• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Szembesítés

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


A VALÓVILÁG 4 SZEMBESÍTÉSE

Egy nappal a ValóVilág 4 Fináléja után eljött a szembesítés ideje. Amit a lakók nem láthattak, azt most biztosan megtudják, azt is, mi történt a hátuk mögött.

A Villalakók mozifotelekben helyezkedtek el és pattogatott kukoricát vettek a kezükbe, hogy visszanézzék az elmúlt 165 nap történéseit. Az első bejátszásban felidéztük a beköltözést, Alekosz első, második, harmadik és sokadik próbálkozását a nőknél, Olivérrel kialakult barátságát és az összes lakó érkezését szép sorban. A konfliktusokkal és humoros pillanatokkal tarkított bejátszásban jól látszott, milyen nehéz volt az újonnan érkezőknek, hogy eleinte még ki akarták közösíteni a Gombit, hogy miként érkezett meg Jerzy vigaszágon, és hogyan alakult a liezon Leonidasz és Zsuzsi között?
Videó



Nem tartott sokáig a bejutás miatti boldogság, pár nap után elkezdődtek a veszekedések, véletlen fellökések és a tettlegesség is, amit Zsuzsi követett el Olivérrel szemben. Zsuzsit kizárták. A lakók Olivért manipulátornak bélyegezték, aki irányítani akarja az egész Villát. Az első Kiválasztáson Évát akarták elküldeni a többiek, de a Törtető fölényesen győzött, ami elkeserítette a többieket. Másodszor Olivér párbajozott és kiejtette Kristófot, aminek hatására Gina magától távozott. Viszont megérkezett Ildi! Aki sehogy sem tudott beilleszkedni és merészen Évát hívta ki párbajozni, de nem volt ellene sok esélye, Éva másodszor is győzedelmeskedett. Ekkor már körvonalazódott a híres Négyes Olivérrel, Alekosszal, Szandikával és Évával, a Törtető visszatérése után erősebbek lettek, mint valaha. Az Alekosz-Zsófi Párbaj idején eldurvult a két tábor közötti harc. „Mi nem direkt alakultunk meg, nem voltunk egy zenekar, vagy ilyesmi. A többiek viszont megalakultak ellenünk, mint az LGT” – fűzte hozzá Olivér a bejátszáshoz. Béciék tiltakoztak, Éva humoros egyéniségeknek nevezte a Négyes tagjait.
Videó



Olivér nagyon szerelmesen érkezett a Villába, folyton sírt Enikő után, mégis bekerült egy porszem a gépezetbe. Bár Szandika is belezúgott egy kicsit a Négyes vezérébe, az igazi veszélyt Anikó közeledése jelentette. Olivér magára rakatta a jeleket, hogy kimehessen párbajozni. Béciék féltek attól, hogy a Vagánynak teljesen más célja van, mint amit kifelé mutat. Anikó megvallotta érzéseit Olivérnek, akinek imponált ez a helyzet, Szandika és Alekosz viszont figyelmeztette, hogy hiába nem lép túl a barátságon, komoly bonyodalmakat okozhat ez a „kötelék”. Már Enikő is elbizonytalanodott és üzenetet küldött szerelmének, ami fejbe kólintotta Olivért. Anikó zokogott az elutasítás miatt. Béci kiejtette a Négyes vezérét a Párbajon. Olivér a szembesítésen elárulta, nem Anikó jelentett veszélyt a kapcsolatára, hanem az a vonzalom, ami kialakult kettejük között. Anikó riadtan nézett a szavak hallatán, majd tagadni akart, de nem sikerült.
Videó



Olivér kiesése után Alekosz Bécivel, Éva Jerzyvel veszett össze, Gombi pedig magába fordult és menni akart. Ő lett a Párbaj következő biztos szereplője, és vette a bátorságot ahhoz, hogy Alekoszt hívja ki maga ellen. Ekkor zajlott le a híressé vált telefonos jelenet bátyjával és szerelmével, Picúrral. Alekosz nagy fölénnyel tért vissza Gombi ellen a Villába, de csak Éva állt mellette. Szandika ekkor már ellenük fordult és Anikó mellett keresett nyugalmat, a Béci tábor oszlopos tagja lett. Szandika is magára rakatta a jeleket, de ő is a kiesésre hajtott. Ezért Bécit hívta ki. Az „ellentábor” kiborult. Szandika kiesett Bécivel szemben. Ekkor kezdődött el a jótékonysági hét, a végeredmény több mint 174 millió forint volt, de a gyűjtés után újraindult a harc. Éva kiejtette Gigit, hamarosan pedig Laci adta fel a játékot.
Videó



Laci távozása után Éva még szorosabbra fűzte barátságát Alekosszal, Béci Jerzyvel állt össze, Anikó pedig semleges maradt. Béci azonban Jerzyt hívta ki párbajozni, ami elbillentette az egyensúlyt és mindenki megdöbbenésére a nagyobbik Rácz-testvér kint maradt. A Szépfiú győzelme után visszatért Gigi, Zsófi és Olivér, a nagy szerelem Jerzy és Gigi között ezalatt véget ért. Eljött az idő, hogy Anikó és Éva mérkőzzön meg egymással, Éva pedig negyedszer is legyőzte ellenfelét. A három finalista Alekosz, Éva és Jerzy lett. Három napra beköltöztek a Villába a VV3 játékosai, Ágica, Anett és Milo. Majd jött a finálé, és kialakult a végleges sorrend: Éva harmadik, Jerzy második, Alekosz pedig első lett. Olivér szerint az utolsó egy hónapban Jerzy (az ő szavaival Dezmondka) elképesztő módon megerősödött, pedig az elején még haloványan muzsikált. Gigit bántja az az állítás, hogy Jerzy akkor talált magára, amikor ő távozott, majd Jerzy leszögezte, hogy többé nincs köztük semmi a lánnyal. A ValóVilág 4 szembesítése véget ért.
Videó




Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.