• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

A Való Villa első lakói már megvannak

0

Címkék: , , , , ,


Kiderült, hogy a Való Világ 4 indulása előtt celebek lesznek az első lakók

Benkőtől félti nejét Győzike

Budapest — Még el sem kezdődött a ValóVilág, máris retteg az összezártságtól Gáspár Győző, aki arra vállalkozott, hogy oldalán feleségével, Bea asszonnyal Benkő Dá­niellel (63) költözik össze.

Persze csakis a nézők kedvéért, ugyanis a valóságshow hamarosan startoló negyedik szériájában, néhány másik villalakóval egy rövid időre a luxusbörtön lakói lesznek.

Mint tudjuk, nem ez az első alkalom, hogy a lantművész és Gáspár Győző egy fedél alatt élnek, hiszen korábban az argentin dzsungelben, a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban feszültek egymásnak; érthető, hiszen egy megrögzött vegetáriánus és egy hentes került egymással szembe.



A probléma forrását pedig az a malac jelentette, aki háziállatként elkísérte őket a dzsungelbe, többen viszont – köztük a hasát szerető Győző is – inkább a vacsorát látták benne.

– Az igazság az, hogy ezt a malacos összetűzést leszámítva, kijöttem én Danival, de nagyon zavart, hogy folyamatosan meztelenkedett a dzsungelben, szellentett, sőt olykor még a saját nemi szervével is játszott. Nagyon remélem, hogy ezt a ValóVillában nem meri majd megtenni, mégiscsak egy zárt térben leszünk, ez nem olyan lesz, mint a dzsungel – mondta Gáspár. Igaz, az a felállás, amely szerint Benkő Dániel Bea asszony közelében lesz egy ideig, megijeszti.

– Mi lesz akkor, ha Benkő „bekóstolja" Beát? Bár az én feleségemet nem kell félteni, ha valami nem tetszik neki, kiosztja majd rendesen... – elmélkedett.

A showman Benkőtől való félelme teljesen jogos, legalábbis ezt állítja a lantművész, akinek természetesen esze ágában sincs visszafognia magát, csupán azért, mert Győzővel költözik egy villába.



– Mégis mit gondol? Hogy ott leszünk összezárva napokig és én nem fogok levetkőzni, hanem ugyanabban a ruhában leszek végig?! Hát nem! Igenis pucér leszek, és nem fogom szégyellni a testem! – mondta a Blikknek Benkő, aki azt is elárulta: Bea asszonyhoz is mély érzelmek fűzik, hiszen két és fél évvel ezelőtt az ő vacsoracsatáját követően döntött úgy, hogy egy életre búcsút int a húsnak, és vegetáriánus lesz.

Forrás: blikk.hu

Comments (0)

Megjegyzés küldése

.