• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Follow our Network

Való Világ 4 - 3 kiskutyus érkezett a villába

0

Címkék: , , , , ,


Folytatódik a ValóVilág szappanoperája: Béci megoldja a tűzhely-rejtélyt, Alekosznak pedig a lányokba törik bele a bicskája.

Akár kutatónak is elmehetne, tudása lenyűgöző és irigylésre méltó, Bécinek ugyanis sikerült a lehetetlen, bekapcsolta a tűzhelyet.

Még csak 7-en vannak a villában – 14-en lesznek összesen –, de a bentlakók érzik, hogy már így is kevés a hely a hálóban. Olivért azonban nem csak a hely szűke zavarja, hanem az is, hogy villatársai produkálják magukat a külvilág felé, ha kifelé üzengetnek. Egy „metálos” ébresztő után, László fokozta tovább a hangulatot.
Nehéz reggeli ébredés
Videó


Az internetes szavazáson az olvasók úgy döntöttek, hogy a titkos küldetésekre mindig kész László, keserítse meg társai életét. A feladata pedig a következő volt, el kellett sóznia az alapanyagokat! László végrehajtotta a küldetést, elsózta az ételeket, a vacsora azonban még hátra. Lehet, hogy ma üres gyomorral fekszenek le a villalakók?
László titkos küldetése
Videó



Nem tudni, de egy biztos, a Villa esze már megvan! Ki gondolta volna, hogy a tűzhely bekapcsolásához külön tűzhelybekapcsoló diploma kell? Bécinek azonban sikerült a lehetetlen, két óra alatt megfejtette, amire villatársai képtelenek voltak és bekapcsolta a tűzhelyet.
Béci, a konyha királya
Videó


A mai összefoglalóból az is kiderült, hogy Gigi öt fiúval szexelt eddig, Zsófi pedig, elvi okok miatt nem bújik ágyba akárkivel.

Alekosz ismét bebizonyította, ő a Villa szívtiprója. Ha a látókörébe kerül egy vonzó hölgy, addig udvarol neki, amíg be nem adja a derekát – vagyis ő ezt állítja. Vadászási szokásai előtt pedig még a macho Olivér is fejet hajt.

Új lakók is érkeztek ma este a Villába, Seprű, Perec és Drazsé – három imádnivaló kiskutyus, akik túlélték a Devecseri iszapkatasztrófát. Egy mérgező anyaggal elárasztott házból menekítették ki őket és anyukájukat, sajnos a gazdájuk nem tudta vállalni az új jövevényeket, ezért a Villalakók dolga lesz gondoskodni róluk. A Villában azonban nem mindenki áll egyformán az állattartás kérdéshez. László ugyanis, nem szereti annyira az állatokat.

A kutyusok láttán Zsófi hiszti rohamot kapott, Gigi pedig sírva fakadt az örömtől. Látszólag még mindenki boldog és szereti a kutyákat, de vajon holnap is így lesz, mikor pisilni, sétálni, etetni vagy almot kell takarítani utánuk?


A állati problémákról
Videó



Pasizik a Rosszkislány
Videó



Feszültség a lakókban, vannak akiknek nem tetszik Alekosz viselkedése
Videó



A keddi adás: Videó


Forrás: rtlklub.hu


Való Világ 4 - a Rosszkislányok közül Anikó költözött a villába

0

Címkék: , , , , ,

Anikó költözött a Villába, a rosszkislányt kitörő örömmel fogadták a fiúk.

Sebestyén Balázs és Stohl András köszöntötte a nézőket, egy rövid adok-kapok után máris felkonferálták a Rosszkislányokat. A kisfilmek után a műsorvezetők váltottak néhány szót a Villában élőkkel: Buciék megrótták a lakókat, hiszen nem teljesítették tökéletesen az egyik feladatot.



Ezután kezdetét vette a hetedik beszavazó show, Balázs és Buci bemutatta a három Rosszkislányt: Anikót, Beust és Nikit.

A három dekoratív jelölt kisfilmjével folytatódott a ValóVilág 4. beszavazóshow-ja, majd a lányok kortesbeszéde után lezárták a szavazást.



A nyolcadik Villalakó Anikó lett.





