• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - A két tábor között folyik a harc - Valentin napon Éva mellé szegődött a szerencse

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,


DÚLNAK AZ INDULATOK A VILLÁBAN!

Balhés hangulatban kezdődött a villalakók Valentin napja: ébredéskor még mindig az előző esti veszekedés volt a fő téma.

A sérelmek felemlegetése hamar egy újabb veszekedésbe torkollott, a támadások középpontjába ismét csak Éva és Anikó került. Béci és Jerzy folyamatosan osztotta a lányokat, akik természetesen megvédték magukat. Egy biztos: a szerelmesek ünnepén sem bírtak magukkal a luxusbörtön lakói.
Videó



A két klikk közötti ellentét percről-percre egyre csak mélyül, így aztán nem csoda, hogy máris mindenki azon kattog, kit vinne ki magával párbajozni. Éva villabeli bizalmasaival, Alekosszal és Anikóval osztja meg Párbaj terveit, Jerzy pedig Gigivel, Gombival, Bécivel és Lacival tanakodik a jövőről.
Videó



Valentin napon a lakók kedves üzenetekkel lepték meg szeretteiket, sőt: a három kapcsolatban élő játékos, Béci, Éva és Gombi még egy olyan lehetőséget is kapott, hogy ha a szerencse is melléjük áll, találkozhatnak kedvesükkel. Fortuna a szerencsekerék pörgetésekor Éva mellé állt, így Ő tölthetett el néhány órát kedvesével. Gombi is láthatta Picurt, ugyan őket egy plexifal választotta el, Béci viszont csak egy videó üzenetet kapott barátnőjétől.
Videó





Végül Évához is megérkezett a kedvese, Ádám. A szerelmesek nyolcvannégy nap után újra legálisan átölelhették egymást. A találkozás természetesen a többiek fantáziáját is beindította. Közben a Villa szerelmespárját, Gigit és Jerzyt viszont egészen más foglalkoztatta. Ők nem a szerelemről, hanem újra csak Jerzy és Éva konfliktusáról lelkiztek.
Videó




Kedd esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.