• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Lacit orvoshoz vitték súlyos gerincfájdalmai miatt, Olivérben Szandika nagyot csalódott

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , ,


KIÚJULT LACI GERINCSÉRVE

Míg a villa dokiját szakorvosok vizsgálták a ház falain kívül, odabent teljesen felborultak az érzelmek és a kapcsolatok.


Nehezen indult a reggel Laci számára, a villa dokija alig tudott kikelni az ágyból gerincfájdalmai miatt. Társai egyből a segítségére siettek, Gombi még fürdette és öltöztette is szenvedő lakótársát. Laci állapota olyan súlyosnak tűnt, hogy a műsor készítői jobbnak látták, ha orvoshoz viszik a gyengélkedő játékost.
Videó



Éva szokásához híven kiborult az újabb büntetésükön. A nézők szavazatai alapján egy teljes hétig nem kaphatnak alkoholt a villalakók a legutóbbi bulin mutatott magatartásuk miatt. Éva úgy érzi, hogy őt büntetik, hiszen még születésnapján sem ihat egy kortyot sem.

Olivér és Béci ismét egymásnak esett. A testvérpár fiú tagja az igazmondó hintában elmondta, hogy Olivérnek nem barátai vannak a villában, hanem csatlósai, akiket úgy irányít, ahogy akar, ezen persze Olivér végtelenül felháborodott.
Videó



Olivérben egyre többen csalódnak a villában. Szandika nem érti barátját, szerinte ami közte és Anikó között van az több mint barátság, ezzel pedig pont az ellenkezőjét teszi annak, amit beköltözése óta hangoztatott. A plasztik cica pont Olivér legnagyobb riválisának Bécinek sírta el fenntartásait barátjával szemben.

Délutánra a még mindig nehézkesen járó Laci visszatért a villába, az orvosok megnyugtatták, nem kell megműteni a sérvét.

Anikó komoly érzelmi hullámvölgybe került Béci kritikájától. Nem gondolta volna, hogy bárki árulónak fogja tartani azért, mert Olivérrel szorosabbá vált a kapcsolata. A rosszkislány a villa legtöbb konfliktusát saját hibájaként éli meg, hiszen az ő változó kapcsolatai
Videó



Alekosz próbálta felnyitni Olivér szemét, szerinte Anikóval való kapcsolata felőrli az összes többi kapcsolatát, viszont egy idő után egyedül fog maradni.
Videó




Hétfő esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.