• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - Alekosz lett a Villa lakája, Béci pedig kiköltözött a Kertlakókhoz

0

Címkék: , , , , , , , , ,


GIGI: OTT NORMÁLIS SZÓ NEM LESZ, CSAK ÜVÖLTÖZÉS.

A frissen kihívott amazon nagyon kemény párbajra számít, és egyáltalán nem biztos a győzelmében.


Éva csúnyán belerondított Alekosz délelőtti pihenőjébe, amit a Villa Okostojása nem vett túl jó néven. A Törtető lány azért üvöltötte le a szexkiborg haját, mert nem segített elkészíteni a Villalakók ebédjét, Éva meg is büntette Alekoszt, a lusta mókamester nem ehetett egész nap semmit.
Videó



A kertlakók és a villalakók különböző feladatokban mérhették össze erejüket. Az első körben Anikó és Alekosz, a másodikban Laci és Béci a harmadikban pedig Gigi és Jerzy próbálták a medencébe lökni a másikat egy úszógumin ülve. Két kört a Villalakók nyertek Gigi és Jerzy párharca pedig döntetlennel zárult.



A második feladat kicsit jobban megviselte a játékosokat. Két vállalkozó szellemű versenyzőnek fel kellet vennie egy biciklis gatyát, amelybe csapattársai csótányokat dobáltak. Béci mosolya sem volt őszinte a feladat során, de a bogarak közelségét Jerzy viselte nehezebben.
Videó



A kihívás után Béci nekitámadt Alekosznak, hogy miért beszélte tele Éva fejét azzal, hogy Jerzy megerősödött, ezzel a húgára irányítva a Villa Törtetőjének figyelmét.

Gigi Anikónak mesélt kétségeiről, nem biztos abban, hogy visszajön a párbajról. Szerinte a játék elején még biztosra mehetett volna Éva ellen, de most már más a helyzet.
Videó



Alekosz lett a Villa új lakája. Az Évát váltó kiszolgáló dönthetett, hogy ki vegye át a helyét a kertlakók közül, ki az, akit nem szeretne kiszolgálni. Az Okostojás nem túl nagy meglepetésre Bécit küldte a sátorba.

Főúri estet tartottak a villalakók, ahova a kertlakók is meghívást kaptak, ugyan nem ülhettek egy asztalhoz a bentiekkel, de legalább készételt kaptak a nomád életet élők is.
Videó




Béci kiköltözésével vérszemet kaptak a kertlakók. A többszöri tiltott Villába lépés után Bécit hadi fogolyként bent maradt, Anikó és Éva meg is kötözték, de később Jerzy segítségével kiszabadult az illetéktelen behatoló.
Videó





Csütörtök esti Összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu


Való Világ 4 - Éva Gigit viszi párbajozni

0

Címkék: , , , , ,


ÉVA A VILLA AMAZONJÁVAL, GIGIVEL MEGY PÁRBAJOZNI

Béci védettséget élvezett, viszont Gigi és Jerzy veszélyben volt az utolsó percig. Éva végül Gigire tette a zöld kendőt.

Ez történt a Kihíváson

Alekosz már viselte a cselédruhát, amikor Lilu megszólította a Villalakókat. Éva a riportszobában beszélt arról, hogy nagyon szeretne visszajönni és reméli, hogy a Párbaj után megbomlik a Laci-Béci-Gigi egység. Azt is kiemelte, hogy bizonyos emberek most hirtelen akarnak többet mutatni magukból, a „véghajrában”, de szerinte már késő ahhoz, hogy kibontakozzanak.
Videó



Lilu Bécit kérdezte arról, hogy miért akarják a Villán kívül látni Évát? Béci azt mondta, hogy bár egyre rendesebben viselkedik, szerinte ilyenkor megjátssza magát és az az igazi énje, amikor megbántja őket. A Törtető erre kibukott és kikérte magának a színészkedés vádját. Laci egyetértett Bécivel, bár azt mondta, nem volt vele különösebb konfliktusa, mégis nagyon nehéz Évával együtt élni. Éva elnevette magát Laci szavai közben, nem érti, mi az oka annak, hogy Laci nehezen viseli el őt.