Videó



Forrás: rtlklub.hu

ValóVilág 4 - összefoglaló Stohl Andrással

0

Címkék: , , , , ,


Folytatódik a ValóVilág szappanoperája: Béciéknek a tűzhely, Alekosznak pedig a tánc okoz fejtörést.

A ValóVilág mai összefoglalója az előző rész rövid ismétlésével kezdődött: ismét felidéztük László "vad" reggeli ébresztőjét és azt, hogy vajon mit gondolnak egymásról a Villalakók.

A tűzhely továbbra is gondot okoz a lakóknak, egyelőre senkinek sem sikerült életet lehelni a szerkezetbe. Egyelőre úgy tűnik senki sem nevezhető konyhatündérnek a csapatból: a srácok közül Béci és László együtt keresték a megoldást és a lehetőséget arra, hogy este már meleg vacsorát egyenek, egyelőre kevés sikerrel.



A férfibarátság a Villában is nagyon fontos: Béci Lászlóval, Alekosz pedig Olivérrel tölti szabadidejét. Béci saját bevallása szerint felnéz és tiszteli Lászlót, folyamatosan a nyomában van, lesi minden szavát. Olivér kevésbé nyomul, ő inkább a jacuzziban szórakozik Alekosz-szal, akinek választékos beszéde mosolyt csal a Villalakók arcára.

A folytatásban szó esett a Rosszkislányokról, akik közül valaki ma este beköltözik a Villába. A lányok bemutatkozó filmje után rövid szünet következett.

Az összefoglalóból kiderült Olivér bármire ráveszi a csajokat: azt mondta Éváéknak, hogy be kell csalniuk Alekoszt a jacuzziba. Zsófiéknak nem volt nehéz dolguk, a Villa okostojása könnyen beadta a derekát és újra megmutatta ellenállhatatlan felsőtestét. Szemmel láthatólag mindenki élvezte egymás társaságát.

A lazítás után azonban jöhetett a nagy kihívás. A Villalakóknak egy kört kellett készíteniük az udvaron apró kavicsokból, majd hat teljes órán keresztül táncolniuk kellett felváltva ebben a körben. Giginek és Bécinek otthonos volt a terep, Alekosz viszont úgy érezte, szörnyű összeesküvésnek lett az áldozata.




Videó


Forrás: rtlklub.hu

ValóVilág 4 - vasárnapi összefoglaló Liluval

0

Címkék: , , , , , , , ,


A bulizós, rendetlen társaság szabadsága addig tartott, amíg László meg nem érkezett.

Az előző adásban láthattuk, hogyan festik be egymás testét a Villalakók, hogy miként tálalják a szusit Alekosz testén, és érezhettük a feszültséget Laci érkezése miatt. A krav maga edzőtől mindenki megrettent. Nem véletlenül. A másnap reggel már 7 óra 5 perckor elkezdődött Évának, Giginek, Bécinek, Alekosznak, Olivérnek és Zsófinak, amikor László kiparancsolta őket az ágyból és reggeli tornát tartott a kertben. Olivér nem volt hajlandó csatlakozni, ő az ágyban ásítozott, amíg a többiek megdolgoztatták porcikáikat a hidegben. Alekosz megköszönte a tornát, és elismerte Laci képességeit.



Nyolc órakor a lakók megtámadták a konyhát, közben Laci ismertette a szándékait. Az edző szabályrendszert akar bevezetni a Villában, rendet akar rakni. Alekosz szerint Laci „elősegíti a biológiai szükségleteik elvégzését”, ezért került be a Villába. Zsófi, Béci és Gigi nyitott volt arra, hogy az edzés a nappaliban is folytatódjon, közben Olivér a hálóban észrevette, hogy Laci bőröndjén az I. Ulászló név olvasható. Olivér elkezdte a lázadást László ellen.

A Villa hústornya komoly házirendet ismertetett a társaival, akikkel nem akar barátkozni, mert ellenfeleknek tartja őket. Alekosz szerint rossz kategóriába osztották be a Dokit, aki leginkább a tisztaságot és a rendet tartja szem előtt. Miután Laci hagyta fellélegezni a lakókat, szerettek volna elkezdeni főzni, de a tűzhely működésének rejtélyét negyedik napja nem tudják megfejteni. Gigi reggelit készített Alekosznak, aki rendkívül hálás volt a szendvicsért.

