• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - A palacsintasütő verseny döntetlennel végződött, Olivér úgy érzi, nem akar visszatérni a Párbajból

0

Címkék: , , , , ,

BÉCI: VÉGED VAN OLIVÉR!

Elérkezett a nagy nap: a ValóVilág4 ötödik Párbaja, azaz Olivér és Béci összecsapása.

Nagy küzdelem lesz, hisz a Villa hierarchia rendszerének két egykori uralkodója méri össze az erejét.

Ismét két csapatra szakadtak a Villában: Béci mögé Gigi, Laci, Jerzy és Gombi – Olivér mögé pedig Alekosz, Éva, Anikó és Szandika állt. A lakók most azt is elárulták, hogy mit szeretnek az adott emberben és miért várják vissza a Párbajról. Bécit legjobban Jerzy támogatása lepte meg.
Videó



Az esti Párbaj előtt a lakók még a tűzhely mellett is összemérték erejüket: palacsintasütő versenyt rendeztek a Villában. Az olajozott versenyben Olivér és Béci csapata nem bírt egymással, így a rögtönzött konyhatündérek versenye döntetlennel zárult. Összesen 42 palacsintát sikerült sütniük a luxusbörtön lakóinak.
Videó



A folytatásban Olivér újabb dühöngésének lehettünk szemtanúi: vérnyomása az elmúlt napokban azért szökött az egekbe, mert nem tudta, hogy milyen büntetésre számíthat szókimondósága miatt. Oli ugyanis megszegte a Villa szabályait, amikor az igazmondó hintában elmondta Bécinek, hogy Őt viszi párbajozni. Egy biztos: a Párbajra készülő srác padlóra került attól, hogy az lett a büntetése, hogy nem lett büntetése.
Videó



Elhagyta magát Olivér: a Villa életének egykori mozgatórugója úgy érzi, jobb lenne neki a Villán kívül, véleményét Alekosz szavai és Anikó ajándéka sem tudta megváltoztatni.
Videó



Üzenetet kaptak barátnőiktől a párbajozók: Béci szeme párja kedves szavaitól, Olivér szeme pedig Enikő érzelemmentes mondataitól lett könnyes. Ettől Olivér ismét kikészült.
Videó







Szombat esti Összefoglaló : Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.