Évának azonban több „haragosa” is van a Villában. Összeveszett már Anikóval és Gigivel, Jerzyvel pedig folyamatosan harcol. Őt fenyegette legtöbbször azzal, hogy kiviszi párbajozni, de valóban rá fog esni a választása? Éva megkezdte háromperces beszédét, melyben minden lakótársának elmondta a véleményét, szavai hozzá hűen kemények és egyértelműek voltak. Bécihez és Gigihez egyszerre szólt, mert ugyanolyan a kapcsolata mindkettejükkel, azzal vádolta őket, hogy miattuk kapta a zöld kendőt. Beszédét azzal zárta, hogy a Villa amazonjával, Gigivel akar megmérkőzni, ezért nekiadta a másik zöld kendőt.
Videó




Szerda esti Kihívás: Videó




Forrás: rtlklub.hu

Való Világ 4 - Anikó visszaköltözhetett a Villába, Jerzy pedig mehetett a Kertlakónak

0

Címkék: , , , , , , , ,


ANIKÓ VISSZAFOKOZTA JERZYT KERTLAKÓVÁ

Jerzyt nem kímélték a társai. Anikó vele szemben költözhetett vissza a Villába, Éva pedig lehetséges Párbaj-ellenfélként tartja talonban.

Éva próbált megfelelni a cselédszerepnek és „alázatosan” felszolgálta a reggelit a Villalakó uraknak. Bár a haját nem kötötte fel, feltett egy csinos szobalány-hajpántot és falatnyi szoknyájában körbeugrálta feljebbvalóit, akik találtak némi kivetnivalót a felszolgálás minőségében. A reggeli után a lilaruhás Béci kiment a teraszra, ahol a még mindig dühös Anikóval kellett szembenéznie, akit nem tudott lecsitítani az előző esti, visszalopási eset miatt. Béci nem járt sikerrel és a hálóban elmesélte húgának és Jerzynek, hogy Anikó mennyire szívére vette a „poénkodásukat”. Közben Alekosz békésen főzögetett és finoman rászólt Anikóra, hogy ne legyen már Vaslady.
Videó



Alekosz továbbra sem tette le a fakanalat, főzőtudományával pedig igencsak felizgatta a környezetét. Kiderült, hogy nem mosta meg a borsót, koszos vízben főtt ki, és Laci meg is állapította, hogy talán ezért habzik. Alekosz szerint a fehér hab viszont csak nemes penész. A konyhában jártas Laci végignézte a műveleteket, le sem vette a szemét a „fűszerdús” ételről, amit az Okostojás alaposan megszórt pirospaprikával. Alekosz szerint olyan ételeket kell enni, amilyenek a körülmények, és Laci nem ehhez van hozzászokva, de azért megkóstolta a koszos, túlpaprikázott sárgaborsó-főzeléket.
Videó



A Kertlakók lehetőséget kaptak, hogy egyikük visszajusson a Villába, ehhez viszont hajót kellett hajtogatniuk, hogy a medencében levegőfújással eljuttassák a vízen a medence végéig. Aki a leggyorsabb volt, az nyerte meg a lehetőséget a beköltözésre. Anikó volt a legügyesebb. A következő feladatban kukoricát morzsoltak, ebben is a gyorsaság volt a fő szempont és a lemorzsolt kukoricaszemek súlya, ezt is Anikó nyerte meg. Alekosz szerint a Rosszkislányt ilyen helyzetben elkapja a gépszíj, átmegy egy másik dimenzióba és mindenkit legyőz. Anikó maga választhatta ki, hogy kivel akar megmérkőzni a bejutásért.
Videó



Anikónak mindenki tanácsokat osztogatott, hogy kit válasszon, Alekosz lányt szeretett volna, de nem jöttek be a számításai, mert a Rosszkislány végül Jerzyt választotta. Vele kellett megmérkőznie, hogy visszaköltözhessen. A pingponglabda-fújó versenyben is Anikó győzedelmeskedett, de felajánlotta Jerzynek, hogy maradjon, mert nem akart egy helyen lenni Bécivel. Végül mégis költözött. Alekosz teljesen kiakadt, ahogy Gigi is, amiért elvesztette „apa” közelségét.
Videó



