• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

A Való Villa következő civil lakói Gigi és Béci testvérek

0

Címkék: , , , , , ,

A celebek kiköltözését követően kezdetét vette a ValóVilág 4. negyedik beszavazóshow-ja és a beköltözés.

Lilu és Stohl András miután köszöntötte a nézőket, felkonferálták az eddigi beszavazott villalakók kisfilmjeit. Lilu ezt követően meglátogatta a Villa kapujában várakozó Alekoszt, Évát és Olivért, akik néhány perccel később birtokba vették új otthonukat.



Lilu és Stohl András a stúdióba invitálta a Testvéreket: elsőként Istvánt és Gábort ismerhették meg a nézők, a fiúk után Béciről és Gigiről hullt le a lepel, a Testvérek közül utolsóként Norbi és Gergő bemutatkozása következett. A jelöltek állták a műsorvezetők szaftos kérdéseit. A stúdióban az is kiderült Istvánék Béciéktől, Béciék pedig Istvánéktól tartanak a legjobban, Norbiék viszont Istvánékban látnak igazi vetélytársat.

A Testvérek egymást túllicitálva buzdították a nézőket a szavazásra. Rövid önismereti játék után minden Testvér lehetőséget kapott arra, hogy kortesbeszédet mondjon a szavazóknak.



A stúdióból élőben kapcsolták a Villát, ahol a lakók véleményét is megkérdezték, vajon kit választanának a Testvérek közül? A Villalakók Norbiékkal és Gigiékkel élnének legszívesebb egy fedél alatt. A nézők Bécinek és Giginek szavaztak bizalmat.

Az újdonsült Villalakók elindultak Olivérékhez, akik pezsgővel fogadták új lakótársaikat. A műsor azonban ekkor még nem ért véget: az internetezők ezúttal arról döntöttek, hogy ki legyen a villamester Éva, Olivér és Alekosz közül. A szavazók többsége úgy gondolta, hogy a posztra a 32 esztendős biztonsági őr a legalkalmasabb. A második helyen Olivér végzett, a legkevesebb szavazatot Éva kapta.



A teljes adás: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.