• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - László doki a hetedik villalakó

0

Címkék: , , , , ,


A ValóVilág 4. hetedik lakója a mindig határozott és kemény László lett.

Ma este Lilu egyedül köszöntötte a nézőket, mint mondta a srácok igazoltan maradtak távol: Buci színpadon van, Balázs pedig fodrászhoz ment. A folytatásban felidéztük a tegnapi nap „naiv” történéseit és megismerhettük a legújabb jelölteket, a Dokikat.

A bemutatkozó filmek után, felidéztük a Villában történteket, elsőként szemtanúi lehettünk Alekosz megviccelésének. Olivér volt a segítségünkre, aki önállósította magát és rábeszélte a lányokat, pontosabban Évát, hogy környékezze meg Alekoszt.
Videó



Az izgalmas éjszaka után a lakók reggel nem is vágytak másra csak egy jó kis rántottára, ki gondolta volna, hogy pont a tűzhely használata okoz majd nekik nehézséget. Estére a Villalakókhoz megérkezett legújabb társuk, a mindig mosolygós naiva, Zsófi.

Ezután kezdetét vette a hatodik beszavazó show, Lilu bemutatta a három Dokit: Dianát, Józsefet és Lászlót. A nézők már ekkor láthatták a szavazás állását, de a stúdióban ülőknek természetesen maradt az izgalommal teli találgatás.
Videó



A rövid szünet után a három jelölt kisfilmjével folytatódott a ValóVilág 4. beszavazóshow-ja. A jogarjáték előtt a szavazás állását megismerhették a "főszereplők", a Dokik is, nézők pedig a jogarjátéknak köszönhetően a jelöltek egy-egy kínos történetét.
Videó



Az ereményhirdetés előtt a Villalakók véleményét is kikérte Lilu, a többség Józseffel élne együtt. A nézők Lászlóra voksoltak, így ő költözik hatodikként a Villába.
Videó



László higgadtan fogadta a végeredményt, és kíváncsain indult be a Villába, miután elköszönt Lilutól.
Videó



A teljes adás: Videó






Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.