Éva kérdéseket szegezett Anikónak a Kihívással kapcsolatban. Tudni akarta, mit gondol egy esetleges Gigi-Éva Párbajról, ami a Rosszkislány szerint 40-60 arányban érne véget, Jerzy erősségét viszont mindössze 20 százalékban határozta meg Éva 80 százalékával szemben. Alekosz is Jerzyt javasolta ellenfélnek, mert szerinte túl fárasztó, és bár Gigi sem izgalmas, de legalább jó nézni. Még Jerzy is magának kampányolt, amikor Éva a teraszon beszélgetett vele, nagyon küzdött azért, hogy rá essen a Törtető választása.
Videó



Szerda esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu



Való Világ 4 - Éva cseléd oktatást kapott Alekosztól, Anikó tortát csent a Villából, amiért Béciék bosszúból szinte mindenüket ellopták

0

Címkék: , , , , , , , , ,


MEGKEZDŐDÖTT A NOMÁDÉLET A VILLÁBAN

A kertlakóvá vált Anikó már az első napján leleményes volt, míg Alekosz és Béci büntetést provokált ki magának.

Laci és Anikó közös éjszakája lázban tartotta a Villalakókat, de a kíváncsiskodás közepette Gigi és Béci összekapott, ami elvonta a figyelmet a nyugiszoba történéseiről. Béci számon kérte a húgát, hogy miért takarít, amikor ő nem cseléd, hanem úri rangot visel ezen a héten? Gigi ezen teljesen kiborult, ahogy Jerzy is, de nem akart igazságot tenni a Testvérek között. Végül Gigi elsírta magát, míg Béci azon bosszankodott, hogy a többiek miért élnek „mocsokban”? Majd Béci a húga után ment a nyugiszobába és felszólította rá, hogy ne mások után takarítson, hanem mutassa végre meg magát és élvezze a Villalétet. Gigi teljesen kiborult, mert úgy érzi, hogy semmit sem láttak a nézők négy hónap alatt igazi személyiségéből, mert annyira szeretne megfelelni Bécinek és Jerzynek, hogy bátyja jelenléte miatt visszafogta magát és semmi olyat nem tett, amit normális esetben szokott.
Videó



Alekosz és Béci azt a feladatot kapta, hogy képezze ki Évát jó cselédnek. A fiúk komolyan vették a feladatot, kicsit talán túlságosan is. Éva eleinte csendben, de döbbent arccal hallgatta a barátját, majd kinevette az utasításait, végül pedig annyira felbosszantotta magát, hogy otthagyta a „parancsnokokat”. Béci szerint is túllőtt a célon Alekosz, ő úgy véli, az Okostojás nagyon benne maradt a katonai szerepben. Ezért Béci átvette a szót és finomabb stílusban próbálta rávenni Évát a helyes viselkedésre. De nem sokáig maradt nála a staféta, Alekosz mindenről kioktatta a Törtetőt, a mozdulatokról, a hajviseletről, a kiszolgálási módról és arról, hogy cselédként csakis mögöttük sétálhat, mert alsóbbrendű.
Videó



Alekosznak, Anikónak és Lacinak ki kellett költöznie a Villából, hogy megkezdjék kertlakói létüket. Az egyetlen lánynak nem volt könnyű dolga, ahogy Évának sem, aki nagyon aggódott amiatt, hogy a barátja ismét sok időt fog tölteni a „kapcsolatromboló” Anikóval. A csomagolás után Béci megmotozta Anikót, nehogy kivigyen valami fontosat a Villából a kertbe, de nem vett el tőle semmit. Mire a három kertlakó kiköltözött, már állt a sátor, ami fellelkesítette a nomád élet miatt cseppet sem búslakodó Anikót, Alekoszt és Lacit. Az Okostojásban emlékeket ébresztett a kempinghangulat.
Videó



