• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Éva üvölt, amitől Laci gyomorgörcsöt kap

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,


JERZY FÉRFIASSÁGA MIATT ŐRLŐDIK, ÉVA BÜNTETÉSBEN VAN

A Törtető és a Szépfiú újra egymásnak feszült, az üvöltésbe többen bekapcsolódtak.

Éva rosszkedvű volt. Ráadásul Jerzy meg akarta sürgetni a zuhanyzását, mert Gigi gyógyszert kapott, fáradt volt és minél hamarabb ágyban kellett lennie. De a balhé csak egy nap múlva robbant ki, amikor Jerzy megemlítette, hogy két perc helyett húsz percig fürdött. Éva üvöltött, ismét Gyagyás Tóninak nevezte, amiért belekötött a zuhanyzás miatt. Jerzy és Éva összevesztek, már Béci sem bírta hallgatni a kiabálást. Béci megkérdezte Évát, van-e testvére? Mikor Éva megmondta, hogy két huga van, Béci nekiszegezte a kérdést, irigy volt-e rájuk, ha kaptak valamit, amit ő nem? Mert Béci szerint Éva elképesztően irigy. Az őrjöngő Évának Gombi is beszólt, még akkor is mondta a magáét, amikor a Törtető már nem is hallotta őt, mert kirohant a nappaliból.
Videó



Jerzyt nem akkor rázta meg a legjobban az újabb Éva-balhé, amikor összeugrottak, hanem jó pár perccel utána. Ekkor jött rá, mennyire megsértette a férfiasságát, az önbecsülését, és elismerte, hogy nem képes nyíltan veszekedésbe bonyolódni valakivel, mert amint visszaüvölt, azonnal leblokkol. Gigi és Laci csitítgatta Jerzyt, Gigi a nyugiszobában is vigasztalta, majd megkapták a levelet arról, hogy hamarosan lejár a kameramentes óra lehetősége. Mindketten belelkesedtek azon, hogy nemcsak képet, hanem hangot sem fognak rögzíteni alatta, így nagyon úgy tűnik, hogy a szerelmespár ki fogja használni a lehetőséget.
Videó



Reggel újabb ülést kellett tartani a Villaparlamentnek, de Éva nem akart részt venni rajta, mert rosszul érezte magát. Alekosz próbálta rávenni, hogy vegyen részt a feladatban, bár nem volt kicsi az ellenállás, végül az Okostojás sikerrel járt. Alekosz szólalt fel az ülésen, napirendi pontjai a nők és férfiak viszonyáról szólnak. Utoljára arra szólította fel férfitársait, hogy mindig adjanak igazat a nőknek, amin Szandika kiakadt, szerinte éppen Alekosz az egyetlen, aki mindig elvárja, hogy elismerjék az igazát. Béci átváltott, szerinte Éva jelzői Jerzyre nem tisztázottak, hogy melyik kategóriába esnek, a büntethető vagy a nem büntethető kategóriába? Végül Éva büntetést kapott, senkivel nem beszélhet, de Alekosz a Párbaj miatt feloldást kért, így ő az egyetlen, akivel kommunikálhat. Anikó Éva mellé állt, szerinte ezek nem olyan szavak, ami a büntetési tétel alá esik, ezen viszont Anikó és Béci veszett össze durván. A vita a Rosszkislánynak sírással végződött.
Lacit kiborította, hogy Éva tette ekkora galibát okozott, ezért Alekoszt győzködte, hogy kezelje valahogy a barátját, mert nem méltó Éva viselkedése senkihez. Lacinak mindennapos gyomorgörcsöt okoz Éva heves természete.
Videó



A fitt hét még mindig tart a Villában, a lakók küzdenek, leginkább Gigi akar nyerni, az utolsó szuflát is kipréselte magából. Közben Szandika a futógépen került újra abba a dilemmába, hogy küzdjön, vagy ne küzdjön? Szerinte nincs miért, fel akarta adni, de Laci rábeszélte a folytatásra. A feladatok még az edzett Bécin is kifogtak. A mérlegelésen kiderült, hogy Szandika hízott, amit a Plasztik cica sikítva vett tudomásul.
Videó





Péntek esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu



Comments (0)

Megjegyzés küldése

.