• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Gigi és Jerzy még mindig bizonytalan, Béci félti hugát, ezért Jerzyt legszívesebben Párbajozni küldené

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,


SZANDIKÁNAK IS VOLT SZEREPE GOMBI DÖNTÉSÉBEN

A kihívás előtt elbizonytalanodott szépfiú Szandikával beszélt utoljára döntése előtt.


Éva és Szandika kibékültek, a nagy összeborulás közben pedig megbeszélték, hogy újra egymás mellett alszanak. Amikor Éva odament szólni Alekosznak, hogy nem alszik vele, a villa okostojása teljesen felháborodott, mondván ő nem is tudott villabéli legjobb barátja konfliktusáról.
Videó



Gigi és Jerzy kapcsolata még mindig nem jött rendbe. Béci nagyon félti húgát, szerinte Gigi rengeteget fogyott az elmúlt pár napban az állandó idegeskedés miatt, és ezt az állapotot egy jó testvérnek minden eszközzel meg kell szüntetnie. A fiútestvér azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy húga érdekében Jerzyre rakja a következő jelet, vagy akár őt vigye ki párbajozni magával.



Nem sokkal később Jerzy szerelmet vallott Giginek, aki még így sem biztos kapcsolatukban, a mélyponton lévő lány utalt rá, hogy az önértékelésével van baj, egyszerűen nem tudja elhinni Jerzynek, hogy ilyen mélyek az érzései iránta.
Videó



A fitthét keretein belül futóversenyt rendeztek a Villában. Külön volt lány és fiú futam, a lányoknál Szandika adta fel leghamarabb a küzdelmet, ettől szokásához híven nagyon ki is borult. A versenyt meglepetésre Anikó nyerte meg.



A fiúknál, ahogy az várható volt Alekosz bírta a legrövidebb ideig a megpróbáltatást, a győztes pedig Béci lett, bár Jerzy nagyon megszorongatta a tánctanár fiút.
Videó



A Villaparlament döntést hozott a káromkodások ügyében. A törvény értelmében két napig ki kell zárni a közösségből azt, aki megszegi az egyébként nem túlzottan átlátható szabályrendszert.
Videó



Gombi teljesen összezavarodott az esti kihívás előtt. Az eget kémlelve édesapjától kért segítséget döntésében. A fentről jövő segítség helyett Szandikától kapott tanácsot a Villa egyik szépfiúja, a plasztik cica Alekoszra próbálta rábeszélni Gombit, ahogy később kiderült sikerrel.
Videó




Csütörtök esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.