Béci nem vette fel egy alkalommal a védettséget jelentő lila kendőt, ezért a Párbajig lila ruhában kell járnia. Még a nadrágja és a „hozentrógerja”is lilában pompázik, így egy kicsit kellemetlenül érzi magát új ruháiban, de Jerzy megmondta a tutit: „az élet igazságtalan”. Alekosz szabálysértést követett el. Átlépte a kertlakóknak kiszabott demarkációs vonalat, amiért a vonalon belül kellett térdepelnie büntetésből. Éva nagyon élvezte Alekosz kiszolgáltatott helyzetét, közvetlenül elé ült egy székre, hogy idegesítse, cigarettázott és az arcába fújta a füstöt, mert pontosan tudta, hogy nem nyúlhat át a vonalon.
Videó



Anikó Kertlakóként nem mehet be a Villába, de nem bírta nézni az urak lakomázását a tortából, ezért egy óvatlan pillanatban bement a nappaliba és ellopta az édességet. A szabályok szerint, ha a Kertlakóknak sikerül úgy bejutniuk a Villába, hogy nem veszik észre a Villalakók, akkor a megszerzett javak náluk maradhatnak. Béciék észrevették a turpisságot, és bosszúból ellopták a gáztűzhelyüket és az ételüket. Még maszkot is húztak a hatás kedvéért. Lacinak feltűntek a neszek, Jerzy el is nevette magát lopás közben, mégis sikerült az egész asztalukat lenyúlni mindennel együtt. Anikó betört újra a Villába, hogy visszaszerezze, ami az övék volt, de ennek hatására csak még többet loptak a Kertlakóktól az „urak”. A Rosszkislány hiába kérte Lacit, hogy tegyen már valamit, a Doki nem volt hajlandó rá, csak a sokadik unszolás hatására szólt Bécinek, hogy most már hagyják abba a magánakciójukat.
Videó





Kedd esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

Való Világ 4 - a Villalakók két táborra szakadtak: egy részük a Villában élhet tovább, másik részük a kertben sátorban nomád körülmények között

0

Címkék: , , , , , , ,


NEHÉZ DÖNTÉS ELŐTT ÁLL ÉVA!

Vasárnap ismét párbajozni megy Éva, immár harmadszorra: a Törtető lány nincs könnyű helyzetben szombat óta próbál rájönni, kit kellene Párbajra hívnia.

Egy biztos: Éva nyerni akar, ahogy egy rendes játékoshoz illik, és ha belegondolunk, nagyon régen volt már olyan Párbaj, ahol a Kiválasztott vissza akart menni a Villába.
Videó



A folytatásban kiderült, tévedtek a Villalakók, ha azt gondolták, hogy a katonai hét után az élet visszaáll a régi kerékvágásba: tegnap ugyanis az a hír fogadta Alekoszékat, hogy mától a csapat felének ki kell költöznie a kertbe, egész héten sátorban, nomád körülmények között kell élnie, a másik fele pedig maradhat a Villában, luxus körülmények között. A két kaszt között pedig egyetlen átmeneti pozíció lesz, ez pedig a cselédé, aki a Villában lakhat ugyan, de szolgálnia kell a társait. Hogy ki hová került, azt a szerencse és az ügyesség döntötte el.
Videó



A játékosoknak tegnap több körben kellett megharcolniuk a területükért. Elsőként bikára ültek, majd kipörgették szerencséjüket. Természetesen, a végső sorrend nem jött be mindenkinek.
Videó



Szerdán Éva kihívja ellenfelét, akivel vasárnap párbajozni fog, utána pedig már csak hatan lesznek a Villában.

A végjáték megkezdődött, a november óta folyó versengés hat hét múlva véget ér: Béciék azt a feladatot kapták, hogy adjanak tanácsot egymásnak, mit csinálnak jól, vagy mit kellene másképp csinálniuk a hátralévő hat hétben. Ezzel nem is lett volna semmi gond, ha Alekosz nem dicsérte volna agyon Jerzy-t, amitől persze Éva teljesen kikészült.
Videó



Laci végre a tettek mezejére lépett: elhatározta, hogy elmondja Anikónak, mit is érez pontosan iránta. Ezért aztán katonásan sarokba szorította a lányt, amitől Anikó nagyon zavarba jött.

Célja elérése érdekében a nézők is a segítségére voltak, hiszen a tegnapi online szavazáson megszavazták nekik a közös éjszakát.
Videó


Hogy hogyan ébredt együtt Laci és Anikó, azt holnap láthatjuk.