A lakók megtudták, hogy szerepelhetnek az X-Faktorban, amit sikítozással körített örömujjongás kíséretében vettek tudomásul. Ennyire talán még semmiért nem lelkesedtek, a legnagyobb lehetőséget Alekosz kapta, mert tud szintetizátoron játszani. Az Okostojás feszült lett és azonnal gyakorolni kezdett, hogy a lehető legjobb formáját hozhassa, amikor kapcsolják őket a stúdióban. Több mulatós dal felcsendült, amíg közösen „ötleteltek” az esti produkcióról és kiderült, hogy Alekosz igen tehetséges billentyűs és énekes.

A vályogtéglák kandidátusának nevezett „Olákoszt” Olivér konferálta fel, a zenész az Aranyesővel örvendeztette meg a nézőket, Gigi és Béci pedig táncoltak a szintetizátor előtt. Éva és Zsófi csak szolidan rázta a háttérben. A szereplés után Alekosz hangulata elérte a mélypontot, és hiába faggatták a többiek arról, mi a baj, nem volt hajlandó válaszolni. Egyedül Évát nem izgatta a „helyzet miértje”.

Éjszaka új levelet kaptak a lakók, amiben arra kérték őket, hogy anonim módon válaszoljanak meg olyan kérdéseket, melyekben egymást véleményezik. Olivért érzékenyen érintette, hogy Lászlót szavazták meg falkavezérnek, míg Éva a következő kérdésekre kapta a legtöbb voksot: ki a legidegesítőbb, kivel a legnehezebb együtt élni, ki egoista, ennek ellenére Éva pozitívnak értékelte a megítélését. Láthatóan bántotta a végeredmény, de szerinte nem önmagát adja a Villában, ezért a szavazás eredménye nem a valóságot mutatja.



Bécinek Éva azért a legidegesítőbb, mert mindent túldramatizál, és túl sokszor mondja el a problémáit. Éva és Alekosz egy hosszú beszélgetés után kettesben maradt a teraszon. Éva arról faggatta az Okostojást, hogy szerinte miért alakult ki róla ez a negatív vélemény. Alekosz azonban nem tudott válaszolni. A Törtető lány nagyon szívére vette a játék végeredményét, és azt mondta, hiányzik neki a szeretet.

A netezők korábban megszavazták, hogy Zsófi aludjon meztelenül, de ezen nem az érintett borult ki legjobban, hanem a ház férfi lakói. Kivéve Alekoszt, aki egy ágyban alszik vele és bevallotta, hogy már jobban tetszik neki, mint Gigi. Alekosz megkérte Zsófit, hogy üljön az ágyon nőiesen, minden mozdulatát instruálta, majd megkérte, hogy mondjon el egy verset, amit a Naiva azonnal teljesített, aztán rögtön meg is ismételte, mert Alekosz nem volt teljesen elégedett.

Béci és Olivér esett leginkább kétségbe a meztelenkedéstől, akiket a barátnőik várják a Villán kívül. Alekosz Évával beszélgetett a nappaliban, amíg Zsófi levetkőzött, de amint Éva emlékeztette az Okostojást erre a mozzanatra, Alekosz rögtön más állapotba került, majd alaposan felkészült az éjszakára. Zsófi mellett fekve nem jött álom a szemére a csajozással küszködő Alekosznak.

Videó


Forrás: rtlklub.hu



ValóVilág 4 - az első napok eseményei

0

Címkék: , , , , ,


Rövid élő bekukkantással kezdődött a ma esti ValóVilág első összefoglalója. Az eddig látottak alapján nem meglepetés, hogy ezúttal is Alekosz volt a főszereplő, téma pedig természetesen a szex. Ezt követően Stohl András ismertette a jövő heti programot.

Hétfőn a következő beszavazó showban a Rosszkislányok küzdenek meg egymással, az ő sorsukról dönthetnek a nézők. A győztes rosszkislány mellett három kiskutya is be fog költözni a villába. A kölyköket anyjuk saját szájában vitte biztonságos helyre Devecserben az iszapkatasztrófa idején. A villában ennél lényegesen jobb körülmények között élhetnek majd egy hétig a kutyusok.

