• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Szandikának majdnem el kellett hagynia a Villát, de kapott egy utolsó esélyt

0

Címkék: , , , , , , , , ,


SZANDIKA KAPOTT EGY UTOLSÓ ESÉLYT

A plasztik cica nem vette komolyan az eddigi figyelmeztetéseket, így majdnem a kizárás sorsára jutott.

Olivér éjszakai csíntevései reggelre hozták meg eredményüket. Laci teljesen kiakadt a tolltartójából kifolyó tojás láttán, össze is kente vele az összes padot, hogy mindenki bűnhődjön, mivel nem tudta, hogy ki tette ezt vele.



Nem sokkal később az irodalom órán Laci már nyugodtabb volt, szépen, mélyről jövő érzelmekkel arcán szavalta el József Attila Mama című versét.
Videó


Gombi aki a ValóVilág történetében talán a legtöbbet énekelt, szinte megsértődött, amikor az énektanár szóló éneklésre kérte fel. Később kiderült, hogy Laci szívhez szóló verse okozta Gombi rossz kedvét, a villa egyik szépfiújának ugyanis előtörtek érzelmei, emiatt saját bevallása szerint újabb hullámvölgybe került.

A törióra keretében, mindenki egy történelmi személyiség bőrébe bújhatott. Éva és Anikó szépen összeszedte gondolatait Petőfi Sándorról, Szandika azonban körülbelül száz évet tévedett Mária Terézia uralkodásával kapcsolatban.

Mindenki izgatottan várta a matekórát, hiszen a matematika tanár az, akit a legjobban kedvelnek a villalakók. Anikó önszorgalomból a táblánál oldott meg egy elég könnyű feladatot, amiért legnagyobb meglepődésére kapott egy ötöst, így javított eddigi egyetlen jegyén, egy hármason.
Videó



A nézők szavazatai alapján a Villalakók kakasviadalban mérkőztek meg egymással:
Videó



A villalakók hihetetlen sokat dohányoznak, a leszokáshoz pedig mindenkinek kell egy kis segítség. Az RTL Klub felajánlotta a villalakóknak, hogy aki a legtovább bírja cigi nélkül, az lehet a csatorna dohányzás ellenes kampányának arca. A versenyben Béci, Éva, Jerzy, Olivér és Szandika vesznek részt.
Videó



Szandika este bejelentette, hogy nem megy másnap iskolába, ami senkinek sem tetszett. Ez már a sokadik olyan feladat volt, amelyben Szandika nem akart, vagy tényleg nem is vett részt. A műsor készítői drasztikus döntést hoztak, kizárták a plasztik cicát a versenyből. Szandi legjobb barátja Sanyi, külön kérésére beszélhetett pár mondatot a lánnyal kiköltözése előtt, ezt követően pedig arra kérte a stábot, hogy barátja kapjon még egy utolsó esélyt. Ezt az esélyt Szandika megkapta, így versenyben maradt a főnyereményért.
Videó





Csütörtök esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.