• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Lacit újból kórházba kellett vinni, a papás-mamás szerepjátékban Béci volt a legjobb apuka, Olivér ma választ Párbaj ellenfelet

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,

BÉCI GONDOSKODÓ, ALEKOSZ SZIGORÚ APUKA

Ma este kiderül, kit hív ki Olivér párbajozni, de előbb megmutatjuk, mi történt a szülő-gyerek játékban.

Ez történt az Összefoglalóban

A szülő-gyerek játéknak nemcsak szórakoztató oldala van, rég beforrt sebeket is feltép. Anikónak rémálmai voltak igazi apjáról, nyöszörgött és beszélt álmában, de Alekosz kicsit komolyabban vette a vigasztalás feladatát, mint kellett volna. Reggel Béci ágyba vitte a reggelit lányának, Szandikának, Éva viszont hamar lepattintotta a fiát, Jerzyt, mert öltözködni akart. Béci mintaapának bizonyult másban is, mesét olvasott Szandikának, aki olvadozott, hogy mennyire gondoskodó az apaszerepben. Anikó a riportszobában arra panaszkodott, hogy Alekosz túl szigorúan fogja őt.
Videó




Laci Gombi apukájának lett kinevezve, de azon túl, hogy a durcás fiú nem akart részt venni a játékban, még egy komoly dolog akadályozta abban, hogy ellássa a feladatát: kiújult gerincsérvétől alig bírt mozogni, újra kórházba került. Miután Laci a lakók együttes segítségével kiment a Villából, Gombi még mindig az érzéseivel küszködött. A Szépfiú teljesen passzív, beszélni sem akar, Béci próbált lelket önteni belé. Olivér is arról győzködte Gombit, hogy esélyes a győzelemre, mert nagyon szeretik a nézők, ezért ne adja fel. De a gödörből senki nem tudja kirángatni.

Laci távozása után Gombit örökbe fogadta Béci. Anikó is szerette volna, ha a testvére lesz a Szépfiú, de Alekosz azt mondta, nincs berendezkedve két gyerekre. Nem sokkal később megérkeztek Zsuzsi erotikus fotói a Villába, aminek furcsa módon a lányok örültek jobban. Alekosz állította, hogy neki nem tetszik, Béci pedig amiatt aggódott, hogy Gigi kedvet kap a meztelen képekhez, de azonnal meg is fenyegette, hogy „szétüti”, ha ilyet mer vállalni. Laci visszatért a kórházból.
Videó



Eljött a pillanat, amikor a szülőknek fel kell világosítaniuk a gyerekeket. A feladat legalább olyan kínos helyzetbe hozta a lakókat, mint az igazi szülőket szokta. Laci nem bírt a „kicsikkel”, könnyen zavarba ejtették őt, de Alekosz büszkén vállalta át a felvilágosító szerepét. Szandika és Anikó partner volt az elmondottak szemléltetésében. Olivér hivatalos hangnemben vette át a stafétát, de hamar viccesre váltott: „ha valaki odamegy hozzád egy lángossal, és az mondja, hogy az a kuki, ne hidd el!” Béci a korábban tapasztalt finom hangnemben beszélt a „bibéről és a porzóról”.
Videó




Olivér kikérdezte lakótársait arról, kit javasolnának neki Párbaj-ellenfélnek? Éva Bécit és Lacit javasolta, Gigi Gombit és Lacit, Gombi viszont meg akarta győzni arról, hogy őt vigye ki. De amikor Béci ült le vele szemben, nem teketóriázott, higgadtan közölte: vigye ki őt, mert tudni akarja, melyikük erősebb, vissza akar jönni, de nem tudja biztosan, mi lesz majd a Párbaj végkimenetele? Szandika Gigit vagy Lacit javasolta, de Bécit semmiképp nem akarja. Alekosz egyértelműen Bécit küldené ki a barátjával párbajozni. Amikor megérkezett Anikó, próbálta meggyőzni Olivért arról, hogy őt vigye ki, de a Vagány kinevette.
Videó



Hogy ki lesz Olivér választottja, 21 óra 25 perckor kiderül RTL Klubon!

Szerda esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.