Hétfő esti Összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Való Világ 4 - Éva lefeküdne Alekosszal, ha nem lenne barátja

0

Címkék: , , , , , , , , , , , , ,


VAN MÉG REMÉNY ALEKOSZ SZÁMÁRA

Éva az igazmondó hintában elárulta, hogy ha nem lenne barátja még az is lehet, hogy lefeküdne az Okostojással.


Éva a nap elején még Alekosz szemére vetette az előző esti bulin történteket, a Villa Okostojása pedig nem is értette, hogy miért baj az, ha kicsit rámenősebben nyomul egy nőre, aki tetszik neki.

A Villalakók kaptak délelőtt egy feladatot a kiválasztás jegyében. Mindenkinek ki kellett húznia egy lakótársa nevét, majd az ő szemszögéből elmondani a többieknek, hogy annak az illetőnek kire kéne tennie a jelét.
Alekosz figyelmeztette Lacit, hogy van még rajta kívül is versenyző, akire rakhatja a jelet, hiba lenne, ha pusztán megszokásból újra őt akarná kiküldeni párbajozni. Laci ezt természetesen fenyegetésnek vette, így csak jobban megerősödött benne, hogy Alekoszt nevezze meg este a tábla előtt.
Videó



Aukciót szerveztek a Villalakók. A különleges árverésen tulajdonságokat vehettek a játékosok, amelyet később felajánlhatták egy-egy társuknak, akikben az nincs meg. Éva megvette az okosságot, amelyet Jerzynek adott, de a kis szurkálódását hamar visszakapta, hiszen Alekosztól megkapta a szépséget és az igényességet, mint olyan tulajdonságot, amely hiányzik belőle.
Videó



Meglepetésre a legkevesebb taktikázással járó kiválasztás volt a nyolcadik. A jelrakások előtt pusztán esélyeket latolgattak egymás között a Villalakók. Az élő műsor után azonban beindultak az összeesküvés elméletek. Gigi, Laci, és Jerzy közül még bárki lehet Éva párbajellenfele a jövő héten.
Videó



Elég szemérmetlenre sikerült a nap harmadik játéka. Béci az igazmondó hintában elmesélte, hogy mindenkivel lefeküdt volna a Villában, ha nem lenne barátnője.



Laci Anikóhoz fűződő gyengéd érzelmeiről beszélt a többieknek, amelyek nem biztos, hogy teljesen viszonzatlanok, hiszen a Rosszkislány is Laci mellett döntene a Villalakók közül, ha komoly kapcsolatra kéne párt választania.
A legnagyobb meglepetést mégis Éva szállította, a Villa Törtetője elmondta, hogy ha nem lenne barátja, akkor el tudna képzelni egy csókot Alekosszal, sőt akár le is feküdne hódolójával.
Videó



Kívánságműsor party
Videó




Vasárnap esti Összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Való Világ 4 - A hét katonája Anikó lett, Párbajozni pedig Évát küldik a Villalakók

0

Címkék: , , , , , , ,


ÉVA MEGY PÁRBAJOZNI!


Az Összefoglaló részletei:

Véget ért a katonai kiképzés a Villában: a lakóknak ugyan lett volna idejük hozzászokni a baka élethez, ennek ellenére az éjszakai őrséget sosem sikerült szabályszerűen végrehajtani. Tegnap hajnalban például Gigi és Alekosz hibázott: előbbinek elsült a fegyvere, utóbbi pedig otthagyta az őrbódét és elment enni. A soros rajparancsnok, vagyis Anikó szemtanúja is volt a szabályszegéseknek, mégsem árulta el társait reggel. Ám a laktanyában… pardon a Villában kamerák vannak, így aztán a két parancsnok pontosan tudta mi történt az éjjel. A két szabályszegő megkapta méltó büntetését.
Videó



A folytatásban a Villakatonáknak vizsgázniuk kellett: erőnléti feladatokkal bizonyíthatták mennyire kemények. Ez sem ment zökkenőmentesen, Béciék ugyanis csalással vádolták meg Anikót.
Videó



