• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Alekosz bepróbálkozott a nyelvtan tanárnőnél is - Olivér különböző csínytevésekkel szórakozott

0

Címkék: , , , , , , , , , , , ,


MÁSODIK NAP AZ ISKOLÁBAN: ALEKOSZ RÁHAJTOTT A NYELVTAN TANÁRNŐRE

Javában tart az iskolahét. A villalakók még mindig a tanórákon töltik a nap felét, lassan látszik ki a stréber, ki a tanító néni és tanító bácsi kedvence, ki gyűjti megszállottan a piros pontokat és ki rosszalkodik ahelyett, hogy figyelne. Van már kedvenc és rettegett tanáruk is, szóval már minden pont olyan, mint az igazi suliban.

Tegnap reggel ismét nem volt kegyelem, reggel 8-kor megszólalt a csengő és elkezdődött a tanítás. Matematika volt az első óra, majd történelem következett a rendkívül szigorú tanárnővel. Érdekes, hogy az iskolahét alatt egy teljesen új oldalukról ismerhetjük meg a villalakókat. Az összefoglalóból ugyanis kiderült, hogy Szandika fél a kihívásoktól, és felszínre tört Éva bizonyítási kényszere is. Megnézhettük, hogyan rosszalkodhatott annak idején Olivér az iskolában, Anikó pedig megtanulta, hány háromszögből áll egy négyszög. Megtudhatták azt is, hogyan oszthatnak törttel, ám a szöveges feladatokkal már meggyűlt a bajuk.
Videó



A tanárok szigorúságát sem szeretik annyira a Villalakók, pedig itt is, mint minden iskolában csak teljesítményt várnak. Éva buzgósága és okoskodása is zavarja a lakókat, Olivér szerint, már az órákon is megmutatkozik, hogy miért épp Törtető lett Éva.

A matematika és történelem órát nyelvtan óra következett, melyen Alekosz ismét hozta a formáját. A Villa nőcsábásza elhatározta, hogy elcsábítja a Nyelvtan tanárnő szívét. Először csak finoman, burkoltan udvarolt neki, majd mikor a megtermékenyítés szóról érdeklődött, az már a tanárnőnél is kiverte a biztosítékot és gyorsan a helyére tette Alekoszt. Az Okostojás gyorsan beletörődött a kudarcába és csendben ülte tovább az órát.



Ezután irodalom óra következett, a Villalakók egyik kedvenc órája. Szófogadóan, csendben, mosolygósan ülték végig ezt az órát. Szandika a riportszobán elmondta, az irodalom tanár a kedvenc tanára.
Videó


Az elméleti órák után testnevelés következett, a Villalakók először találkoztak kegyelmet nem ismerő, kemény tesi tanárukkal, Katus Attilával. Az aerobic világbajnok rögtön az első órán versenyt rendezett diákjainak, a bemelegítés után ugyanis csapatjátékokkal ütötték el az időt.
Videó



Olivér tegnap sem unatkozott, a szabadidejét csínytevésekkel töltötte. Cinkostársa Anikó volt, így ketten karöltve törtek borsot lakótársaik orra alá.
Videó




Szerda esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.