• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Játék, szórakozás és kibeszélés

0

Címkék: , , , , , , ,


FORR A LEVEGŐ ÁGICA ÉS JERZY KÖZÖTT

Hascsókolgatás, chippendale tánc és közös főzés: Éva és Anett szerint minden jel arra mutat, hogy Jerzy akar valamit Ágicától.

Reggelre a VV3 lányai még mindig nem tudták feldolgozni Alekosz éjjeli akcióját és a teraszon beszélték meg az Okostojás trükkjeit. Alekosz szerint Anett és Ágica igazából élvezte ezt a nyomulást. Jerzy kicsit kiakadt, miután a lányok elmesélték az eseményeket és a fürdőben beszélte meg Alekosszal, hogy mégis hogyan gondolta ezt az akciót? Eszébe jutott az is, mit művelt Gigivel, amikor ők ketten már szerelmespárnak számítottak a Villában. „Szép jelenet volt” – mondta az Okostojás Anettnek és Ágicának a reggelinél. A két lány értetlenül nézett rá és ugyanilyen csodálkozással hallgatta az elemzést arról, hogy Alekosz milyen elképzelésekkel akarta átcsábítani az ágyába őket.
Videó



Napközben „kegyetlen” feladatoknak kellett alávetnie egymást a lányoknak és a fiúknak, a lényeg az volt, hogy érjék el a „kínzott” félnél, hogy a kong megszólalása előtt elmeneküljön. Ágicának gyantáznia kellett Jerzy lábát, a Szépfiú üvöltés nélkül kibírta a szőrtelenítést. Anettnek ennél nagyobb kínt kellett kiállnia, Alekosz csókjait a nyakán. Az Okostojás nem fogta vissza magát, amíg a többiek szörnyülködtek, addig Anett derekasan tűrte az inzultálást. Ágica pedig kénytelen volt elviselni Jerzy hascsókolgatásának izgató mellékhatásait. Bár nem volt könnyű, a kapálózó Ágica mégis visszatartotta visítását a gongszóig.


A nemek harcában a következő feladat a „verbális inzultálás” volt. Hangokat kellett kicsikarniuk egymásból, Alekosz nem bírta sokáig, Éva pár másodperc után kiprovokálta a választ. Jerzy kemény dió volt, sem Anett, sem Ágica nem tudta szóra bírni, majd Éva próbálkozott, de előbb ijedt meg a Törtető, mint a Szépfiú. Jerzy kibírta gongszóig. De annyi haszna volt a feladatnak, hogy Jerzy bólintással elárulta, tetszik neki Ági és szeretne vele tölteni egy éjszakát. Jerzy keményen „gyúrta” Ágicát, amikor a lánynak kellett némának maradnia, feltette neki a nagy kérdést: „eltöltenél velem egy kameramentes órát?” A feladat után Éva és Anett is meg akarta győzni arról Ágicát, hogy tetszik Jerzynek, de a lány hárított.
Videó



A „lelki terror” után következett a fizikai összecsapás. Szkanderrel kezdődött a testek összefeszülése, Alekoszt mindegyik fiú lenyomta, a nagy harc Jerzy és Milo között zajlott, végül Milo padlóra küldte az izompacsirtát. A „gólya viszi a fiát” következett. Éva és Ágica Anettet, Alekosz és Jerzy pedig Milót emelte fel. Alekosz és Éva egymást marta a játék alatt, később Anett és Ágica is csatlakozott, cukkolták a fiúkat, hogy engedjék el Milót, mert így meg tudják nyerni a játékot. És a lányok valóban győzedelmeskedtek. Az összesítésben mindent vittek a szőke csajszik az izmos fiúk és Alekosz ellen.
Videó



Az utolsó feladatban szexi táncot kellett lejteniük egymásnak a fiúknak és a lányoknak. Mindenki mindenkinek riszált egy kicsit, a Jerzy és Ágica közötti izzás még jobban kiéleződött. Jerzy a következőket mondta a lánynak: „Veled meg vagyok elégedve, ami a külsőséget illeti, nem kicsit. Dupla csillagos ötös.” De a Törtető csábítási képességeit is elismerte: „Éva te annyira bedobtad magad, mint egy jobbfajta sztriptíztáncosnő, dögös voltál, ezt az oldaladat még nem láttam.”
Videó



De a felhőtlenség nem tartott sokáig. Bár Jerzy és Ágica jókedvűen főzőcskézett, a Szépfiú leteremtette Évát, hogy miért nem segít a konyhában, amin a Törtető kiakadt, és kiment Anett-tel a teraszra. Kis pufogás után az üvegen keresztül figyelték, hogyan alakul Jerzy és Ágica viszonya? Végül azonban Ágica kiakadt és megkérdezte tőlük: „hány évesek vagytok?” Anett nagyon megbántotta barátnőjét, aki hálóból való távozása előtt odavetette: „te aztán nagyon őszinte barátnő vagy. Kint meg fogom neked köszönni.”
Videó





Szerda esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.