• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Úgy látszik vége Éva és Szandika barátságának is

1

Címkék: , , , , , , ,


SZAKÍTÁS ÉS PÁRTALAPÍTÁS A VILLÁBAN

Az egymás ellen fordult Éva és Szandika a VillaParlamentben sem közösködtek. Gigi és Jerzy mélypontra jutott.

Éva és Szandika összecsapása még Gigit is meglepte, a nézőket pedig az lepheti meg, hogy mindketten a korábban ellenségnek tartott Giginek öntötték ki a szívüket. A harag annyira túlburjánzott, hogy mindketten azt tervezgették, kiviszik egymást párbajozni és kint hagyják az ellenfelet. Saját fölényéről Szandika és Éva is meg volt győződve.
Videó



Jerzy és Gigi elérte az abszolút mélypontot. A Szépfiú „ellensége” Anikó arra hívta fel a figyelmét, hogy élje meg azt, ami a Villában megadatott neki Gigivel ahelyett, hogy azon kattog: mi lesz velük az igazi világban? Laci is megelégelte a szenvedést és azt tanácsolta Jerzynek, hogy hagyja el az aggodalmait, inkább próbálják meg erősíteni egymást. A sok lelkesítő beszélgetés sem tudta eltántorítani Jerzyt attól, hogy félrehívja a nyugiszobába Gigit és megmondja neki: szakítani akar vele. A lány azonban fel volt készülve erre a lépésre, Jerzy viszont nem tudta, hogy „abban a pillanatban meg fog halni”, amint rádöbben, hogy elveszítette Gigit. A párocska végül újra összejött és csókkal pecsételték meg az új élet kezdetét.
Videó



A Villalakókat szembesítették a hétfői online szavazás végeredményével, miszerint felháborító az, hogy magára rakatják a jeleket a Villán kívülre vágyók. Béci a levél felolvasása után azonnal kikelt magából és beszólt Gombinak, hogy annyi más emberre tudta volna rakni, mégis megtette érte, hogy Párbajra küldte, de már megbánta. Gombi Szandikának panaszkodott, a Plasztik cica pedig meglepő módon két embert akarna kiejteni, ha párbajozni mehetne: Évát, majd Alekoszt. A korábban legjobb barátnak kikiáltott híres Négyes többi tagját. Gombi pedig azzal vádolta Bécit, hogy nem áll ki mellette.
Videó



Eljött a pártalapítások ideje a Villában. Sem Szandika, sem Anikó nem akart közösködni Évával és Alekosszal, ezért külön pártot alapítottak Jerzyvel egyetemben. Ők lettek a Szerényen De Keményen Párt (SzDKP) tagjai. Szerintük a legnagyobb problémát az alkohol okozza, ezért csak bulik alkalmával kellene kapniuk és mindenki csak saját felelősségre fogyaszthatná. Alekosz azonnal hangot is adott nemtetszésének, nem csoda, hiszen az Évával alapított, Nemek Egységben Párt programjában a legnagyobb figyelmet az alkoholnak szentelték. Gigi, Béci, Laci és Gombi a Jól Vagyok Pártot alapították meg, üzenetük a szeretet és a békítés volt. A szavazáson ők nyertek, a miniszterelnök Gigi lett. Gigi rögtön kinevezte Lacit Népjóléti miniszternek, aki rendelkezhet az alkoholkészlet felett, ő pedig saját felelősségre kinyitotta az „aranyfolyót” rejtő vitrin ajtaját a Villalakók előtt.
Videó




Kedd esti Összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comment (1)

Ezt te csináltad ?? szuper!!!

Megjegyzés küldése

.