• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

ValóVilág 4 - az első napok eseményei

0

Címkék: , , , , ,


Rövid élő bekukkantással kezdődött a ma esti ValóVilág első összefoglalója. Az eddig látottak alapján nem meglepetés, hogy ezúttal is Alekosz volt a főszereplő, téma pedig természetesen a szex. Ezt követően Stohl András ismertette a jövő heti programot.

Hétfőn a következő beszavazó showban a Rosszkislányok küzdenek meg egymással, az ő sorsukról dönthetnek a nézők. A győztes rosszkislány mellett három kiskutya is be fog költözni a villába. A kölyköket anyjuk saját szájában vitte biztonságos helyre Devecserben az iszapkatasztrófa idején. A villában ennél lényegesen jobb körülmények között élhetnek majd egy hétig a kutyusok.

A műsorvezető felkonferálta az előző napi összefoglalót.
A nézők legnagyobb örömére minden Villalakó átöltözött fürdőruhába, hogy befesthessék egymás testét. Alekosz Évivel, Béci Zsófival, Olivér pedig Gigivel alkotott párt a kreatív feladat során. Sok érdekes alkotás született, de egyértelműen Olivér bohócra hajazó arca volt a legsikeresebb.
Egymást testét pingálták a lakók
Videó

Pénteken este a hetedik lakó, László is beköltözött a Villába. A hét játékos még aznap este különleges vacsorát rendezett, sushit készítettek, és meglehetősen érdekes módon fogtak hozzá a lakomához: Alekosz testét használták asztalnak.
Videó

László fogadtatása felemásra sikerült, szinte rögtön talált mindenki fogást az új lakótárson. Volt aki antialkoholizmusát, más pedig szigorú szabályait nem tudta tolerálni, már az első órákban.


A lányok fürdőruhában, a fiúk azonban nem voltak szégyenlősek, és anyaszült meztelenül álltak a zuhany alá...
Videó


Vajon a villalakókban is megvan az X-factor?
Videó



A ValóVilágban honlapján ismét szavazhattak a netezők. Ezúttal arról kellett dönteniük, hogy a hét Villalakó közül ki aludjon meztelenül.

A legtöbb voksot Zsófi kapta, így a fiatal szőkeség tölti pizsama és hálóing nélkül az éjszakát. Őt követte Gigi, Alekosz pedig a harmadik helyen végzett.


A szombat esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.