• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Szandikának születésnapja volt, Gigi és Jerzy kihasználták a kameramentes órát

0

Címkék: , , , , , , ,

ELJÖTT A GOMBI-ALEKOSZ PÁRBAJ IDEJE!

A Szépfiú kíváncsi rá, van-e helye a Villában, ezért a legerősebb ellenfelet hívta ki. Ma este kiderül, le tudja-e győzni?

Az Összefoglaló eseményei

Szandika betöltötte 21. életévét, ezért Halász Judit slágere ébresztette a lakókat.


A Plasztik cica teljesen meghatódott a többiek köszöntésén, állítása szerint ilyesmi még soha nem adatott meg neki. Első ajándékként egy új frizurát kapott, aminek mindennél jobban örült. De azért megkérte Évát, hogy legalább a születésnapján ne ejtsen ki hangos szót a száján. Senki nem tartotta be a tilalmat, miszerint senki nem beszélhet Évával Alekoszon kívül, amin Béci ki is akadt. A téma a Villaparlament ülésén is téma volt, Béci kikelt magából, majd Gigi is, szerintük semmit nem lehet betartatni, Anikó viszont ellentmondott és szembesítette azzal, hogy ő is szegett már meg büntetést. Végül a Béci és Anikó közötti feszültségbe csapott át az ülés és leszavazták a korábban meghozott törvényt. Éva és Anikó újra egymásra talált, míg Béci Lacival, Gigivel és Gombival „bandázott” a mosókonyhában. Később Laci Anikó panaszát hallgatta a szaunában, a Rosszkislány szerint Béci semmivel nem különb Évánál, csupán a megnyilvánulási forma más, de ugyanúgy támadnak, ha nem ért velük egyet valaki.
Videó



Újra megérkezett Katus Attila a Villába, megtornáztatta a lakókat, közben pedig mérték a teljesítmény-változást. A fitt hét abszolút győztese Jerzy lett, ő fejlődött legtöbbet, így három Villabarátjával együtt mehet a nyeremény-repülésre. A lányok közül Gigi lett az első, ő is kaphat ajándékot.



Anikó a takaró alatt zokogott a kudarc miatt, alig kapott levegőt, Szandika vigasztalta. A Plasztik cica annyira segíteni akart rajta, hogy Jerzy meghívását a nyeremény-repülésre is átadta neki, de Anikó elutasította. A Rosszkislány vigasztalhatatlan volt, amiért nem nyerte meg a versenyt és nem találkozhat az anyukájával.
Videó



Péntek délután a NekedValó adásában a Párbajozók pártfogoltjai kérdezhettek az ellenféltől. Gombit Alekosz unokatestvére, Jorgosz faggatta, Alekoszt pedig Gombi bátyja, Ernő, de nehezen mondta el kérdéseit, mert Olivér folyamatosan bekiabált Alekosznak és Évának.



Gombi teljesen kiborult ezen, magából teljesen kikelve „büdös, ócska kutyának” nevezte Olivért és bosszút esküdött. Közben Éva és Alekosz szívélyesen elbeszélgetett egymással az udvaron. Gombi még Laci szerint is túlzásba esett, annyira felhergelte magát, hogy az ajtóba csapott ököllel és lyukat ejtett rajta.
Videó



Levél érkezett a Villába, amelyben feladatot adtak Alekosznak és Gombinak. Az Okostojásnak Villahimnuszt kellett írnia, a Szépfiú pedig fodrásztudását igazolhatta azzal, hogy frizurát készített Giginek. Gombi nem akarta elvégezni a feladatot, Alekosz viszont örömmel vetette bele magát a dalírásba, a végeredménynek pedig nagyon örültek a Villalakók. Balázs a stúdióban megszólította Olivért, megkérdezte tőle, mit szól Gombi „ócska kuyta” jelzőjéhez, de a Vagány szerint Gombi ezt nem gondolta komolyan.

Alekosz Himnusza a Villalakókról: Videó




Gigi megszépült Gombi kezétől: Videó



Szandikára újabb meglepetés várt, a legjobb barátnője, Kobra. Bár Szandi Sanyira számított, megkönnyezte Kobra érkezését, nagyon boldog volt.



Majd visszatérve a nappaliba felolvasta üdvözlőkártyáját, amit édesanyja írt, közben elsírta magát a meghatottságtól. Ezután mindenki átadta saját ajándékát Szandikának.



Eközben Gigi és Jerzy kihasználta kameramentes óráját, majd a boldog óra végén egyenesen Szandika pink partyjába sétáltak be. A Plasztik cica tiszteletére mindenki rózsaszínbe öltözött és indulhatott a buli.
Videó






Szombat esti Összefoglaló és a Párbaj: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.