• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - 3 kiskutyus érkezett a villába

0

Címkék: , , , , ,


Folytatódik a ValóVilág szappanoperája: Béci megoldja a tűzhely-rejtélyt, Alekosznak pedig a lányokba törik bele a bicskája.

Akár kutatónak is elmehetne, tudása lenyűgöző és irigylésre méltó, Bécinek ugyanis sikerült a lehetetlen, bekapcsolta a tűzhelyet.

Még csak 7-en vannak a villában – 14-en lesznek összesen –, de a bentlakók érzik, hogy már így is kevés a hely a hálóban. Olivért azonban nem csak a hely szűke zavarja, hanem az is, hogy villatársai produkálják magukat a külvilág felé, ha kifelé üzengetnek. Egy „metálos” ébresztő után, László fokozta tovább a hangulatot.
Nehéz reggeli ébredés
Videó


Az internetes szavazáson az olvasók úgy döntöttek, hogy a titkos küldetésekre mindig kész László, keserítse meg társai életét. A feladata pedig a következő volt, el kellett sóznia az alapanyagokat! László végrehajtotta a küldetést, elsózta az ételeket, a vacsora azonban még hátra. Lehet, hogy ma üres gyomorral fekszenek le a villalakók?
László titkos küldetése
Videó



Nem tudni, de egy biztos, a Villa esze már megvan! Ki gondolta volna, hogy a tűzhely bekapcsolásához külön tűzhelybekapcsoló diploma kell? Bécinek azonban sikerült a lehetetlen, két óra alatt megfejtette, amire villatársai képtelenek voltak és bekapcsolta a tűzhelyet.
Béci, a konyha királya
Videó


A mai összefoglalóból az is kiderült, hogy Gigi öt fiúval szexelt eddig, Zsófi pedig, elvi okok miatt nem bújik ágyba akárkivel.

Alekosz ismét bebizonyította, ő a Villa szívtiprója. Ha a látókörébe kerül egy vonzó hölgy, addig udvarol neki, amíg be nem adja a derekát – vagyis ő ezt állítja. Vadászási szokásai előtt pedig még a macho Olivér is fejet hajt.

Új lakók is érkeztek ma este a Villába, Seprű, Perec és Drazsé – három imádnivaló kiskutyus, akik túlélték a Devecseri iszapkatasztrófát. Egy mérgező anyaggal elárasztott házból menekítették ki őket és anyukájukat, sajnos a gazdájuk nem tudta vállalni az új jövevényeket, ezért a Villalakók dolga lesz gondoskodni róluk. A Villában azonban nem mindenki áll egyformán az állattartás kérdéshez. László ugyanis, nem szereti annyira az állatokat.

A kutyusok láttán Zsófi hiszti rohamot kapott, Gigi pedig sírva fakadt az örömtől. Látszólag még mindenki boldog és szereti a kutyákat, de vajon holnap is így lesz, mikor pisilni, sétálni, etetni vagy almot kell takarítani utánuk?


A állati problémákról
Videó



Pasizik a Rosszkislány
Videó



Feszültség a lakókban, vannak akiknek nem tetszik Alekosz viselkedése
Videó



A keddi adás: Videó


Forrás: rtlklub.hu


Comments (0)

Megjegyzés küldése

.