• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Alekosz sértőnek érzi Béci és követői viselkedését, ezért támadásba lendült - Éva úgy érzi kint sem szereti senki

0

Címkék: , , , , , , , , , ,


ALEKOSZ BEKEMÉNYÍTETT

A Villa Okostojása harcmodort váltott, mert megelégelte Béciék pökhendiségét…

Alekosz jó barátja, Olivér távozása óta nem igazán találja a helyét a Villában és sokan sértegetik. Tegnap azonban megelégelte Béci és hű követői önkényes viselkedését és megmutatta keményebb oldalát. Helyretette Bécit és Jerzyt, szemtől szembe megmondta mind a két fiúnak, hogy mit gondol róluk. Jerzy annyira felhúzta magát, hogy kijelentette, egyszer még megüti Alekoszt.
Videó



Továbbra is tekernek, futnak, eveznek, ugrálnak, fekvőtámaszoznak a Villalakók, vagyis zajlik a fittség hete. A játékosok két csoportra bontva teljesítik a feladatokat, és próbálják minél jobb formába hozni magukat. A hét végére ugyanis a nagyobb változást elérő csapat értékes nyereményt kap. Tegnap öt versenyszámban kellett megmérkőzniük a lakóknak, aminek a végét ismét egy vita zárta.
Videó



A folytonos testmozgás néhány Villalakónak igazi rémálom, ezért egy rémálom játékban kellett részt venniük. A játékosoknak egy kívülálló ember legborzasztóbb álmát kellett eljátszaniuk. Alekosz Jerzyt játszotta el, mert szerinte ő a legijesztőbb rémálmok egyike. Persze ez a játék sem maradhatott konfliktus nélkül. Éva megsértődött, mert úgy érezte, Alekosz túlságosan Alekoszosan adta elő Jerzyt. A hosszas veszekedés odáig fajult, hogy Éva kiborult, mert szerinte, már a saját barátai sem állnak ki mellette.
Videó



A Törtetőlány érzelmi skálája színesebb, mint a szivárvány. Ezt pedig tegnap is bebizonyította, mikor újabb pityergésbe, és panaszáradatba kezdett. Elolvashatták ugyanis a legújabb nézői üzeneteket, amin Éva nagyon elszomorodott. Úgy érzi, őt kint se szereti senki. A negatív üzenetek annyira szíven ütötték, hogy egész este azon szomorkodott.
Videó




Péntek esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.