• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Fitness verseny a Villában, Talk Show Szandika vezetésével kiabálással, veszekedéssel

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,


MÁR A KIHÍVÁSRA KÉSZÜL A JELEKRE SZÁMÍTÓ ÉVA

A vasárnap esti buli eseményei miatt a Törtető lány biztos benne, hogy ő lesz a Kiválasztott.

Valentin napon Éva volt az a szerencsés, aki találkozhatott a szerelmével, Ádámmal. Miután Ádám elbúcsúzott, Éva Alekosznak számolt be új élményeiről, még arról is, hogy csak egy bugyi fedte a testét, és hogy hogyan bókolt neki a barátja. Alekosz a riportszobában azt mondta, a féltékenység legapróbb jele sem mutatkozott rajta. Éva attól volt a legboldogabb, hogy Ádám a durva kirohanásai ellenére imádja őt, nem érdekli, hogy ilyen heves a természete, mert úgy szereti, ahogy van.



Éva számít arra, hogy ő lesz a következő Kiválaszott, ezért már most gondolkodik rajta, ki legyen a Párbaj-ellenfele? Alekosszal, Évával és Anikóval is diskurált a lehetséges Kihívottakról. Alekosz szerint Jerzyvel szemben abszolút esélyes, Gigivel viszont Éva nem akar szembe menni. Szandika kinevette kishitűsége miatt a barátnőjét.
Videó


Megérkezett a levél a lakókhoz arról, hogy az egészséghét keretében két szabadtéri program közül választhatnak a csapatok, ha megnyerik a versenyt: autóversenyzés vagy repülés. Mindkét csapat utóbbit választotta. Az egyik csapat Jerzyből, Gigiből, Szandikából és Alekoszból áll, a másikban pedig Gombi, Béci, Éva, és Anikó szerepel. A Villalakóknak mérlegre kellett állni, így kiderült, hogy Jerzy szedte fel a legtöbb felesleget ittléte alatt, nem kevesebb, mint 10 kilót.

A csapattagok ezután futógépre álltak, ami szintén konfliktust szült, Laci ugyanis sérelmezte, hogy Szandika odacsapja a lábát a futógéphez és ezt a témát egy pillanatra sem tudta figyelmen kívül hagyni. Jerzy közben amiatt aggódott, hogy Alekosz semmit nem fog csinálni és lehúzza a csapatukat.
Videó



Ezután megérkezett a Villába Növényi Norbi, aki tanácsokat adott a lakóknak az egészséges életmódról. Szandika teljesen belelkesedett Norbi jelenlététől.
Videó



Elkezdődtek az edzések Laci vezetésével. Éva a futógépre állt, Szandika pedig kiment az udvarra azért, hogy jól szórakozzon barátnője kínlódásán. Éva végül teljesítette a feladatokat, következett Anikó, akinek viszont nem indultak zökkenőmentesen a napi gyakorlatok. A futógépen elfogta a nevetés, de később rákapcsolt és megelőzte Évát. A leglustább Alekosz volt, aki nem is akarta minden erejét beleadni az állapotfelmérésbe, ennek ellenére a legfittebb versenyző, Gombi szintjén szeretett volna belefogni a futásba. Szandika a felülésekkel küzdött. Béci valószínűleg túlterhelte magát, mert rosszul lett és összeesett.
Videó



Az utóbbi napok legnagyobb konfliktusai nem csillapodnak, ezért egy talk show keretében próbálták rendezni a viszonyokat, a műsorvezető Szandika volt. A Szandika Show keretében először a férfifalónak kikiáltott Anikó került a középpontba. Az első „támadó” Gombi volt, aki szerint Anikó viselkedése nem „családbarát”. Béci bár nem ült a vendégek között, a kanapéról addig provokálta Anikót, amíg a lány el nem sírta magát és ki nem kelt magából teljesen. Szerinte joga van tudni, mi zajlott Olivér és a Rosszkislány között, hiába csitítgatta Éva és figyelmeztette, hogy ezzel bántja Anikót, Béci ragaszkodott hozzá, hogy ő megteheti, hogy faggatja. Anikó az udvarra szaladt, Szandika utána ment, de ezzel a kirohanással a témát lezárták.
Videó



A következő téma Jerzy vitája volt Évával és Anikóval. Szandika megkérdezte, mi az oka annak, hogy ilyen nagy szája lett, mire a Szépfiú azt válaszolta: Éva és Anikó váltotta ki belőle az indulatokat. Gigi és Éva újra egymásnak esett, Jerzy Anikót támadta. Hatalmas üvöltésbe csapott át a vita Éva és Gigi között, Szandika nem mindig jutott szóhoz, és a konfliktus végére ezután sem került pont.
Videó





Szerda esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.