A műsorvezető felkonferálta az előző napi összefoglalót.
A nézők legnagyobb örömére minden Villalakó átöltözött fürdőruhába, hogy befesthessék egymás testét. Alekosz Évivel, Béci Zsófival, Olivér pedig Gigivel alkotott párt a kreatív feladat során. Sok érdekes alkotás született, de egyértelműen Olivér bohócra hajazó arca volt a legsikeresebb.
Egymást testét pingálták a lakók
Videó

Pénteken este a hetedik lakó, László is beköltözött a Villába. A hét játékos még aznap este különleges vacsorát rendezett, sushit készítettek, és meglehetősen érdekes módon fogtak hozzá a lakomához: Alekosz testét használták asztalnak.
Videó

László fogadtatása felemásra sikerült, szinte rögtön talált mindenki fogást az új lakótárson. Volt aki antialkoholizmusát, más pedig szigorú szabályait nem tudta tolerálni, már az első órákban.


A lányok fürdőruhában, a fiúk azonban nem voltak szégyenlősek, és anyaszült meztelenül álltak a zuhany alá...
Videó


Vajon a villalakókban is megvan az X-factor?
Videó



A ValóVilágban honlapján ismét szavazhattak a netezők. Ezúttal arról kellett dönteniük, hogy a hét Villalakó közül ki aludjon meztelenül.

A legtöbb voksot Zsófi kapta, így a fiatal szőkeség tölti pizsama és hálóing nélkül az éjszakát. Őt követte Gigi, Alekosz pedig a harmadik helyen végzett.


A szombat esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu


Való Világ 4 - László doki a hetedik villalakó

0

Címkék: , , , , ,


A ValóVilág 4. hetedik lakója a mindig határozott és kemény László lett.

Ma este Lilu egyedül köszöntötte a nézőket, mint mondta a srácok igazoltan maradtak távol: Buci színpadon van, Balázs pedig fodrászhoz ment. A folytatásban felidéztük a tegnapi nap „naiv” történéseit és megismerhettük a legújabb jelölteket, a Dokikat.

A bemutatkozó filmek után, felidéztük a Villában történteket, elsőként szemtanúi lehettünk Alekosz megviccelésének. Olivér volt a segítségünkre, aki önállósította magát és rábeszélte a lányokat, pontosabban Évát, hogy környékezze meg Alekoszt.
Videó



Az izgalmas éjszaka után a lakók reggel nem is vágytak másra csak egy jó kis rántottára, ki gondolta volna, hogy pont a tűzhely használata okoz majd nekik nehézséget. Estére a Villalakókhoz megérkezett legújabb társuk, a mindig mosolygós naiva, Zsófi.

Ezután kezdetét vette a hatodik beszavazó show, Lilu bemutatta a három Dokit: Dianát, Józsefet és Lászlót. A nézők már ekkor láthatták a szavazás állását, de a stúdióban ülőknek természetesen maradt az izgalommal teli találgatás.
Videó



A rövid szünet után a három jelölt kisfilmjével folytatódott a ValóVilág 4. beszavazóshow-ja. A jogarjáték előtt a szavazás állását megismerhették a "főszereplők", a Dokik is, nézők pedig a jogarjátéknak köszönhetően a jelöltek egy-egy kínos történetét.
Videó



Az ereményhirdetés előtt a Villalakók véleményét is kikérte Lilu, a többség Józseffel élne együtt. A nézők Lászlóra voksoltak, így ő költözik hatodikként a Villába.
Videó



László higgadtan fogadta a végeredményt, és kíváncsain indult be a Villába, miután elköszönt Lilutól.
Videó



A teljes adás: Videó






Forrás: rtlklub.hu

ValóVilla - Alekosz és Béci különös élményei a szellemekkel

0

Címkék: , , , ,



Csütörtökön Béci és Alekosz hajnalig tartó eszmecseréjében különös jelenségekről is szó esett.

Zsófi beköltözése után a nézők megszavazták, hogy a Naiva Alekosszal aludjon egy ágyban, aminek az Okostojás nagyon örült, mégis hajnalig fent maradt és Bécivel beszélgetett a konyhában. A fiúk néhány pohár hangulatjavító után megosztották egymással spirituális történeteiket. Alekosz többszáz éves könyveinek tulajdonítja, hogy szellemek járnak a házában, Béci pedig egy tükörre gyanakszik.