A reklám előtt a Villalakók gyakorlati vizsgáját láthattuk. Hátravolt azonban még egy feladat, egy nagy, közös küldetés, melynek során vissza kellett szerezniük, az idegen katonák által elrabolt tabletet, mely egyébként a hét legjobb katonájának a nyereménye is lett. A küldetés sikerült, és a legjobb Villakatonát is megválasztották, aki Anikó lett. A szépség viszont nem akarta elfogadni nyereményét, mert nem érezte igazságosnak a döntést.
Videó



A katonai hét tehát lezárult, a parancsnokok elégedettek voltak, Anikó is megkapta nyereményét, nem maradt más hátra, mint egy bulival lezárni a kiképzést. A srácok a tegnapi online szavazásnak köszönhetően rúdtánccal lepték meg a csajokat.
Videó





Évát küldik nyolcadikként párbajozni a Villalakók.

Elérkezett a nyolcadik Kiválasztás napja: ma eldől, hogy a lakók kit küldenek Párbajozni. Legutóbb három héttel ezelőtt mondták el véleményüket egymásról.

A Kiválasztás részletei:

Megkezdődött a ValóVilág4 nyolcadik Kiválasztása: a játékosoknak bőven volt idejük átgondolni a választásukat, hiszen a legutóbbi Kiválasztás három héttel ezelőtt volt.

Rövid élménybeszámoló után Jerzy és Béci behozta a táblát a raktárból, Laci pedig, mint az aktuális Villamester a bőröndöt. A folytatásban az előző Párbaj utáni eseményeket idéztük fel.

A folytatásban újra megnéztünk néhány videót: először felidéztük az előző Párbaj utáni eseményeket, majd Éva katonai "szerencsétlenkedései" következtek, de Alekosz és Béci keménykedése sem maradt ki.

Az elmúlt napokban személyesebb konfliktusok is színesítették a Villalakók életét: elsőként Anikó és Alekosz, majd a görög harcos és Éva balhéját néztük vissza. Végül a Törtető lány és Jerzy "nehézkes" kapcsolatát láthattuk.

Megkezdődött a Kiválasztás: elsőként Alekosz választott, Ő Lacira voksolt, Laci pedig Alekoszra. A srácok után Anikó következett, a szépség Gigit küldené párbajozni. A Testvérpár lány tagja Évára rakta jelét, Éva pedig Jerzyre. A Szépfiú sem habozott, Évát látná a legszívesebben a Villán kívül. Végül Béci voksolt, Ő is Évára tette a jelet.

A Villalakók tehát úgy döntöttek, hogy Évát küldik párbajozni!
Videó




Szomabat esti Összefogalló és Kiválasztás: Videó


Forrás: rtlklub.hu


Való Világ 4 - Béci élvezte a parancsnokságot, ám a nap folyamán ő is kapott büntetést....

0

Címkék: , , , , , , ,


BÉCI LETT A VILLA PARANCSNOKA

Ötödik napja tart a katonai kiképzés a Villában, ami eddig jó pár érdekes szituációt eredményezett.

Éva és Jerzy őrködése alatt megszólaltak a szirénák. A riadóra mindenki összekapta magát, felöltözött, és felsorakozott az udvaron. A parancsnokok azonban egy rejtélyes, kattogó hangra lettek figyelmesek, ami Jerzy sapkája alól érkezett. A játék szabályai szerint a Villalakóknak semmilyen időmérő eszköz nem állhat rendelkezésükre. Így mindenki ledöbbent, mikor előkerült Jerzy sapkája alól egy stopper.
Videó



A kiképzők Bécit előléptették, parancsnoki rangot kapott, amivel nem is volt rest visszaélni, mert diktatórikus módon bánt lakótársaival. Először jó barátját, Lacit pécézte ki magának, és majdnem sikerült is kihoznia a sodrából a hirtelen haragú kemény legényt. Laci után Éva és Jerzy következett, akik most sem úszhatták meg büntetés nélkül. Béci ugyanis fogdába küldte őket.
Videó



Az előző napokban a katonai hét igencsak rányomta a bélyegét Éva és Alekosz szoros kapcsolatára. A két jó barát között egyre jobban mélyült a szakadék, tegnap pedig már szándékosan szúrtak ki egymással. Ideje volt hát rendezni a megromlott viszonyt, hiszen amellett, hogy Éva és Alekosz jó barátok, még erős szövetségesek is, ugyanis ők az ellenállók a Villában.
Videó



