• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Az első civil Villa lakó: Alekosz

0

Címkék: , , , , , , , , , , ,


Megnyitotta kapuit a ValóVilla! A terepet elsőként hírességek tesztelik: Győzike, Bea, Voksán Virág, Tóth Gabi, Benkő Dániel és Laci betyár már be is költöztek. Az első beszavazó show-ban az Okostojások versengtek a Villába való bejutásért.

Videó


A ValóVilág Villája hosszú idő után újra benépesül! A reality show-nak három házigazdája lesz: Lilu, Sebestyén Balázs és Stohl András.

Balázs már az X-Faktor színpadán beszélt a ValóVilágról, sőt, Villa-beli énjével is beszélgetett a tehetségkutató műsorban. Amint véget ért az X-Faktor, azonnal kezdetét vette Magyarország legnépszerűbb valóságshow-ja, Lilu köszöntőjével. Ezután nem más vonult be a stúdióba, mint Stohl András, aki "öreg rókának" számít VV-ügyben, hiszen az eddigi szériákat is Ő vezette.



Buci látványos belépővel készült, gyönyörű táncoslányok kíséretében adta elő a "Rossz vagyok, de használható" című dalt.

A Star Jam Band produkciója után levetítették a Villalakó-jelöltek közös kisfilmjét, majd megérkezett a stúdióba Benkő Dániel, Győzike és Bea asszony, Tóth Gabi és Laci betyár. Voksán Virágra azonban még egy napot kell várni, DJ Flower ugyanis Moszkvában van. Innen küldött videóüzenetet a leendő lakótársainak.



Az is kiderült, hogy az új Villába új helyiséget is terveztek: egy "nyugiszobát", ahol egyedül, vagy éppen párosával relaxálhatnak majd a Villalakók.

A hírességeknek nincs visszaút, ők már elindultak, hogy elfoglalják a Villát. Bent Iszak Eszter, a VIVA Televízió legújabb VJ-je fogadta őket, ő lesz a hetedik bent lakó celeb.



Az, hogy ki lesz az első civil lakó, a nézők szavazatán múlt. Elsőként a három Okostojás között kellett dönteniük, megérkeztek a jelöltek is: Alekosz, Balázs és Norbert.

Lilu és Buci a celeb-lakókat is megkérdezték, szerintük ki költözzön be a Villába, ők elsöprő többséggel Balázsra voksoltak. A döntés azonban a nézőké!

Janklovics Péter Stand Up-előadást tartott az Okostojásokról, akiket aztán többen is jellemeztek. A három jelölt egymásról is véleményt mondott.

Az adás utolsó perceiben Stohl András a tőle jól megszokott mozdulattal lezárta a szavazást. A kemény küzdelemből Alekosz került ki győztesként, ezzel Ő lett a ValóVilág Villa első civil lakója, aki hamarosan csomagolhatja is a bőröndjét.



Lilu és András, miután elköszöntek a ValóVilág első Villalakójától, az este folyamán még utoljára benéztek a celebekhez is, hiszen rájuk is várt még egy feladat. A műsor elejétől ugyanis a nézőknek szavazniuk kellett a www.valovilag.hu oldalon, hogy "Ki ugorjon bele a jeges medencébe az első feladatért?", az adás végén a nézők többsége Benkő Dánielre voksolt, aki azonnal bele is merült a hideg vízbe. A "jeges kaland" után a műsorvezetők elköszöntek a hírességektől.



A stúdióban azonban a búcsú előtt Lilu és Stohl András bemutatta harmadik műsorvezető társukat, Sebestyén Balázst. Balázs köszöntő szavaival ért véget a ValóVilág negyedik szériájának első adása



Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.