• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Olivérnek szeretet hiánya van, vajon hűséges tud maradni kinti szerelméhez?

0

Címkék: , , , , , , , , , , ,


ANIKÓ: NEM AKARLAK ELVESZÍTENI OLIVÉR

A Villa Rosszkislánya attól fél, hogy elveszítheti Olivért és még a barátaiban is csalódnia kellett.

Túl vagyunk a ValóVilág 4 ötödik Kiválasztásán. Tegnap este Olivér kapta a legtöbb jelet, így ő már biztosan Párbajozni fog. A legjobb barátai, Éva, Alekosz, Szandika tettek rá jelet, rajtuk kívül pedig még László. Mindez persze nem véletlen, hiszen a Villa macsója a múlt héten kemény kampányt folytatott azért, hogy mindenki az ő nevét mondja a táblánál.

Olivér nem véletlenül vágyik ki a villából. Sokszor mondogatja, hogy mennyire hiányzik neki a kedvese, Enikő, és a nagy szeretethiány lassan Anikó karjaiba sodorja.

A tegnapi összefoglalóban ott hagytuk abba, hogy Anikó és Olivér az esti buli alatt végre kimondták, hogy bizony vonzódnak egymáshoz. Olivér diplomatikusan fogalmazott, hiszen őt kint várja a szerelme, de a tekintete elárulta, hogy nem közömbös számára Anikó. Nem könnyű Olivér helyzete, ezért még reggel is a történteken tipródott és legjobb barátjától, Alekosztól kért tanácsot. Egy jó baráthoz hűen Alekosz folyamatosan próbálta Olivért a földön tartani és nyomatékosítani, hogy rá kint vár Enikő. Elmondta, hogy nagy hülyeséget csinál és döntenie kell, hogy melyik lányt választja.
Videó



Anikó, amellett, hogy kemény harcot vív Olivérhez fűződő érzései miatt, még Éva haragját is kivívta. Pedig nem csinált semmi rosszat, mindössze szorgalmas volt, és a Törtető lányt megelőzve ő lett az osztályelső az iskolahéten. Éva féltékenysége aztán még tovább nőtt, amikor azt látta, hogy jó barátja, Alekosz is kedves Anikóval. Éva nem bírta magában tartani a véleményét és közölte Alekosszal. Elmondta, hogy egyáltalán nem örül, hogy a Villa Rosszkislányával barátkozik. Zavarja, hogy bókol neki, és úgy beszél vele, mintha országos cimborák lennének. Éva szerint, Anikó olyan, mint egy napraforgó.
Videó



Olivér egész nap azon törte a fejét, hogy mit tegyen. Hűséges akar maradni kedveséhez, de közben vonzódik Anikóhoz is. A lány a lelke mélyén reménykedik és szenved. Ilyenkor nincs is jobb annál, mint, hogy egy barátunknak kiöntsük a szívünket. Anikó régen nagyon jóban volt Gigivel, ám az utóbbi időben eléggé eltávolodtak egymástól. A mostani szituáció azonban újra összehozta őket, és egy igazi csajos beszélgetés keretében kitárgyalták mi is a helyzet Olivérrel.



Anikó azt hitte, hogy senki nem veszi észre, hogy gyengéd érzelmeket táplál Olivér iránt, közben az egész Villa a kettőjük „kapcsolatáról” sustorgott. Olivér elhatározta, hogy rendbe teszi a dolgokat és tiszta vizet önt a pohárba, lezárja ezt az egész Anikós dolgot. Félrehívta a lányt fürdőbe, hogy megbeszéljék a dolgokat. Elmondta neki, majdnem hülyeséget csinált, de az Ő boldogság kint van. Anikó percekig nem tudta abbahagyni a sírást, és csak azt kérdezgette Olivértől, hogy miért csinálta ezt vele, pedig Olivér csak pontot tett a Love story végére.
Videó



Anikó és Olivér drámai beszélgetésének Stohl András vetett véget, aki beszólt a Villába és közölte, hogy kezdődik a Kiválasztás. Az adás alatt aztán két meglepő dolog is történt. Az első egy veszekedés, Szandika és Alekosz között, amit a műsorvezető kérdése indított el. Alekosz ugyanis úgy gondolta, hogy Szandikának jobb lett volna kint. Szandika ezen annyira kiborult, hogy percekig csak kiabált Alekosszal. Azt mondta, hogy csalódott a Villa Okostojásában.
Videó



Nem Alekosz és Szandika vitája volt az egyetlen meglepő fordulat a tegnapi Kiválasztáson. Anikó annyira kiborult azon, hogy Béci és Gigi rá rakta a jelét, hogy perceken keresztült nem tudta abbahagyni a sírást. Mikor egy kicsit megnyugodott félrevonult Olivérrel a Nyugiszobába. Először csak ölelgették egymást, majd később Olivér megpróbálta egy kicsit jobb kedvre deríteni Anikót, több-kevesebb sikerrel. Anikó elmondta neki, nem akarja elveszíteni, majd felnevetett és hozzátette, hogy is veszíthetnélek el, hisz sose voltál az enyém.
Videó




Vasárnap esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.