• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Alekosz új négyes klikket szeretne, de úgy tűnik nincs már összetartás, Szandika mélységesen megsértődött Éva beszédén

0

Címkék: , , , , , , , , ,


AZ EDDIGI LEGTAKTIKUSABB KIVÁLASZTÁS VÁRHATÓ

A villalakók már a kiválasztásra készülnek, Alekoszék és Béciék is előre megbeszélt forgatókönyv alapján szeretnének voksolni szombaton.


Éva vasárnapi veszekedésük után bocsánatot kért Jerzytől. A szépfiú ugyan elfogadta a bocsánatkérést, később mégis gúnyosan mesélt a történtekről Giginek.



A villalakók őszintén egymás szemébe mondhatták, hogy mi a véleményük a másik külsejéről. Szandika hiányolta a részletes kritikát Évától, ő legalább olyan részletes elemzést várt volna, mint amilyet Anikó kapott tőle. A plasztik cica meg is mutatta a rosszkislány fenekén, hogy melyik kis részre kéne jobban odafigyelnie.
Videó


Alekosz egy új négyes megalakításán szervezkedik, szerinte egy csoport, ha valóban együtt van, annak nagy az ereje. Az újonnan alakult négyes, egyből esélylatolgatásba kezdett a kiválasztást illetően. Szinte nem volt név, ami ne merült volna fel lehetséges párbajrésztvevőként. Az új banda nem volt hosszú életű, az alapító Alekosz szerint Szandikára egyáltalán nem lehet számítani és Éva sincs mindig az Olivér nélkül kicsit vérszegénynek tűnő csapat segítségére. Az okostojás ezért úgy döntött Anikóval köt szövetséget.
Videó



Zajlik a fitthét a villában. Katus Attila és egy szakorvos a villalakók szívkapacitását vizsgálták. Attila nagyon megizzasztotta a versenyzőket, Éva szerint ez volt az első edzés a villában, amiben igazán el is fáradt.
Videó



A ValóVilág Oszkár-díjait a villalakók egymás közt osztották szét. Többek között a bumburnyák kategóriában is díjaztak tegnap este, ezt a címet Jerzy nyerte el, a legnagyobb felháborodást mégis Éva slampos kategóriában elhódított címe keltette. A törtető lány annyira kiakadt, hogy köszönő beszédében még barátnőjének, Szandikának a hibáit is felhánytorgatta. Ezen a plasztik cica hihetetlenül megsértődött.
Videó



Gigi és Jerzy egyre nehezebben bírják szex nélkül. A riportszobában mindketten elmondták, hogy nem tudják meddig fogják bírni még.
Anikó és Alekosz megoldást kerestek arra, hogy hogyan kezeljék az egyre önteltebb testvérpárt, az okostojás sokat sejtetően megjegyezte: „tudok én balhézni is”.
Videó





Csütörtök esti Összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.