető már nem is hallotta őt, mert kirohant a nappaliból.
Videó



Jerzyt nem akkor rázta meg a legjobban az újabb Éva-balhé, amikor összeugrottak, hanem jó pár perccel utána. Ekkor jött rá, mennyire megsértette a férfiasságát, az önbecsülését, és elismerte, hogy nem képes nyíltan veszekedésbe bonyolódni valakivel, mert amint visszaüvölt, azonnal leblokkol. Gigi és Laci csitítgatta Jerzyt, Gigi a nyugiszobában is vigasztalta, majd megkapták a levelet arról, hogy hamarosan lejár a kameramentes óra lehetősége. Mindketten belelkesedtek azon, hogy nemcsak képet, hanem hangot sem fognak rögzíteni alatta, így nagyon úgy tűnik, hogy a szerelmespár ki fogja használni a lehetőséget.
Videó



Reggel újabb ülést kellett tartani a Villaparlamentnek, de Éva nem akart részt venni rajta, mert rosszul érezte magát. Alekosz próbálta rávenni, hogy vegyen részt a feladatban, bár nem volt kicsi az ellenállás, végül az Okostojás sikerrel járt. Alekosz szólalt fel az ülésen, napirendi pontjai a nők és férfiak viszonyáról szólnak. Utoljára arra szólította fel férfitársait, hogy mindig adjanak igazat a nőknek, amin Szandika kiakadt, szerinte éppen Alekosz az egyetlen, aki mindig elvárja, hogy elismerjék az igazát. Béci átváltott, szerinte Éva jelzői Jerzyre nem tisztázottak, hogy melyik kategóriába esnek, a büntethető vagy a nem büntethető kategóriába? Végül Éva büntetést kapott, senkivel nem beszélhet, de Alekosz a Párbaj miatt feloldást kért, így ő az egyetlen, akivel kommunikálhat. Anikó Éva mellé állt, szerinte ezek nem olyan szavak, ami a büntetési tétel alá esik, ezen viszont Anikó és Béci veszett össze durván. A vita a Rosszkislánynak sírással végződött.
Lacit kiborította, hogy Éva tette ekkora galibát okozott, ezért Alekoszt győzködte, hogy kezelje valahogy a barátját, mert nem méltó Éva viselkedése senkihez. Lacinak mindennapos gyomorgörcsöt okoz Éva heves természete.
Videó



A fitt hét még mindig tart a Villában, a lakók küzdenek, leginkább Gigi akar nyerni, az utolsó szuflát is kipréselte magából. Közben Szandika a futógépen került újra abba a dilemmába, hogy küzdjön, vagy ne küzdjön? Szerinte nincs miért, fel akarta adni, de Laci rábeszélte a folytatásra. A feladatok még az edzett Bécin is kifogtak. A mérlegelésen kiderült, hogy Szandika hízott, amit a Plasztik cica sikítva vett tudomásul.
Videó





Péntek esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu



Való Világ 4 - Gigi és Jerzy még mindig bizonytalan, Béci félti hugát, ezért Jerzyt legszívesebben Párbajozni küldené

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,


SZANDIKÁNAK IS VOLT SZEREPE GOMBI DÖNTÉSÉBEN

A kihívás előtt elbizonytalanodott szépfiú Szandikával beszélt utoljára döntése előtt.


Éva és Szandika kibékültek, a nagy összeborulás közben pedig megbeszélték, hogy újra egymás mellett alszanak. Amikor Éva odament szólni Alekosznak, hogy nem alszik vele, a villa okostojása teljesen felháborodott, mondván ő nem is tudott villabéli legjobb barátja konfliktusáról.
Videó



Gigi és Jerzy kapcsolata még mindig nem jött rendbe. Béci nagyon félti húgát, szerinte Gigi rengeteget fogyott az elmúlt pár napban az állandó idegeskedés miatt, és ezt az állapotot egy jó testvérnek minden eszközzel meg kell szüntetnie. A fiútestvér azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy húga érdekében Jerzyre rakja a következő jelet, vagy akár őt vigye ki párbajozni magával.



Nem sokkal később Jerzy szerelmet vallott Giginek, aki még így sem biztos kapcsolatukban, a mélyponton lévő lány utalt rá, hogy az önértékelésével van baj, egyszerűen nem tudja elhinni Jerzynek, hogy ilyen mélyek az érzései iránta.
Videó



A fitthét keretein belül futóversenyt rendeztek a Villában. Külön volt lány és fiú futam, a lányoknál Szandika adta fel leghamarabb a küzdelmet, ettől szokásához híven nagyon ki is borult. A versenyt meglepetésre Anikó nyerte meg.



