• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Gombi lett a Kiválasztott, szerdán ő fog valakit kihívni Párbajra

0

Címkék: , , , , , , ,

CSOPORTTERÁPIA A VILLÁBAN

A szeretethiány és a bezártság miatt teljesen megfásult Villalakók egy lelkizős nappal próbáltak segíteni egymáson.


Minden játékos elmondta a többieknek, hogy mit jelent számára a szeretet és a szerelem.
Gombi szerint szeretet nélkül egyszerűen nem lehet élni, ez a legnehezebb a villalétben. A kinti életben ő egy sokkal vagányabb, lazább srácnak tartja magát. A Villa másik szépfiúja, Jerzy nem értette, vagy nem akarta megérteni a feladatot. Míg mindenki szeretteiről, szerelméről és kinti kapcsolatairól beszélt, Gigi pasija a többi Villalakóval szembeni konfliktusokat hozta szóba.

Alekosz is meglepést okozott. A nagydumás okostojás szinte szóhoz sem jutott, amikor érzelmekről kellett volna beszélnie, csak Anikó és Éva kérdéseire válaszolva mondta el, hogy hiányoznak neki a szülei. Béci szerint Alekosz a leginkább szeretetre éhes, éppen ezért nem tudta szavakba önteni érzéseit.
Videó



A játékosok szavazhattak, hogy maguk között ki az a három ember, aki a leginkább küzd szeretethiánnyal. Gombi, Anikó és Béci nyerték ezt a szavazást, ami egy nagy lehetőséggel is járt. A győztesek levelet írhattak az egyik hozzátartozójuknak. Béci ezt a nagy ajándékot dobta el magától és adta át Giginek. A testvérpár lány tagja maximálisan ki is használta a lehetőséget, olyan hosszú levelet írt, hogy Laci el is aludt hallgatása közben.
Videó



A Villalakók egymás szemébe mondhatták gondolataikat, egy apró kikötés volt csak, pozitív dolgokat kellett mondani. Ennek a feladatnak nem biztos, hogy minden eleme az őszinteségre épült, de a Villalakók lelkének nagyon jót tett.
Videó




GOMBI MEGY PÁRBAJOZNI

A Villa egyik szépfiúja öt jellel lett kiválasztott. Olivér sokat bírált taktikáját ezúttal a legnagyobb kritikusok alkalmazták.



Rendhagyó volt a mai kiválasztás, ugyanis a Villalakók kapcsolatairól szóló kisfilmeket ezúttal nem a borítékok lezárása után, hanem még az előtt láthatták a versenyzők.

Ezt követően mindenki leírta azt a nevet, amit később a táblánál is kimondott.

Elsőként a védettséget élvező Béci ment a táblához, és egy régebbi ígérete miatt, állandó hullámvölgyben lévő barátját Gombit jelölte meg. A másodikként jelet rakó Gombi, Alekoszra tette jelét, a Villa okostojása pedig Gigire. Indoka a fiatalabb Rácz testvér Olivérrel szembeni tiszteletlensége volt. Következőként Gigi tett jelet, mégpedig Gombira, ezzel a választással kezdett egyértelművé válni, hogy a mindig őszinte Testvérpár is taktikázik a játékban. A másik szépfiú sem úszta meg jelek nélkül, Anikó és Éva is Jerzyre rakta a kiválasztó jelet. Gombinak ennek ellenére összejött legnagyobb kívánsága, hiszen Jerzy, Laci és Szandika is rárakta a jelet, így öt vokssal ő már biztosan mehet párbajozni.
Videó




Szombat esti Összefoglaló és a Kiválasztás: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.