• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Évá születésnapjára videó üzenetet kapott a szerelmétől, a Villalakók papás-mamás szerepjátékot játszottak

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , ,

NYOMOZÁS ÉS SZÜLETÉSNAPI BULI A VILLÁBAN!

Éva születésnapja, egy mindenre kiterjedő nyomozás, Béciék Párbaj esélylatolgatása és Olivérék románca lengi be a luxusbörtön falait.

Nyomozással indult az Összefoglaló: a villalakók pénteken egy partival, silent disco-val ünnepelték meg az iskolahét lezárását. Túlzott jókedvükben azonban tettek egy-két dolgot, ami ellentétes a Villa szabályzattal. Többek között betörték a riportszoba ajtaját, követelőztek, agresszívek voltak és sugdolóztak. Az ötletgazdák felkutatására és a büntetések kiszabására a balhéból kimaradó Lacit jelölték ki, aki természetesen lelkesen vetette bele magát a testhez álló feladatba. Egy biztos: az izgalmas kihallgatás felrázta az egész társaságot, néhány órára mindenki elfelejtette mi nyomja a lelkét.
Videó



A folytatásban a születésnapos Éva lett a főszereplő: egész nap izgatott volt és barátságos, ami kifejezetten jól állt neki. Mosolyogva bontogatta ajándékait, örült mindennek, de a legjobban szerelme üzenete dobta fel a hangulatát. Ezen a jeles napon történt még egy igazán fontos dolog: Szandika békülő szívet adott a Villa Vagányának, amitől Oli teljesen elérzékenyült.
Videó



Sajnos a pozitív hangulat nem ragadt át mindenkire. Gombi például kifejezetten morcos volt egész nap.
Videó



Foglalkoztatja a Kihívás a villalakókat, pontosabban Bécit, aki Lacival latolgatja esélyeit. Egyelőre nem lehet tudni, hogy Olivér valóban Gigi testvérével méri-e össze erejét a Párbajon, vagy korábbi kijelentése pusztán csak taktikai lépés volt.
Videó



A mai Összefoglalót egy igazán izgalmas játékkal zártuk: a Villában újra két csoportra váltak a játékosok. Öten gyerekek, öten pedig szülők lettek. Minden gyerek az "apjával" vagy "anyjával" alkotott párost. Éva kemény anyának bizonyult, Alekosz, Olivér és Béci viszont odaadó és figyelmes apának. Laci és Gombi kihagyta a játékot.
Videó





Kedd esti Összefoglaló: Videó



Forrás. rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.