• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

A Való Villa harmadik civil lakója a Vagány Olivér

0

Címkék: , , , , , , , , , ,


Újabb lakóval bővült a ValóVilág Villa: az Okostojások és a Törtetők után ma este egy igazi vagány srác Olivér is Villalakó lett.

Lilu és Balázs a nézők köszöntése után szurkálódás helyett ma este megdicsérték egymást. A kedves párbeszédet Balázs azzal zárta le, hogy felkonferálta a Vagány srácokat: Garfieldet, Balázst és Olivért.
Videó


Természetesen a bemutatkozó film végén a két műsorvezető nem feledkezett meg a Villa tesztlakóinkról sem, akik már harmadik napja nyűvik luxus "börtönük" berendezését és egymás idegeit.

A celeb Villalakók közül Benkő hozta a formáját, megkörnyékezte Bea asszonyt, kiverve ezzel a biztosítékot Győzikénél.
Videó


Laci betyár sem tétlenkedett, Voksán Virágnak segített a fürdőruhacserénél.
Videó


Lilu és Balázs ezután felkonferálta a Vagányokat: Balázst, Garfieldot és Olivért. A srácok közül Olivér igazi szókimondónak bizonyult a stúdióban, simán beszólt Balázsnak és Garfieldnek. Arra a kérdésre, hogy miért szeretnének beköltözni a Villába, Balázs őszintén csak annyit mondott, nem akar otthon lenni, Olivér pedig rehabnak tekintené a Villát.

A celebek után a Vagányok kortesbeszéde következett.
Videók


A műsorvezetők ezután megkérdezték a celeb Villalakókat, kit választanának a Vagányok közül, Bea asszony Garfieldra, Laci betyár Balázsra voksolt, Tóth Gabi igazi rockerként Garfieldra, VIVA Eszer és Voksán Virág pedig Olivérre szavazott.
Videó


A nézők viszont úgy döntöttek, hogy Olivér kerüljön be a Villába!
Eredményhirdetés
Videó


A teljes adás: Videó

Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.