• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Éva eltűnt piros pontjai miatt hatalmas patáliát csapott, Szandika szexelni akar Olivérrel

0

Címkék: , , , , , , , , , , ,


DRÁMAI ESEMÉNYEK A VILLÁBAN

Szandika kizárásának lehetősége drámai perceket okozott a Villában.

Az összefoglaló elején úgy tűnt, az iskolahét fegyelmet és rendszert teremtett majdnem minden villalakó életében. Természetesen voltak olyanok, akik nehezebben alkalmazkodtak az iskolai környezethez: Szandika például folyamatos lógásaival a tanárok mellett villatársai körében is kezdte kiverni a biztosítékot. A helyzet csak fokozódott, amikor a Plasztik cica úgy döntött eldugja Éva piros pontjait. Ezen persze a Törtető lány teljesen kiakadt, iszonyatosan összeveszett Olivérrel és Szandikával.
Videó



A folytatásban Szandika megkapta a kitiltásáról szóló levelet: a többiekkel ellentétben a szőke lány egyáltalán nem lepődött meg. A megdöbbentő pillanatok után azonban megérkezett Sanyi, aki kért egy esélyt, hogy Szandikát maradásra bírja. Sanyi meggyőző szavai után Szandi úgy döntött, mégis a Villában marad. A Plasztik lány élő adásban ígérte meg, hogy betart minden szabályt.
Videó



Miután Szandika kálváriája véget ért, a szőke villalakó valóban aktivizálta magát: de nem a szerenádra készülésben, hanem Olivér meghódításában. A Villa Vagánya ettől teljesen kikészült, alig tudta megmagyarázni a szőkeségnek, hogy egyáltalán nem vonzódik hozzá, mint nő. A kialakulóban lévő szerelmi háromszög harmadik tagja, Anikó remekül szórakozott a történteken.
Videó



A villalakók holnap ismét kiválasztják maguk közül azt, akit párbajozni küldenek. Most már egyre többen taktikáznak. Nem feltétlenül arra voksolnak, aki nem szimpatikus, inkább arra, aki veszélyes rivális lehet.




Péntek esti Összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.