Egyre többször emlegetik a lakók a holnapi kiválasztást, és azt, hogy vajon hogyan alakul majd a jelek sorsa, ki lesz az a játékosok közül, akinek párbajoznia kell a bent maradásért, és kit hív majd ki? Ahogy közeledik a játék vége, egyre feszültebbek a játékosok is. Béci is egyre feszültebb, tegnap ugyanis nemcsak ő büntetett, de őt is megbüntették. A kiképzők ugyanis beledobták Béci elektromos cigijét a vízbe, és miután kimentek Béci megpróbálta a zászló rúdjával kihalászni. Amikor ezt a kiképzők meglátták azonnal megbüntették, hiszen a zászló szent és sérthetetlen. Bécinek kezdetben fizikai büntetést kellett végrehajtania, majd bezárták a fogdába.
Videó




A tegnapi feszültségekkel teli nap végén ismét megmérettettek a Villalakók. Ezúttal egy nagyszabású fegyveres hadműveletben kellett összemérniük tudásukat a két táborra szakadt Villakatonáknak. A lakók hosszasan készültek a próbatételre, majd fegyvert ragadtak, és jöhetett a nagy „lövöldözés”. Természetesen nem igazi fegyverekkel lövöldöztek, hanem gyakorló példányokkal, amelyekkel nem okozhatnak egymásnak sérülést.
Videó







Péntek esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu


Való Világ 4 - A kiképzés folytatódik, megszületetett a rajinduló is, a legjobb katona Béci lett

0

Címkék: , , , , , , , , , ,


VESZÉLYBEN ÉVA ÉS ALEKOSZ BARÁTSÁGA?!

Fokozódik a feszültség a Villában: a katonai héten barátságok kerülhetnek válságba?!

A kőkemény kiképzés célja, hogy a lakók rendet, fegyelmet, összetartást és felelősségvállalást tanuljanak. A Villalakóknak most igazi csapatként kell együtt működniük, de ez nem mindig sikerül a játékosoknak.



A katonai hét leginkább Alekosz és Éva kapcsolatát viseli meg: a Törtető lány ugyanis gyakran szándékosan száll szembe a katonai kiképzés szigorú szabályaival.

Éváék harcát tovább súlyosbította, amikor Alekosz, mint rajparancsnok megbüntette a szőkeséget és Jerzyt. A nagyszájú csaj és a Szépfiú ugyanis nem teljesítette megfelelően az éjszakai őrködést. Így a görög harcos újabb éjjeli őrszolgálatra kényszerítette Éváékat.
Videó



Éva kálváriája a reggeli torna alatt is folytatódott: Anikóval együtt elvesztették sapkájukról a rangjelzést. A reggeli torna azonban nemcsak erről maradt emlékezetes, hanem a Villa egy újabb szállóigéjéről is: Fájdalom az, amikor a gyengeség távozik a testből.
Videó



A folytatásban Alekosznak Anikóval is meggyűlt a baja: a katonai hét úgy látszik, igencsak megviseli a Villaszövetségeket, de a lakók tegnap bizonyíthatták, hogy tudnak együttműködni is. A játékosoknak egy Villaindulót kellett írniuk, és előadniuk.
Videó

Videó

Ha már katonai hét, akkor nem maradhat ki a lövészet sem: a lakók kisebb-nagyobb sikerrel vették ezt az akadályt is.
Videó



Lassan vége lett a kemény napnak: az éjszakai őrködéshez persze most sem fűlött senkinek sem a foga, és ráadásul ezúttal Éva dönthetett arról, ki kezdje a szolgálatot, aki kihasználta az alkalmat, hogy bosszút álljon Alekoszon a reggeli büntetésért. A Törtető lány a beteg Okostojást ítélte álmatlanságra, Béci azonban megmutatta bajtársiasságát, Alekosz helyett bevállalta az őrséget. Az este folyamán megválasztották a Villa legjobb katonáját is, aki Béci lett.
Videó





Csütörtök esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu


.