• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - A Villában pártok szerveződnek, Gigiék kapcsolata válságban, Szandika is Párbajozni szeretne

0

Címkék: , , , , , , , , , , , ,

ÚJ KORSZAK KEZDŐDÖTT A VILLALAKÓK ÉLETÉBEN!

Zajlik az élet a Villában: Gombi már javában készül a Kihívásra, de folytatódik Gigi és Jerzy szerelmi drámája is.

Megalakult az első Villa Köztársaság, így mostantól a játékosok parlamentáris demokrácia keretében élik mindennapjaikat. Pártokba szerveződnek, szavazást tartanak, és kormányt alakítanak. A játékosok választanak maguk közül miniszterelnököt és egyéb tisztségviselőket, sőt: parlamenti üléseket is tartanak, melyeken törtvényeket hoznak, amiket be is kell tartania mindenkinek.

A játékosok ugyan még nem tudják, hogy szerdán lesz a Kihívás, de a fő téma már a tegnapi ébredésnél is az volt, vajon kit visz ki magával Gombi Párbajozni és vajon van-e esélye a Szépfiúnak megnyerni az összecsapást. A fő kérdés azonban az, hogy megszeretné-e egyáltalán nyerni, mert őt elnézve jelenleg ez sem biztos. Egy azonban mégis biztos: Szandika szívesen megnézné, mennyire népszerű a nézők körében.
Videó



A Villa államformája tehát mostantól egy héten keresztül Köztársaság, melyben Villakormány irányít majd, élén a Villa miniszterelnökkel. A Villalakók ennek megfelelően meg is kezdték a rendszer átalakítását. Első lépésként pártokat kellett alakítaniuk, saját programmal, és pártelnököt kellett választaniuk. A luxusbörtön lakói nehezen, de megoldották a feladatot.
Videó



Válságba került Gigi és Jerzy kapcsolata: mindketten bizonytalanok a folytatást illetően. Pontosan ezért úgy érzik, hogy az igazmondó hintában megosztják társaikkal kétségeiket.
Videó



Fura terveket szövöget Szandika: a szókimondó csaj szeretné már elhagyni a Villát, célja elérése érdekében nemcsak Gombit, de barátait is megkörnyékezte. Ezen persze Éva kiakadt, a Törtető lány Alekosszal beszélte ki Szandika viselkedését.
Videó



Vajon megszakad a barátság Éva és Szandika között? Kiderül a holnapi Összefoglalóból.




Hétfő esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.