• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Olivér szombaton Bécit viszi Párbajozni

0

Címkék: , , , , , , , , , , ,

OLIVÉR BÉCIRE TETTE A ZÖLD KENDŐT

A szombati Párbaj a két vezérhím között fog eldőlni. Olivér vagy Béci lesz a nyerő?

A Kihívás eseményei

Olivér izgatottan fogadta a hírt, hogy máris elkezdődik a Kihívás, mert elvesztette az időérzékét a Villában. Balázs a riportszobában rákérdezett, mi a helyzet vele és Anikóval? A Vagány állítja, Enikő hisz benne, tudja, hogy hűséges marad hozzá, neki pedig csak szeretethiánya van, ezért fogadja Anikó barátságát.
Videó



Furcsa helyzet állt elő az előző Kiválasztáson, Olivérnek sikerült meggyőznie barátait, hogy tegyék rá a jelet, így ő lett a Kiválasztott. Balázs megkérdezte Alekosztól, tudja-e kit hív ki Olivér? Az Okostojás állította, hogy biztosan tudja, és azt is elárulta, hogy félti barátját a csatától. Gombi mélypontja is szóba került, végül a megzuhant Szépfiú csak kibökte, hogy inkább visszajönne a Villába, ha kiküldenék párbajozni.
Videó


Ezen a héten egy komoly konfliktus forrta ki magát, amikor Szandika féltékeny lett Anikóra, mert elvonta róla Olivér figyelmét. Olivér zavarba jött, amiért nyílt színen beszéltek Anikóval való kapcsolatáról, láthatóan idegessé vált és járkálni kezdett élő adás alatt a tévé előtt. Balázs azonban figyelmeztette, hogy ezek az események most nemcsak rájuk tartoznak, hanem a nézőkre is.
Videó


Miután mindenki elmondta, szerinte ki taktikázik jobban, Olivér vagy Béci, a Kiválasztott elmondta, miért éppen azt az embert választja ellenfélnek, akire a zöld kendőt teszi. És az nem más, mint Béci!
Videó



Mivel ez a döntés senkit nem lepett meg, hiszen Olivér többször kimondta, kit fog kihívni, a Vagányra komoly büntetés vár. De hogy pontosan mi lesz a büntetés, azt még nem árulhatta el neki Balázs.
Videó



A szerda esti Kihívás: Videó



Így tudsz szavazni Olivérre:

Ha azt szeretnéd, hogy OLIVÉR maradjon a Villában, akkor küldd az OLIVÉR nevet SMS-ben a 1799-es számra (az sms díja bruttó 315 Ft ÁFA-val), vagy hívd a 06-91-33-44-55-ös számot és üsd be az 1-es kódot (a hívás díja bruttó 315 Ft ÁFA-val)!
(Ügyfélszolgálat: 061-371-4820)


Így tudsz szavazni Bécire:

Ha azt szeretnéd, hogy BÉCI maradjon versenyben, akkor küldd a BÉCI nevet SMS-ben a 1799-es számra (az sms díja bruttó 315 Ft ÁFA-val), vagy hívd a 06-91-33-44-55-ös számot és üsd be az 2-es kódot (a hívás díja bruttó 315 Ft ÁFA-val)!
(Ügyfélszolgálat: 061-371-4820)


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.