Videó



Forrás: rtlklub.hu

Való Világ 4 - Zsófi a következő lakó

0

Címkék: , , , ,


Zsófi a luxusbörtön hatodik rabja

Lilu és Balázs belépője valamint a tőlük megszokott csipkelődés után a tegnapi nap összefoglalóját konferálták fel a műsorvezetők. Újra láthattuk az első három lakó megérkezését a villába, majd Gigi és Béci örömét a testvérpárok beszavazó showja után. Az őrületes pezsgőzés és lufi durrantgatás után hatalmas buli vette kezdetét a luxusbörtönben.

Lilu újra elmesélte Alekosz tegnapi próbálkozását - az első beszavazó nyertese beköltözésekor „gyengéden” közeledett a műsorvezető felé -, ezzel felvezetve a VV4 okostojásának további hódításait, vagy legalábbis próbálkozásait. A 32 éves versenyző bókáradataival el is érte a kellő hatást, a két bent lakó lány külön táncot lejtett neki.
Az estének azonban itt koránt sincs vége, a pénteki összefoglaló adásban az első este „fickósra ivó” versenyző alakítását láthatják majd a nézők.

Ezután kezdetét vette az ötödik beszavazó show, a házigazdák helyükre szólították a három Naivát Zsófit, Szandyt és Melszit. A nézők már ekkor láthatták a szavazás állását, de a stúdióban ülőknek természetesen maradt az izgalommal teli találgatás.
A három jelölt kisfilmje után egy lélegzetvételnyi szünet következett, amire rekeszizmunknak is szüksége volt.

A reklám utáni jogarjátékban a jelöltek egy-egy kínosabb történetével ismerkedhettek meg a nézők. Zsófi büszkén mesélt balul sikerült vakrandijáról, Szandy sem volt zavarban, amikor Pataki Attilával való közös énekléséről és táncáról kérdezték a műsorvezetők, Melszi azonban pironkodva vállalta csak magára egy erőszakos vagyonőrrel való találkozását.

Az utolsó szó jogán Zsófi gyerekkori álmára hivatkozva kért minél több szavazatot a nézőktől, Szandy szerint egy olyan belevaló csajra szükség van a villában, mint amilyen ő, Melszi pedig meglepő módon egyszerűségére hívta fel a figyelmet, úgy gondolja így is lehet valaki sikeres.
Videó



A villalakók adásba szólítása nem hozott csalódást. Alekosz mindhárom lányt szerette volna a villába. A többség azonban Zsófit látta volna szívesen lakótársként.
Videó



A végeredmény alapján nem csak a villalakónak, hanem a szavazóknak is Zsófi volt a legszimpatikusabb, így ő a VV4 ötödik beszavazójának nyertese.
Zsófi kitörő örömmel fogadta a végeredményt, és egyből családja nyakába vetette magát, ahol azonban nem maradhatott sokáig, mert várta őt Lilu és a villa bejárata.
A győztes Naiva a villa ajtajában még elköszönt a családjától, megköszönte a szavazatokat, majd bevonult a luxusbörtönbe.
Videó


Az online szavazásban, amelyben arról dönthettek az internetezők, hogy ki aludjon a frissen bekerült Zsófival elsöprő 69 százalékos győzelem született. Az eddig látottak alapján nem meglepő, hogy a nézők Alekosz karmai közé küldték a szőke naivát.
Videó





A teljes adás: Videó


Forrás: rtlklub.hu


A Való Villa következő civil lakói Gigi és Béci testvérek

0

Címkék: , , , , , ,

A celebek kiköltözését követően kezdetét vette a ValóVilág 4. negyedik beszavazóshow-ja és a beköltözés.

Lilu és Stohl András miután köszöntötte a nézőket, felkonferálták az eddigi beszavazott villalakók kisfilmjeit. Lilu ezt követően meglátogatta a Villa kapujában várakozó Alekoszt, Évát és Olivért, akik néhány perccel később birtokba vették új otthonukat.



Lilu és Stohl András a stúdióba invitálta a Testvéreket: elsőként Istvánt és Gábort ismerhették meg a nézők, a fiúk után Béciről és Gigiről hullt le a lepel, a Testvérek közül utolsóként Norbi és Gergő bemutatkozása következett. A jelöltek állták a műsorvezetők szaftos kérdéseit. A stúdióban az is kiderült Istvánék Béciéktől, Béciék pedig Istvánéktól tartanak a legjobban, Norbiék viszont Istvánékban látnak igazi vetélytársat.

