• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Bea asszony nem alszik mással

0

Címkék: , ,

BEA ASSZONY INKÁBB BÜDI LESZ, ÉS HA KELL, A WC-BEN OLVAS MAJD

Már nem kell sokat aludni, és ismét kinyitja kapuit a ValóVilág Villája, amit az első héten celebek foglalnak majd el. Bea asszony elmondta nekünk, hogy ő mit visz a Villába, és, mi fog neki hiányozni idekintről.


A lemezlovas Voksán Virág, a csodabogár Benkő Dániel, az extrém Tóth Gabi és a betyáros Laci Betyár mellett a Gáspár házaspár is beköltözik a luxusvillába. Sikerült elcsípnünk Bea asszonyt, aki megosztotta velünk, hogy mit vállalnak a kamerák előtt.

- Csak azt vállaljuk, amit a Győzike Show-ban, annál semmiképpen sem többet. Nem meztelenkedek és nem lesz szex sem. Arra se számítson senki, hogy én az ország előtt fürdeni fogok. Bár, amúgy sem hiszem, hogy kíváncsi lenne rá bárki is. Ha nem fürödhetek kamera nélkül, akkor inkább felveszem Benkő stílusát és egy hétig koszos maradok. Ha büdi leszek, legalább nem közeledik – tette hozzá nevetve Bea.

- A nézők szavazhatnak arról, hogy ki kivel alszik. Mi lesz, ha nem alhatsz a férjed mellett?

- Úgy tudom tíz ágy lesz, mi pedig hatan vagyunk. Ha kell, majd kiköltözök a nappaliba, vagy találok egy másik helyet ahol aludhatok. Az biztos, hogy nem hajtom más mellett álomra a fejem.

- Mit viszel mindenképpen magaddal a Villába?

- Az arckrémem és a pipere cuccaim biztos, hogy velem jönnek. Azt hiszem, bedobok egy könyvet is. Valami érdekeset, ami biztos, hogy leköt, ha már nem bírnám Benkő ostobaságait, akkor inkább bekuporodok a WC-be és olvasok.

- Mi fog hiányozni a legjobban kintről?

- Ez egyértelmű, a gyerekeim – vágta rá Bea.


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.