• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Megvolt a lányok CKM fotózása, Szandika amennyire húzódozott, annál többet mutatott

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,


SZANDIKA NEM AKARTA, GIGI NEM TUDTA LEDOBNI A RUHÁIT

A CKM fotózásnak nem mindenki örült, de aki igen, annak sem hagyták, hogy nyugodtan pózoljon.



Zsuzsi már megmutatta egy erotikus magazinban, mit lehet kihozni belőle, ami a Villalányoknak nagyon tetszett. De amikor megkapták egy férfimagazin felkérését, Szandika kiborult, mert rondának tartja magát. Olivér próbálta meggyőzni, de a Plasztik cica agresszíven bizonygatta a saját igazát. A fotózás reggelén Anikó is biztatta, majd hívta Bécit, hogy segítsen kikönyörögni az ágyból Szandikát. A szőkeség még a magazin főszerkesztőjének is azt mondta, hogy „szarból nem tudtok várat építeni”, de Pantl Péter úgy gondolja, hogy Szandikának szép formái vannak és jól sminkelhető. „Vagy a mennyben vagyok, vagy a pokolban, de a földön nem bírok járni” – mondta Szandika, miután a többiek együttes erővel rávették, hogy vegyen részt a fotózáson.
Videó



Anikóról sikerült lebeszélni a melltartót a nyugiszobában, de a lényeg így is takarásban maradt. Majd jött Gigi, aki nagyon magabiztosan mozgott a kamera előtt piros alsóneműjében. Levette a melltartóját, majd kezeivel takarta magát, de Béci így is kiakadt a vetkőzésen és közbelépett. A kisebbik testvérre olyan tangát adtak, mintha rajta sem lett volna. Majd jött Éva, aki szintén megszabadult a cicifixtől és a kezeivel takarta magát. Ő sem jött különösebben zavarba a helyzettől.

Közben a fiúk megkapták titkos küldetésüket, hogy vicces szexi képeket készítsenek egymásról, míg a lányokkal a profik foglalkoznak. Alekosz nem örült neki, mert emiatt lemaradt a CKM fotózás többi eseményéről, amit nagyon élvezett. Végül ő is alsónadrágban és bilincsben pózolt Olivérnek. Szandikát a zuhany alatt fényképezték, gyönyörű lett a sminkje és a haja is, de ki kellett dobni a cicijét a kamera előtt. A Plasztik cica nem ellenkezett.
Videó



Olivér a Kihívás után megzuhant. Annyira, hogy azt hangoztatta a Villában, hogy biztosan ki fog esni és már vissza sem akar jönni. Anikó teljesen kiakadt ezen a hozzáálláson, Alekosz viszont nem vette komolyan. Olivér a büntetésétől is fél. Anikó sírt, mert azt mondja, nem tud még egy veszteséget elviselni a Villában.
Videó



Eljött a pillanat, amikor a lakóknak el kellett dönteni, hogy melyik Párbajozó csapatát erősítik. Jerzy többek között a családi kapcsolatokra hivatkozva Béci mellé állt, Laci és Gombi is, Gigi választása nem is volt kérdés. Alekosz, Anikó és Éva Olivér mellé állt, Szandika viszont vacillált, végül Olivér csapatához csatlakozott. De nem volt túl lelkes, amin a Vagány meg is sértődött. A háta mögött azt mondta, hogy nem is akarta Szandikát a saját csapatába, mert ha gondolkodik, akkor már régen rossz és így nincs szüksége rá. Szandika eközben az „ellenséggel” beszélgetett az udvaron, és elmondta neki, hogy ha megkérdezik, kit vár vissza, Bécit fogja mondani.
Videó





Péntek esti Összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.