• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Jerzy és Ágica átverte Alekoszékat

0

Címkék: , , , , , , ,


JERZY, A NYUGISZOBA CASANOVÁJA

Ezúttal Ágicával vonult félre a Villa Szépfiúja és ugyan nem sült el olyan jól a kis légyott, mint Gigivel, Ágiról mégis lekerültek a ruhadarabok.


Az előző napi csapatjátékot a lányok nyerték, így a fiúk ágyba vitték nekik a reggelit, amely a vártnál kicsit erotikusabbra sikerült. Jerzy hamar leszögezte, hogy valamit feltétlenül Ágica szájába akar adni, ez végül egy szőlőszem lett. A VV3 egykori versenyzője nem tudta elégszer hangoztatni, hogy Jerzy mennyire zavarba tudja hozni.
Videó



Az Ágica Jerzy pároson kívül Anett és Alekosz is elég közvetlen viszonyba kerültek az elmúlt pár napban. Talán épp ezért volt bántó Alekosz számára, amikor a harmadik széria szőkesége bevallotta neki, hogy a fináléban Évának fog szurkolni, hiszen két kedvence közül sajnos döntenie kell, és a Törtető lányhoz került egy picivel közelebb a vendégeskedés során.

Alekosz egy hatalmas problémával állt szemben, nem tudta eldönteni, hogy vasárnap finálén, párbajon, vagy döntőn vesz részt, ezzel a kérdéssel Anettet hamar kiborította, Milo viszont megválaszolta az Okostojás életbevágó kérdését. A VV3 győztese szerint ezt a három fogalmat egybe kell gyúrni, és mindhárom jellemzőivel számolnia kell Alekosznak vasárnap este.
Videó



Egy feladat keretén belül a finalistáknak el kellett játszaniuk a vasárnapi döntőt. A műsorvezetők ezúttal a harmadik széria játékosai voltak, akiknek sikerült kicsit kiugrasztani a nyulat a bokorból. Éva például konkrétan megmondta, hogy miért kell neki nyernie a játékot, és hogy miért nem érdemelné meg a főnyereményt Jerzy, sőt még jó barátja, Alekosz sem.
Videó



Ágica és Jerzy elvonultak a nyugiszobába, hogy eltöltsenek kettesben annyi időt, amennyit csak akarnak, ez idő alatt senki sem zavarhatta őket. A jó humorú páros kitalálta, hogy a többiek megtévesztésére Ági meztelenül, egy szál takaróban menjen vissza Villába, és kérjen óvszert Alekosztól.
Videó





Csütörtök esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.