A fiúknál, ahogy az várható volt Alekosz bírta a legrövidebb ideig a megpróbáltatást, a győztes pedig Béci lett, bár Jerzy nagyon megszorongatta a tánctanár fiút.
Videó



A Villaparlament döntést hozott a káromkodások ügyében. A törvény értelmében két napig ki kell zárni a közösségből azt, aki megszegi az egyébként nem túlzottan átlátható szabályrendszert.
Videó



Gombi teljesen összezavarodott az esti kihívás előtt. Az eget kémlelve édesapjától kért segítséget döntésében. A fentről jövő segítség helyett Szandikától kapott tanácsot a Villa egyik szépfiúja, a plasztik cica Alekoszra próbálta rábeszélni Gombit, ahogy később kiderült sikerrel.
Videó




Csütörtök esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Való Világ 4 - Gombi Alekoszt viszi Párbajozni

0

Címkék: , , , , ,


ALEKOSSZAL MEGY PÁRBAJOZNI GOMBI!

Alekosznak adta a zöld kendőt Gombi: a Szépfiú szombaton a Villa Okostojásával méri össze erejét.

Megkezdődött a ValóVilág4 hatodik Kihívása

A ma este nagy kérdése, hogy a Szépfiú tovább taktikázik-e, vagy sem. Tehát egy olyan embert fog kihívni, akivel valóban konfliktusa volt, vagy esetleg egy olyan társát választja, akivel szemben elvesztheti a Párbajt?

Miután Gigi, mint a Villamester behozta a fémbőröndöt, Gombi ment a riportszobába, ahol Liluval az esélyeiről beszélgetett.
Videó



Egy biztos: nincs könnyű helyzetben Gombi, ezért felidéztünk néhány emlékezetes eseményt a Villalakók életéből, ezzel is segítve döntésének meghozatalát. Felelevenítettünk tehát néhány képkockát, ami Gombi Kiválasztásához vezetett.
Gombi magába roskadt
Ki rakott jelet Gombira?

Ezt követően levetítettünk néhány olyan jelenetet is az elmúlt közel három hónap eseményeiből, amikor Gombi konfliktusba került valamelyik lakótársával. Elsőként megnéztük Jerzy és Gombi "nehézkesen" induló kapcsolatát! Gombinak természetesen Évával is volt konfliktusa, akkor a Szépfiú megfogadta, hogy bármi lesz, kiviszi párbajozni a Törtető lányt. Gombi és Alekosz között ugyan soha nem volt igazi balhé, Gombi ennek ellenére mégis rakott jelet az Okostojásra.

Gombi három percet kapott arra, hogy elmondja véleményét lakótársainak: Alekoszt és Évát illette kritikával.

A Villalakók által kiválasztott Gombi párbajra hívta Alekoszt.
Videó



A szerda esti Kihívás: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Való Világ 4 - Gigi és Jerzy kapott egy kameramentes órát, vajon kihasználják?

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , ,


ÚJABB BALHÉK ÉS A KIHÍVÁS TARTJA LÁZBAN A VILLALAKÓK ÉLETÉT

Sűrű hetük van a Villalakóknak: javában zajlik a parlamentáris hét, emellett továbbra is érvényben van a Nagy Fitt Program, sőt: tart még a dohányzásellenes program is. És ha ez még nem lenne elég, ma végre kiderül Gombi kivel méri össze erejét a Párbajon.

Éva és Szandika között napok óta feszült a hangulat: a Plasztikcica ugyanis ki akar menni a Villából, ezért Éva szerint nem méltó arra, hogy játsszon a főnyereményért. Emiatt a két csaj között volt is egy komoly balhé, ami után Éva elköltöztette a fekhelyét Szandika mellől. Természetesen Szandi nem szomorkodott sokáig, hiszen rögtön felajánlotta a megüresedett helyet Anikónak. Ezen Éva ismét kiakadt, így a két barátnő újra egymásnak esett. A szócsatába Anikó is beszállt. Végül a Törtető csaj könnyes szemmel kibékült a Plasztik lánnyal, így békében hajtották álomba a fejüket.
Videó



Nem telt azonban mindenkinek felhőtlenül az éjszakája: Lászlót egyrészt az italozó lakótársai nem hagyták aludni, másrészt a lelkiismerete, hiszen ő juttatta hozzá társait az alkoholhoz. Ő ugyanis a Népjóléti Miniszter, csak ő ismeri az italokat rejtő vitrin számkódját, ezért a többiek csak akkor ihatnak, ha László ad nekik. Pontosan ezért Laci eldöntötte, lemond posztjáról. Laci vívódásával szemben Alekosznak ígéretesen indult az estéje. Éva ugyanis a Szandikás balhé után a nőfaló hellént választotta ágytársának. A Villa Okostojása nem bírt magával, rámászott Évára, aki ettől teljesen kikészült. Közben Gombi sem tétlenkedett, már a Kihívásra készült, negatív jelzőket írt össze Alekoszról.
Videó



A folytatásban az alkoholfogyasztásról vitáztak a Villalakók: Laci miután lemondott posztjáról, a lakók megválasztották az új Népjóléti Minisztert, Jerzyt. Éva természetesen ismét kiakadt, mert úgy gondolta a piás témával Őt támadják. Érzéseit megosztotta társaival is.
Videó