A Testvérek egymást túllicitálva buzdították a nézőket a szavazásra. Rövid önismereti játék után minden Testvér lehetőséget kapott arra, hogy kortesbeszédet mondjon a szavazóknak.



A stúdióból élőben kapcsolták a Villát, ahol a lakók véleményét is megkérdezték, vajon kit választanának a Testvérek közül? A Villalakók Norbiékkal és Gigiékkel élnének legszívesebb egy fedél alatt. A nézők Bécinek és Giginek szavaztak bizalmat.

Az újdonsült Villalakók elindultak Olivérékhez, akik pezsgővel fogadták új lakótársaikat. A műsor azonban ekkor még nem ért véget: az internetezők ezúttal arról döntöttek, hogy ki legyen a villamester Éva, Olivér és Alekosz közül. A szavazók többsége úgy gondolta, hogy a posztra a 32 esztendős biztonsági őr a legalkalmasabb. A második helyen Olivér végzett, a legkevesebb szavazatot Éva kapta.



A teljes adás: Videó



Forrás: rtlklub.hu

Való Világ 4 - A celebek kiköltöztek - élménybeszámoló

0

Címkék: , , , , , , , ,

Rendhagyó módon Balázs ma egyedül köszöntötte a nézőket, majd felkonferálta az eddig bejutottak kisfilmjeit. Az Okostojás, a Törtető és a Vagány rövid bemutatkozóját követően a Testvérpárok filmjei következtek.

Természetesen Balázs a celebeket sem hagyta ki, ma azonban már élőben faggathatta az egykori tesztlakókat a stúdióban. Az elmúlt néhány nap történéseit elevenítették fel, volt itt minden: meztelen szaunázás, sztriptíz, jacuzzizás és persze jelmezes buli. Az izgalmas és irigylésre méltó pillanatokat a sztárok kommentálták. Egy biztos Benkőék, jól érezték magukat, de ez a néhány nap elég volt nekik.

A celebek élménybeszámolója
Videó


Győző és Dániel vitája
Videó



Laci betyár matekozni tanította a sztárlakókat
Feladványán leginkább Bea asszony gondolkozott el, de a többiek is erősen törték a fejüket. Nézzétek meg a www.valovilag.hu oldalán, hogy milyen fejtörő fogott ki az ideiglenes villalakókon!
Videó


Feketére sminkelték a lantművészt!
A celeblányok, felbuzdulva a sminkelés lehetőségén, nekiestek a saját szemhéjaikon kívül Benkő Dániel arcának is. Az eredmény magáért beszél, nézzétek meg a fekete körömlakkban és zöld hajfestékben bővelkedő videót!
Videó



Tájkép csata után - A celebek kiköltöztek
A ValóVilág 4. szériájának első tesztalanyai, a sztárok vidáman tolták ki bőröndjeiket a luxusbörtön kapuján, még az előző ValóVilág dalát is elénekelték. Az viszont már annyira nem volt vidám látvány, hogy milyen felfordulást hagytak maguk mögött a celebek.
Videó



A teljes adás: Videó

A Való Villa harmadik civil lakója a Vagány Olivér

0

Címkék: , , , , , , , , , ,


Újabb lakóval bővült a ValóVilág Villa: az Okostojások és a Törtetők után ma este egy igazi vagány srác Olivér is Villalakó lett.

Lilu és Balázs a nézők köszöntése után szurkálódás helyett ma este megdicsérték egymást. A kedves párbeszédet Balázs azzal zárta le, hogy felkonferálta a Vagány srácokat: Garfieldet, Balázst és Olivért.
Videó


Természetesen a bemutatkozó film végén a két műsorvezető nem feledkezett meg a Villa tesztlakóinkról sem, akik már harmadik napja nyűvik luxus "börtönük" berendezését és egymás idegeit.

