• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Alekosz Anikónak teszi a szépet, Anikónak meg Olivér tetszik, Olivér pedig a ma este kiválasztott lett

0

Címkék: , , , , , , , , , , , ,


KIVÁLASZTÁS A VILLÁBAN

Véget ért a suli, eljött a vizsga napja: a villalakóknak számot kellett adniuk megszerzett tudásukról. Az izgalmaknak azonban még koránt sincs vége, jön ugyanis a ValóVilág4 ötödik kiválasztása.

Az iskolahét végén eljött tehát a vizsga napja. A diákok izgatottan készültek a megmérettetésre. Egy ideig kérdéses volt, hogy Szandika vállalja-e ezt a kihívást, de végül Ő is összeszedte minden önbizalmát és beállt a tételt húzó diákok sorába.
Videó



A folytatásban megkapták bizonyítványukat a diákok: Éva helyett Anikó aratta le a pálmát, Ő lett ugyanis a legszorgalmasabb tanuló.
Videó



Ettől a Törtető lány teljesen kikészült, a helyzetet csak tovább súlyosbította, hogy Alekosz elkezdett udvarolni a szépséges Anikónak.
Videó




Természetesen Oliék életéből a bankett sem maradt ki: a buli hevében azonban újra csak előtörtek az érzelmek, amelyek akár akarják a villalakók, akár nem, igenis dúlnak a szívükben, és amelyeket egyre nehezebb elfojtani.
Videó




NÉGY JELLEL OLIVÉR LETT A KIVÁLASZTOTT

A villalakók ma este úgy döntöttek, hogy Olivér legyen a ValóVilág4 ötödik kiválasztottja.

A Kiválasztás eseményei



Megkezdődött a ValóVilág4 ötödik Kiválasztása: Anikó behozta a bőröndöt a riportszobából, Jerzy és Béci pedig a táblát a raktárból. A szabályok ismertetése után a villalakók beletették a borítékokba kiválasztottjaikat, de még nem álltak a tábla elé. Előbb megmutattuk nekik, mi történt az elmúlt egy hétben. Felelevenítettük Alekosz Párbaj élményeit, Éva dühkitörését, Laci őrjöngését, a Szandika kizárása körül kialakult kálváriát és a testvérek között kialakult vitát.


Megkezdődött a jelek felrakása a táblára. Éva kezdte a Kiválasztást, a Törtető lány barátjára Olivérre tette a jelet. Olivér riválist választott, Bécit küldené el a Villából. Béci nem Olivérre voksolt, Ő Anikót ajándékozta meg egy jellel. Szandikától kapta meg második jelölését Olivér. Gigi pénzt dobott fel, így helyette az érme döntött, a pénzérme pedig Anikót akarta. Jerzy Gombira, Gombi pedig Jerzyre tette a jelet. Laci következett, Ő Olivért jelölte meg. Anikó választottja Gombi lett. Utolsóként Alekosz árulta el választottjának nevét, a görög harcos Olivérre tett jelet.
Videó



A villalakók ma este úgy döntöttek, hogy Olivér menjen párbajozni.



Szombat esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.