• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - ExVillalakók költöztek be a finalistákhoz

0

Címkék: , , , , , , ,


ÚJRA BENÉPESÜLT A VILLA

Újabb három lakóval bővült a ValóVilág. A nemek aránya megint egyenlő lett, Alekosz pedig új lehetőséget kapott az udvarlásra.

A tegnapi reggelt csendes elmélkedéssel indították a Villalakók. Az előző esti Párbajról beszélgettek, Alekosz pedig azon gondolkozott, hogyan dolgozza majd fel, hogy már csak egyetlen lány maradt a Villában, amikor levél érkezett. Az üzenetet pedig három vendég követte. Tegnap ugyanis újabb három lakó költözött be a Villába, méghozzá a Való Világ 3 egykori szereplői: Ágica, Anett és az akkori győztes, Miló. A látogatók új erőt adtak a játékosoknak az utolsó hétre. Különösen Alekosz kapott szárnyakat az új hölgyek láttán.
Videó



A Való Világ 4. indulása óta nem volt olyan vendég a Villában, aki így vagy úgy, ne próbálta volna ki az igazmondó hintát. Nem volt ez másként a régi Villalakók esetében sem. Mindannyian feltették kérdéseiket a jelenlegi játékosoknak. Nem hezitáltak bekérdeztek a leghúzósabb témákba, és eléggé érdekes vallomásokat húztak ki a finalistákból.
Videó



A Villalakók és a vendégek bulit rendeztek este. A hangulat, mint mindig most is jó volt, Alekosz pedig friss erőre kapva teljes gőzzel nyomulni kezdett az új lakókra. Ágica az újdonság izgalmával hatott a hellén nőfalóra, Anettel azonban már volt némi közös múltjuk, hiszen Alekosz az egyik Párbaján már felfigyelt a szőke lányra.
Videó



Alekosz, mikor megtudta, hogy Anett szíve foglalt számon kérte a lányt, hogy miért nem várt rá hűségesen. Az este azonban ezzel még korántsem ért véget. Éva ugyanis flörtölni kezdett Jerzy-vel, Alekosz pedig megpróbálta elcsábítani az új lakótársait.
Videó





Kedd esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.