A celeb Villalakók közül Benkő hozta a formáját, megkörnyékezte Bea asszonyt, kiverve ezzel a biztosítékot Győzikénél.
Videó


Laci betyár sem tétlenkedett, Voksán Virágnak segített a fürdőruhacserénél.
Videó


Lilu és Balázs ezután felkonferálta a Vagányokat: Balázst, Garfieldot és Olivért. A srácok közül Olivér igazi szókimondónak bizonyult a stúdióban, simán beszólt Balázsnak és Garfieldnek. Arra a kérdésre, hogy miért szeretnének beköltözni a Villába, Balázs őszintén csak annyit mondott, nem akar otthon lenni, Olivér pedig rehabnak tekintené a Villát.

A celebek után a Vagányok kortesbeszéde következett.
Videók


A műsorvezetők ezután megkérdezték a celeb Villalakókat, kit választanának a Vagányok közül, Bea asszony Garfieldra, Laci betyár Balázsra voksolt, Tóth Gabi igazi rockerként Garfieldra, VIVA Eszer és Voksán Virág pedig Olivérre szavazott.
Videó


A nézők viszont úgy döntöttek, hogy Olivér kerüljön be a Villába!
Eredményhirdetés
Videó


A teljes adás: Videó

Forrás: rtlklub.hu

Való Világ 4 - Exkluzív videók

0

Címkék: , , , , , , , ,


Benkő meztelenül szaunázik
Videó



Voksán virág sztriptíze
Videó



Jelmezes táncőrület:
Videó




Forrás: rtlklub.hu



A Való Villa második civil lakója a Törtetők közül került ki - Éva mehet be

0

Címkék: , , , , , , , , , ,


Lilu és Balázs a nézők köszöntése után azonnal viccesen szurkálódni kezdtek egymással, de Balázs már edzetten tudja lereagálni a csípős szavakat, így máris felkonferálta a Törtető nőket, Zsanit, Ildit és Évát. Alekosz már biztosan átlépheti a Villa kapuját, de vajon ki lesz a nyerő a Törtetők közül?

Szombaton beköltöztek a sztárok a Villába, Benkő Dániel, Gáspár Győző és Bea, Tóth Gabi és Laci betyár elfoglalta helyét a hálóban, Voksán Virág azonban csak vasárnap tudott csatlakozni hozzájuk. A szexi DJ fogadására alaposan fel is készültek, de előbb még Dániel bevonult a szaunába éjszakázni. Gabi nem akart menni Dániellel éjszakázni, Bea vállalkozott rá, de Győző meghiúsította a tervét.

A szívós Benkő reggel a szokásos mérlegállással tette helyre a vérkeringését, de azért lehúzott egy pálinkát is Laci betyárral. Nem telt bele sok idő, Benkő és Győző máris egymásnak estek a reggelinél. Győzi felháborodása nem volt alaptalan, a lantos ugyanis szabadjára engedte a gázokat az asztalnál.
Videó



A Moszkvából hazatérő Voksán Virágot Győző kitörő örömmel fogadta, Bea is csatlakozott a kedves üdvözléshez. Ekkor Virág még nem tudta, hogy meglepetéssel várják ideiglenes lakótársai. Másodperceken belül felállt a celebkórus, a lakók Tóth Gabi vezetésével acapella dallal köszöntötték a kebelcsodát, akinek kedvéért átírták az Aranyeső című dalt.
Videó



A következő kihívás Laci betyárra várt, szusit kellett főznie vacsorára. A celebek nem díjazták az elkészült ételkülönlegességet, Bea kiköpte, ő inkább beérte a mojito koktéllal. A vacsora sem telhetett el Győző-Benkő cívódás nélkül, míg Győzi felemelte a hangját, addig Dániel teljesen nyugodtan reagálta le a támadásokat. Egészen addig, amíg a Gáspár házaspár azzal nem vádolta, hogy korábban az ő házukban nem volt hajlandó enni semmit, mert ők romák. Ezt a lantos már kikérte magának.
Videó



Lilu és Balázs felkonferálta a Törtetőket, akik már az első percben egymásra licitáltak. Zsani, Ildi és Éva bemutatkozó kisfilmje után elmondta, miért akar a Villába költözni? Zsani azt mondta, hat évvel ezelőtt is be akart kerülni, Ildi számára pedig mindig csak egy lépés hiányzik és azt szeretné, ha ez az egy lépés most előrevinné őt, egyenesen a Villába. Éva kisfilmjében lezajlott egy párkapcsolati dráma, de a látottak ellenére együtt van a szerelmével és azt mondja, ha bekerül, a férfiaknak semmi esélye nála. A három lány egymást túlkiabálva buzdította a nézőket a szavazásra. Minden Törtető lehetőséget kapott arra, hogy kortesbeszédet mondjon a szavazóknak.
Videó



