• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

A szexmániás Alekosz jó házibulikat remél a villában

1

Címkék: , , , ,


Nő, pia, buli - ezekre vágyik a rend és szexmániás Alekosz?

Szexmániás az első villalakó


Szexmániás a ValóVilág első beszavazott lakója! Alekosz, az Okostojások csapatból került a villa helyett egyelőre egy hotelba, mert a villalakó majd csak a hét közepén költözik be négy társával a házba, akikhez folyamatosan csatlakoznak a többiek.

Alekosz nem tagadja: szexmániás, ki van éhezve, és abban reménykedik, hogy valaki bilincset is visz a luxusbörtönbe. – Kinéztem magamnak a rossz kislányok közül Anikót. Már három hete nem voltam nővel, úgyhogy lassan már mindegy, ki az, csak nő legyen. Okostojás vagyok, de nem fogom zavartatni magam. Az extrémitásokat a szexben élem ki, ezért remélem, valakinek a bőröndjében bilincs is lesz – mondta Alekosz, aki bízik abban, hogy jó házibulik lesznek a villában.

– Nem drogozom, inkább iszom, mert az olcsóbb – tette hozzá viccesen. – Bízom benne, hogy a házban alkohol is lesz, elvégre ital nélkül nincs buli!

Forrás: blikk.hu


Comment (1)

Hát igen,miről is szól az élet,szexről,piáról,buliról,jó létről.
Mi van a háttérben,mi van az olvasással,művészet iránti érdeklődéssel,színházba járással,kultúráról.Mi lesz később amikor már nem csak ez a fontos.
Hülye maradok,nem tudok hozzá szólni semmihez,bunkó maradok.
Szeretnék látni egy olyan tesztet,hogy mikor voltál utoljára színházban,moziban,nyaralni,olvasni,barátaiddal beszélgetni,mikor tettél valami jót ember társaidnak.Kit érdekel,hogy hány poharat mosogattál el,hány nőd volt,ami hazugság is lehet.
Mi a cél,az a cél,hogy meg mutasd,hogy senki vagy,és ezzel valamit nyerni akarsz,egy darabig megy mert kell a műsor a médiának.Te is hazudsz magadnak,ők meg kihasználnak.
Ilyen mély ponton van a kultúránk.Senki nem akar dolgozni.
Kit érdekel,hogy napszakokban milyen nőket szeretne az Alekosz.
Nem dolgozom,inkább iszom.Szerencsétlen szülők,olyan buták mint a fia.Mit tud mondani,hogy sok csaj megfordult a lakásban,és tovább..........a nagy üresség.Nézem továbbra is a műsort,lehet,hogy jön majd egy értelmesebb versenyző,aki műveltebb mit az okos tojások,akikkel nem csak a szexről meg a mosogatásról lehet elbeszélgetni.
K.Gyula

Megjegyzés küldése

.