• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - A Villában megváltozik minden? A barátok nehezen dolgozzák fel Olivér távozását

0

Címkék: , , , , , , , , , ,


BÉCI: MÁTÓL MINDEN MEGVÁLTOZIK

A szombati Párbaj után már semmi sem lesz ugyanolyan a villában, mint Olivér távozása előtt és ezt Béci is megerősítette.

Felvirradt a Párbaj reggele. Olivér és Béci már ébredéskor is az estére készült, ám teljesen különböző módon. Míg a táncoslábú testvérpár fiú tagja vidám, optimista volt és azt hangoztatta, hogy vissza akar térni a Villába, addig Olivér magányosan ébredt és már a hazamenetelre készült. Olivér napok óta mondogatta, hogy haza akar menni, a többiek pedig ugyanennyi ideje találgatták, hogy ez valóban így van-e, vagy ez is csak taktika. Búcsúzkodós hozzáállása nem volt túlságosan népszerű a barátai körében. Többször összeszólalkozott Alekosszal, majd mindenkitől szép sorjában elköszönt, végül Bécitől is bocsánatot kért a sok vérszívásért.
Videó



A villa legrégebbi szerelmespárja, Gigi és Jerzy hosszú ideje tartja magát fogadalmukhoz, miszerint nem lesznek egymáséi a Villában, de egyre nehezebben parancsolnak megálljt vágyaiknak. Tegnap ismét egymásnak estek a fürdőszobában, és úgy tűnt, feladják elveiket, és nem törődve a kamerákkal, túllépik a saját maguk által felállított határokat.
Videó



A Párbaj napján mindkét Párbajozóért kortesbeszédet mond valamelyik villalakó. Hogy ki mondja a beszédet, azt sose a játékosok döntötték el, így most is levélben értesültek róla, hogy melyik versenyző mellett kinek kell érvelnie. A feladatot Olivér esetében nem Alekosz kapta, de a Villa nőfalója így is mindent megtett, hogy biztosítsa barátját arról, hogy ő még mindig hisz benne. Alekosz lelkesítő szövegétől Olivér új erőre kapott. Azt mondta mindenkinek, mégis meg akarja nyerni a Párbajt, de a bejátszó végén kiderült, ezt csak a többieknek mutatta így. Új tervével alaposan összezavarta Szandikát, aki a szerencsét hozó nyakláncát Bécinek adta, hogy ezzel is jelezze, őt várja vissza a Villába.
Videó



A megmérettetéstől nem Béci és nem is Olivér félt a legjobban, hanem Szandika. A Plasztik cica ugyanis azt mondta Bécinek, hogy őt várja vissza, de az utolsó órákban nagyon elbizonytalanodott. Hiszen mégis csak Olivér állt mellette a nehéz pillanataiban. Ahogy a tegnapi Párbajban is láthatták, a Villa falain kívül és belül is komoly érzelmi harcok dúltak az összecsapás ideje alatt. Szandika el akart bújni, hogy ne kelljen megmondania, hogy kit vár vissza. Anikónak összetört a szíve, mikor Olivér lecserélte őt Alekoszra, hogy mégis ő mondja a kortesbeszédet. Anikó elmondta, így még sose alázta meg senki, mint őt Olivér. Majd mikor visszatért Béci a Villába, csak tovább fokozódott a feszültség. Szandika sírva dőlt az asztalra, és egyfolytában azt kérdezgette, Olivér hol vagy? Majd a földön feküdve, sírva gratulált Bécinek. Eközben Anikó bent a szobában sírt. Az biztos, hogy ezután semmi sem lesz ugyanolyan a villában, mint Olivér távozása előtt.



Olviér távozását a legtöbben még nem dolgozták fel, ám máris van, akit a következő Kiválasztás foglalkoztat. Gombi ugyanis úgy döntött, lemásolja Olivér taktikáját és ő is kampányolni kezdett, hogy a következő Kiválasztáson rá voksoljanak.
Videó







Vasárnap esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.