A Villában zajlik a parlamentáris hét, és mostanra a játékosok egész jól belejöttek a törvényhozásba. Többek között beterjesztettek egy törvényjavaslatot a reggeli ébredés rendjével kapcsolatban. Ennek persze nem mindenki örült. Míg Béci úgy érzete, végre rendes kerékvágásba kerülhet az élet, addig például Gombi nem tudta komolyan venni a dolgot. Ez pedig konfliktust eredményezett a két barát között. A hülyéskedés Giginek sem tetszett, teljesen kiakadt Jerzyre, hogy a többiekkel mókázott.
Videó



Gigit tehát zavarja, hogy Jerzy ennyire gyerekes. A Villa szerelmesei között egyébként sincs minden rendben, hiszen egyikük sem biztos az érzéseiben. Tegnap például megpróbáltak szakítani is egymással. A tegnapi online szavazáson Önök megszavaztak Gigiéknek egy kameramentes órát, hogy nyugodtan tisztázhassák, mit is szeretnének egymástól. Önök döntöttek, mi pedig közöltük velük a végeredményt. A kameramentes hír nem villanyozta fel a szerelmeseket, Gigit és Jerzyt is kétségek gyötrik a privát óra miatt. Lakótársaik pro és kontra tanácsokkal látták el a fiatalokat.
Videó





Szerda esti Összefoglaló : Videó



Forrás: rtlklub.hu


Való Világ 4 - Úgy látszik vége Éva és Szandika barátságának is

1

Címkék: , , , , , , ,


SZAKÍTÁS ÉS PÁRTALAPÍTÁS A VILLÁBAN

Az egymás ellen fordult Éva és Szandika a VillaParlamentben sem közösködtek. Gigi és Jerzy mélypontra jutott.

Éva és Szandika összecsapása még Gigit is meglepte, a nézőket pedig az lepheti meg, hogy mindketten a korábban ellenségnek tartott Giginek öntötték ki a szívüket. A harag annyira túlburjánzott, hogy mindketten azt tervezgették, kiviszik egymást párbajozni és kint hagyják az ellenfelet. Saját fölényéről Szandika és Éva is meg volt győződve.
Videó



Jerzy és Gigi elérte az abszolút mélypontot. A Szépfiú „ellensége” Anikó arra hívta fel a figyelmét, hogy élje meg azt, ami a Villában megadatott neki Gigivel ahelyett, hogy azon kattog: mi lesz velük az igazi világban? Laci is megelégelte a szenvedést és azt tanácsolta Jerzynek, hogy hagyja el az aggodalmait, inkább próbálják meg erősíteni egymást. A sok lelkesítő beszélgetés sem tudta eltántorítani Jerzyt attól, hogy félrehívja a nyugiszobába Gigit és megmondja neki: szakítani akar vele. A lány azonban fel volt készülve erre a lépésre, Jerzy viszont nem tudta, hogy „abban a pillanatban meg fog halni”, amint rádöbben, hogy elveszítette Gigit. A párocska végül újra összejött és csókkal pecsételték meg az új élet kezdetét.
Videó



A Villalakókat szembesítették a hétfői online szavazás végeredményével, miszerint felháborító az, hogy magára rakatják a jeleket a Villán kívülre vágyók. Béci a levél felolvasása után azonnal kikelt magából és beszólt Gombinak, hogy annyi más emberre tudta volna rakni, mégis megtette érte, hogy Párbajra küldte, de már megbánta. Gombi Szandikának panaszkodott, a Plasztik cica pedig meglepő módon két embert akarna kiejteni, ha párbajozni mehetne: Évát, majd Alekoszt. A korábban legjobb barátnak kikiáltott híres Négyes többi tagját. Gombi pedig azzal vádolta Bécit, hogy nem áll ki mellette.
Videó



Eljött a pártalapítások ideje a Villában. Sem Szandika, sem Anikó nem akart közösködni Évával és Alekosszal, ezért külön pártot alapítottak Jerzyvel egyetemben. Ők lettek a Szerényen De Keményen Párt (SzDKP) tagjai. Szerintük a legnagyobb problémát az alkohol okozza, ezért csak bulik alkalmával kellene kapniuk és mindenki csak saját felelősségre fogyaszthatná. Alekosz azonnal hangot is adott nemtetszésének, nem csoda, hiszen az Évával alapított, Nemek Egységben Párt programjában a legnagyobb figyelmet az alkoholnak szentelték. Gigi, Béci, Laci és Gombi a Jól Vagyok Pártot alapították meg, üzenetük a szeretet és a békítés volt. A szavazáson ők nyertek, a miniszterelnök Gigi lett. Gigi rögtön kinevezte Lacit Népjóléti miniszternek, aki rendelkezhet az alkoholkészlet felett, ő pedig saját felelősségre kinyitotta az „aranyfolyót” rejtő vitrin ajtaját a Villalakók előtt.
Videó




Kedd esti Összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

.