Balázs átadta a szót a Villának, ahol a sztárok elmondták, kit szeretnének választani a Törtetők közül. Zsanett hat, Éva pedig egy szavazatot kapott a celeblakóktól. A nézők viszont úgy döntöttek, hogy Éva kerüljön be a Villába!
Videó



Eredmény hirdetés.
Éva a második Villa lakó
Videó



Tóth Gabi és Ádok Zoli
Videó




A teljes adás: Videó


Forrás: rtlklub.hu


A szexmániás Alekosz jó házibulikat remél a villában

1

Címkék: , , , ,


Nő, pia, buli - ezekre vágyik a rend és szexmániás Alekosz?

Szexmániás az első villalakó


Szexmániás a ValóVilág első beszavazott lakója! Alekosz, az Okostojások csapatból került a villa helyett egyelőre egy hotelba, mert a villalakó majd csak a hét közepén költözik be négy társával a házba, akikhez folyamatosan csatlakoznak a többiek.

Alekosz nem tagadja: szexmániás, ki van éhezve, és abban reménykedik, hogy valaki bilincset is visz a luxusbörtönbe. – Kinéztem magamnak a rossz kislányok közül Anikót. Már három hete nem voltam nővel, úgyhogy lassan már mindegy, ki az, csak nő legyen. Okostojás vagyok, de nem fogom zavartatni magam. Az extrémitásokat a szexben élem ki, ezért remélem, valakinek a bőröndjében bilincs is lesz – mondta Alekosz, aki bízik abban, hogy jó házibulik lesznek a villában.

– Nem drogozom, inkább iszom, mert az olcsóbb – tette hozzá viccesen. – Bízom benne, hogy a házban alkohol is lesz, elvégre ital nélkül nincs buli!

Forrás: blikk.hu


Győzikééket leakarta beszélni a család a Villába költözésről

0

Címkék: , , ,


Gáspár Győzi máris meglépett a Villából

Győzike már az első este elsírta magát a villában. A showman ugyanis nem tudja feldolgozni, hogy szülei és Evelyn nem támogatják a villalétet. Ám Győzi mégsem ezért szökött meg.

Gáspár Győzi máris meglépett a Villából
Győzinek megvannak a maga kis titkai
Fotó: Falusi Kata


Még huszonnégy óra sem telt el celebjeink önkéntes száműzetéséből a ValóVilla falai között, Gáspár Győző tegnap délután máris olajra lépett. A roma sztár egy szlovákiai hakni miatt hagyta magára feleségét a luxusbörtönben.

– Már januárban lekötöttem ezt a fellépést, egyszerűen nem mondhattam le, és mielőtt elvállaltam a ValóVilágot, szóltam, hogy csak akkor megyek be, ha elengednek a koncertre. Csak a szlovákiai Fülekig kell elugranom, ahol egy huszonkét tagú zenekar vár rám. A településen polgármester-választás lesz, a fellépésemmel pedig az egyik jelölt kampányát támogatom – magyarázta a titokszobában Győzi, aki a koncert után rögtön vissza is tért a villába. A showman nagyon jól érzi magát celebtársai körében. Igazi kikapcsolódásként éli meg a nyilvános vendégséget.

– Az első éjszaka nagyon felemelő volt számomra, megtisztelő, hogy mi lakhatjuk be ezt a luxusépületet. A szokatlan körülmények miatt nem nagyon jött álom a szememre, mégis nagyon jól éreztem magam. Bár be kell vallanom, amikor Laci betyárral beszélgettem, eltörött a mécses. A szüleim és Evelyn egyáltalán nem támogattak minket, egész úton idefelé hívogattak, és le akartak beszélni minket arról, hogy beköltözzünk a villába. Rosszulesett és fájt, hogy a saját családunk még csak el sem búcsúzott tőlünk – adott hangot fájdalmának Gáspár Győző.

Forrás: borsonline.hu
.